12.12.09

Wow, thank you Mustikka! - Iik, iik, kiitos Mustikka!


My parents came for a visit overnight, so no ornament post yesterday :) Today you'll see something I didn't stitch myself, but this arrived yesterday by post. You should have heard my yelling (or then again maybe not...) when I opened the package. Mustikka has stitched this for me to "make it easier to wait for Christmas" :) Isn't it just gorgeous! What a wonderful gift to receive. I must admit I like her colour version of this Pagoda pincushion even more than the original in The Gift of Stitching July issue. This is Christmassy and the photo doesn't do justice to it. She has done wonderful job with finishing, it's really neatly done.

What a surprise this was and a lovely gift! I truly love this and it's so wonderful to look at all those tiny stitches and think that someone has stitched these for me :) Thank you Mustikka, I love it! Mustikka also sent me some French chocolate lace crepes and chocolate tea and a chart from my wishlist! Oh and there was a cute kitty Christmas card and beautiful Christmas stamps on the envelope. This is a perfect "Before Christmas" package :)

Today is a cozy, lazy Saturday and I'm going to stitch now - ornaments of course.

*****

Äiti ja isä kävivät yökylässä, niinpä ei joulukoristekuvia eilen :) Tänään näytän tämän ihanan koristeen, jota en ole tehnyt itse, vaan jonka sain eilen postissa. Olisittepa kuulleet miten piti kiljua ja hihkua vähän kun tämän aukaisin! Mustikka, ihana ihminen, pisteli tämän minulle "helpottamaan joulunodotuksen tuskaa" :) Siis niin ihana, ihana, ihana! Muistelinkin että tämä on The Gift of Stitching -lehdessä (heinäkuu 2009) julkaistu Pagoda neulatyyny ja Mustikan värivalinta tekee tästä vielä ihastuttavamman kuin alkuperäinen. Niin jouluinen ja siististi viimeistelty, vielä paremman näköinen livenä kuin kuvassa.

Oi että ihana yllätys! Tällaista lahjaa on ihana katsella ja ajatella, että joku on pistellyt nuo kaikki pienet pistot minulle :) Kiitos vielä tätäkin kautta Mustikka, tykkään siitä ihan kamalasti! Sain myös herkullisia ranskalaisia suklaakuorrutettuja vohveleita ja suklaateetä sekä mallin toivelistaltani! Maistoimme vohveleita, mutta säästän pari maanantain rauhaisalle aamupäiväteelle, kun muu väki on koulussa ja töissä ja aamun ekat työtunnit on tehty. Ai niin, mukana oli myös söpö kissajoulukortti ja paketin päällä kauniit joulupostimerkit. Täydellinen joulunaluslahja :)

Tänään on tiedossa rauhallinen loppupäivä ja painun pistelemään - joulukoristeita tietysti.

13 comments:

Marika said...

Aivan huippu hieno pistely ja todella kaunis viimeistely !! Onpa mielenkiintoinen nähdä tuo joskus livenä. Kivat ovat myös noi lisälahjukset. :-)

Becky K in OK said...

Oh my, that is beautiful. What a great gift. I like her version better too!

Mari said...

Onpa tosi ihana lahja! :)

Melissa said...

What a beautifully stitched and finished gift! And extra goodies too!

You well deserve it. I hope you are having a nice Saturday stitching and cozying up with your kitties!

Teija said...

Kylläpä on upea pistely ja herkulliset ovat muutkin lahjat ;D

Minna said...

Todella, todella kaunis!

Srinity said...

Vau miten hieno! Kiva lahja kaiken kaikkiaan. :)

Ulla said...

Ihana, ihana lahja! Hienosti pistelty ja viimeistelty.

Sari said...

Aivan mielettömän ihana lahja :)

Hazel said...

Oooh what a lovely gift. That ornie is gorgeous! xx

Katrina said...

Gorgeous gift and I love how it's finished. Nice extras too :-).

Anen said...

Ihanan puketin olet saanut... Tuota pitäisi kyllä päästä kokeilemaan siis tuota tyynyä. =D

Minna said...

En voi muuta sanoa kuin WAU! :)