14.12.09

Another ornament - Joulukoriste taasen

Sing Noël (Primrose Needleworks in TGOSM 12/08)
Belfast Vintage Country Mocha
DMC 712, Atalie Sapin, Atalie Caramel

I was brave this morning and went to take this photo outside (-18C, 0F), because we still have some snow! Actually I was much braver than that, as I went for a half-hourly walk, but I must admit that it felt pretty cold :)

This is one of the ornaments I've stitched earlier this year when stitching ornaments with Stephanie. I finished it now and it was a Christmas gift for Pirjo V. (in our local stitching group). I thought that the colours and design are perfect for her and I was happy to hear that she liked it :)

Have a happy beginning of the week, soon it will be Christmas! You still have one week to enter into the giveaway :)

*****

Pakko oli mennä aamulla ottamaan kuva ulos, oli kunnon pakkasaamu! Meillä näytti mittari -18C, meri lähellä pitää lämpötilan siedettävänä sentään, vaikka tuntui kävelylenkillä kylmältä kyllä, täytyy myöntää :)

Tämä on yksi niistä koristeista, joita olen pistellyt Stephanien kanssa pitkin vuotta. Viimeistelin sen nyt ja annoin Oupsin Pirjo V:lle vähän etukäteen joululahjaksi. Ajattelin pistellessä että värit ja malli ovat sopivia hänelle ja oli mukava että Pirjo tykkäsi tästä :)

Meillä on Piparin kanssa joulukortinkirjoitusoperaatio tällä hetkellä näin hyvissä ajoin meneillään :) Osoitekirjanikin olen pistänyt johonkin hirveän hyvään jemmaan :D Mutta hällä väliä, joulutunnelma on täällä ja se on pääasia. Joulutunnelmaa tuovat pöydällä palava kynttilä ja muisto eilisestä ihanasta, tunnelmallisesta, kauniista ja välillä vedet silmissä naurattavasta konsertista. Ihanaa viikonjatkoa, kohta on joulu! Vielä viikko aikaa osallistua arvontaankin :)

2 comments:

Brigitte said...

It's a great ornament. And it looks so nice how you photographed it, with the snow-covered twigs behind it. Going outside in that cold was worth it, lol.

Anne said...

Ihanainen joulukoriste. Kyllä rouva osaa. =)