4.12.09

Christmas came today! - Tänään tuli joulu!Les Grilles de Maryse: The Red Noël Ornament (TGOSM November 2008)
Zweigart Belfast Vintage Country Mocha
Atalie Passion thread


The school my son goes to is 50-years-old and they had a celebration for parents today. As the date is this close to Christmas, they had a Christmas celebration in a traditional, a bit old-fashioned way. It was wonderful! I've always enjoyed Christmas celebrations at school and this year it was simply charming with a traditional nativity play and another play with elves and all the Christmas carols etc. So Christmas is one day closer today as well :)

Thank you for your comments on my ornaments and thanks for the tips for vacuuming the beads, I never thought of that :) Pipari helped me tonight too, she stole a piece of wadding and carried it around the house... I finished stitching this just before midnight and the colour is not quite right in the photo, it's actually a beautiful Christmas red. I'll mail this one on Monday.

Edited to add on Saturday December 5th: I changed a bit better photo, I hope the colour is more correct now.

Tomorrow we'll have a Christmas party with our local stitching group, yippee! We also have a Christmas exchange, so I'll soon show photos of that. Have a wonderful weekend and happy stitching!

*****

Pojan koulu on 50-vuotias ja sitä juhlittiin tänään. Juhlapäivän kunniaksi koulussa järjestettiin vanhanajan joulujuhla vähän normaalia joulujuhlaa aiemmin. Olipa ihana juhla! Tuon koulun joulujuhlat ja muutkin juhlat ovat aina hyviä - sopivan mittaisia (eli tarpeeksi lyhyitä) eikä pitkiä puheita vaan muutama lasten esitys, vuorovuosin eri luokat esittävät. Tänään ohjelmassa oli perinteinen joulukuvaelma ja näytelmä tontuista ja keijuista sekä muutama joululaulu lasten esittämänä ja yhdessä laulettuna. Joulu tuli taas päivän lähemmäksi!

Kiitos joulukoristekommenteista ja kiitos imurointivihjeistä, eipä tullut mieleenkään :) Pipari auttoi tänäkin iltana koristeen viimeistelyssä, varasti vanua ja kuljetti sitä ympäri taloa... Sain tämän valmiiksi juuri kun kello löi kaksitoista ja värit ovat vähän päin honkia, oikeasti se on kauniimman punainen. Tämä lähtee postiin maanantaina.

Muokkaus muokkaus lauantaina 5.12: Vaihdoin vähän paremman kuvan, väri on toivon mukaan lähempänä oikeaa.

Huomenna on Oupsin pikkujoulu, jeejee! Järkkäsimme myös jouluvaihdon, niin että niistä luultavasti kuvia huomenna. Ihanaa viikonloppua ja pistelyniloa!

3 comments:

Anonymous said...

ONpas kaunis! Ihasstuin tuohon malliin ja pitsiin. MIsät tuollaisia pitsejä saa? Saako muun värisenä, esim punaisena jostain, mistä mun on helppo ostaa? Onko tuo malli ilmainen? Jos on , niin saanko linkin sivulle? Jos maksulinen, mistä sen saa ostaa?

Johanna
Silmukat ja Pistot blogista

Mari said...

Kaunis koriste!

sari.i. said...

Tämäkin on jäänyt kommentoimatta... Ihana koriste!