9.12.09

Wednesday morning - Keskiviikkoaamuna


Scandinavian Stitches: Christmas tree (JCS Ornaments 2007)
Zweigart Belfast Vintage Country Mocha
Atalie + WDW threads

Yippee, computer loves my camera again. This is what I finished last night. I've stitched this design once before and I think it's such a cute small design. I used Gingham ribbon on the back, the width was perfect when doubled.

Below you'll see what I found in my letterbox yesterday. Kirsi sent me a Christmas gift with a stitched tag! Thank you so much Kirsi, I'll be a good girl and open at Christmas, as ordered :)

Happy Wednesday!

*****

Noniin, tietokone tykkää kamerasta taas. Tämän sain valmiiksi eilen. Olen kerran aiemminkin pistellyt saman mallin, se on niin kiva ja söpö pikkumalli. Käytin ruutunauhaa taustapuolella, sattui olemaan just sopivan levyistä, kun laittoi kaksi pätkää vierekkäin.

Alapuolella kuva kauniista paketista, joka löytyi postilaatikosta eilen. Kirsi lähetti minulle lahjan, jossa oli ihana pistelty pakettikortti! Kiitos Kirsi, olen kiltti ja aukaisen lahjan vasta jouluna, niinkuin käskettiin :)

Ihanaa keskiviikkoa!

7 comments:

Virpi said...

Mistä sinä aina keksitkin jotain uutta noihin viimeistelyihin! Aivan ihana koriste. Olen tehnyt tällä mallilla myös joulukoristeen eskarilaiselleni, kun hän sitä halusi, mutta ei siitä tullut noin nättiä =)

Minna said...

Onpas ihana :9

sari.i. said...

Ihastelin tuossa, että onpa niin suomalaisen näköinen joulukuusi ja sitten huomasin tekstin "Scandinavian Stitches". :) Nätti!!! Ja tuo Kirsinkin tekemä koriste on tosi kiva idea!

Teija said...

Krääk, kuinka ihana työ jälleen ja nuo pienet sydämet (koska hieromme kauppoja?)

Heather said...

The ornament turned out really well, I like how you used the ribbon on the back, it looks adorable.

Ninnu said...

Kaunis kuusikoriste!

Sari said...

Ihania joulupistelyitä täällä näytillä vaikka kuinka paljon :)