2.12.09

December 2nd :) - Joulukuun toinen :)


Thank you for your comments so much! December and Christmas time are just wonderful, aren't they? I've always been a Christmas person (dyed-in-the-wool, is that a word, at least my dictionary says so :) ), but this year I have this Christmassy feeling very early and firmly, so I'm going to enjoy and ramble all month long :) When I was a child, I was so excited about Christmas that I developed fever almost every Christmas :D At least that's my theory about it. I remember at least one Christmas when I had such a high fever that my parents had to carry my bed into our living room when we opened presents (that's on Christmas Eve in Finland). Oh dear :)

I finished stitching the ornament in this crooked photo tonight, while Pipari was sleeping on my knees. I have no idea how I managed to take this kind of photo of it... It's a design by Maryse and I will post all the details when I've completely finished and mailed my ornaments.

Happy Thursday (it's past midnight in Finland at the moment)! I have another dentist appointment tomorrow morning, yikes!

*****

Kiitokset kommenteista! Joulukuu ja joulu ovat ihanaa aikaa. Olen aina ollut jouluihminen henkeen ja vereen, mutta tänä vuonna joulufiilis on tullut jotenkin tosi aikaisin ja lujasti. Niinpä aion nauttia ja höpöttää kuukauden putkeen :) Lapsena olin niin innoissani ja jännityksissäni, että kehitin monena jouluna kuumeen itselleni, tai se on vallalla oleva teoria asiasta. Muistan ainakin yhden jouluaaton, että minulla oli niin paljon kuumetta, että minut kannettiin sänkyineen päivineen olohuoneeseen kun oli aika aukaista lahjat. Voi hyvänen aika sentään... :)

Sain valmiiksi kierossa kuvassa näkyvän koristeen tänään, kun Pipari nukkui sylissä. Kuvasta tuli tosi huono jostakin syystä... Malli on Marysen ja kirjoittelen kaikki tiedot sitten kun koristeet ovat valmiita ja saapuneet uusille omistajilleen.

Mukavaa torstaita kaikille! Huomenaamulla taas hammaslääkäriin, huihyi!

5 comments:

RuthB said...

Here's to Christmas fever.... even though I am woefully unprepared for it.

Congrats on the lovely ornie finish.

And, yes, dyed-in-the-wool is perfect :)

Anonymous said...

ahaa, luvassa siis Lennun joulukalenteripulinat vielä 22 päivää =) Ihana koriste tulossa tästäkin kuin myös edellisessä postauksessa olleista. Jäänkin odottelemaan huomista koristetta...

Mari said...

Kaunis pistely! :)

Anne said...

Ihanaa on pistellä jouluisia juttuja. Harmi, kun töiltään ei kerkiä niin paljoon kuin haluaisi. Mutta onneksi lauantai lähestyy. =)

Minna said...

Ihastuttava :)