5.12.09

Christmas exchange - Oupsin jouluvaihto
Today we had a Christmas party with our local stitching group, thank you Maria for acting as a hostess! In our Christmas exchange I received this beautiful ornament from Marika, it is perfect :) I love various styles, but there's something special in this combination of red thread and linen colour. It's maybe the traditional aspect of it and linen and red are important parts of my Christmas. Marika stitched this beautifully over one, on one of my favourite fabrics, 25 count Floba. Shiny red pins add something very Christmassy into this ornament.

Marika also gave my a chart from my wishlist (I love it!) and Finnish hand-dyed woolen yarn for knitting. We (I? :) ) always tease (kindly...) those who knit in stitching meetings, so Marika wrote that she just couldn't resist giving me some knitting yarn :) I love to knit too and during Christmas time I usually knit a bit more so I just love this ball of wool!

I've known Marika for a long time, she is one of the first stitching friends I had and a wonderful, special person. Thank you Marika for this adorable exchange! Thank you also for your letter and kind words, they mean a lot to me, you are a dear friend :)

I stitched for another friend, Maria and she likes angels and country style, so I chose this design from a Cross Country Stitching magazine (February 2007). It's stitched with DMC threads on 25 count Floba over one. I added some beads to decorate the edge.

It snowed today! I've been waiting for snow for so long, I hope it came to stay :)

*****

Vietimme Oupsin pikkujoulua tänään, kiitos Maria emännöinnistä! Sain ihanan koristeen jouluvaihdossa Marikalta, se on täydellinen. Tykkään monenlaisesta tyylistä, mutta tässä punaisen ja pellavan yhdistelmässä on jotain erityisen ihanaa, se kuuluu jouluun. Marika pisteli kauniin mallin yhden langan yli, yhdelle lempparikankaistani, 25 count Floballe. Pellavanauha ja kiiltävät koristeneulat yhdessä tekevät tästä niin jouluisen. Taustana on tosi nätti punainen Tilda-kangas, jonka unohdin kuvata.

Sain Marikalta myös mallin toivelistaltani (se on ihana!) ja Ilun käsinvärjäämää lankaa. Meillä (minulla? :) ) on tapana aina silloin tällöin viattomasti vähän kiusata Oupsin tapaamisissa niitä jotka uskaltavat kutoa kun toiset pistelevät, niinpä Marika ei voinut vastustaa houkutusta antaa minulle vaihdossa neulelankaa :) Ihana kerä, kauniin väristä pehmeää villaa, minulla ei Ilun lankaa aiemmin ole ollutkaan. Jotenkin neulelankojen valitseminen ja niiden ostaminen on minulle mystistä puuhaa, niin että on erityisen ihana saada neulelankaa lahjaksi. Tykkään kutoa ja jotain on aina puikoilla, vaikka neulomukset edistyvätkin paljon hitaammin kuin pistelyt :)

Olen tuntenut Marikan jo kauan, hän on yksi ensimmäisistä ristipistoystävistäni, ihana, erityislaatuinen ihminen. Kiitos Marika tästä kauniista vaihdosta! Kiitos myös kirjeestä ja kauniista sanoista, ne lämmittivät mieltä kovasti, olet rakas ystävä :)

Itse pistelin vaihdossa toiselle ystävälle, Marialle ja koska Maria tykkää enkeleistä ja country-tyylistä, niin valitsin mallin Cross Country Stitching -lehdestä (Helmikuu 2007). Käytin DMC:n lankoja ja pistelin Floballe minäkin. Reunaan lisäsin helmiä koristeeksi.

Tänään satoi lunta! Olen niin, niin odottanut sitä, jospa se tuli jäädäkseen :)


11 comments:

Minna said...

Kauniita, kauniita vaihtoja! Marikala saamasi on tosi hurmaava ja sinun Marialle tekemäsi niin hänelle sopiva :) On ihana pistellä ystäville! Minua niin harmittaa etten päässyt mukaan.

Anonymous said...

Ihania koristeita. Täälläkin satoi lunta, tosin yksi hiutale minuutissa vauhdilla, joten pitänee odotella seuraava pyryä :)

Teija said...

Ihania vaihtoja ja pikkujoulu oli kyllä huippuhauska.

Brigitte said...

I love both exchnage gifts, they are so nicely stitched and finished. A great excange for both of you.

Mari said...

Kauniita pistelyitä! :)

Srinity said...

Kauniita koristeita molemmat. Ja kiva tuo ristipistomalli, en olekaan sitä ennen nähnyt. Käy hyvin teidän porukalle. :)

sari.i. said...

Ihania! :)
Voi että on kiva, kun on maassa lunta. Toivottavasti pysyy nyt koko talven!!!

Ranae said...

Lovely exchanges and I sure love that chart too.

Irmeli said...

Tosi ihanat vaihdot teillä on taas ollut. Tuo country-enkeli on suloinen ja myös edellisten kirjoitusten joulupistelyt ovat kaikki ihania, erityisesti tykkään tuosta Tournicotonin sydänmallista.

Anne said...

Ihanaa on lunta ja Oupsipikkujoulua on vietetty ihanien lahjojen kera.

Andrea said...

Beautiful ornaments.