8.12.10

"Christmas is all around us..."


Peace be with you (Bent Creek)


Pipari

Couple of weeks have been quite busy, but now it's time to calm down. The Christmas clean-up is mostly done and I'm slowly digging out the last Christmas decorations. I enjoy all the fuss for Christmas, but I enjoy enjoying too and I don't fuss too much :) It feels like Christmas already! I've been listening to and humming Christmas carols while working, but this silly song from the film Love Actually keeps coming to my mind all the time. I love the film, so crazy.

I stitched Bent Creek's ornament, but changed the colours. I think this will end up as a Christmas gift. I have stitched only couple of ornaments this year for Christmas gifts and I'm not happy about that at all... Fortunately there's always next year and of course next year we all have more stitching time than this year. As we always think. Pah.

Below a backpack I sent in a Ravelry exchange earlier this year. I've forgot to show photos. I bought the backpack from a bargain bin of a fair trade shop and stitched the heart and added some buttons and ribbon and decorations. I thought it might be nice as a knitting project back or something like that.

Two weeks and then it will be Christmas and Christmas holiday! I really, really look forward to that. This is absolutely the best time of the year and I'm enjoying every day of it. Have a wonderful week!

*****

Pari kiireistä viikkoa on takana ja nyt on pian aika rauhoittua. Koti alkaa olla joulukunnossa, loput koristeet kaivelen kohta esille. Jouluhössötys on ihanaa ja on ihana nauttia rauhassa joulupuuhista. Tänä vuonna taasen on ihan jouluolo nyt jo, jouluvalot ja lumi auttavat asiaa. Kuuntelen joululauluja laidasta laitaan samalla kun teen töitä mutta tämä rallatus elokuvasta Love Actually soi päässä koko ajan :) Yksi lempparijouluelokuvani, niin pöhkö.

Pistelin Bent Creekin mallin, mutta vaihdoin värimaailman. Tämä koriste taitaa päätyä joululahjaksi. Olen pistellyt tosi vähän joulukoristeita lahjaksi tänä vuonna, mikä on harmi juttu, mutta ainahan on ensi vuosi ja enemmän aikaa. Pyh.

Alapuolella kuva repusta jonka lähetin osana Ravelryn neulevaihtoa aiemmin tänä vuonna, olen unohtanut näyttää siitä kuvan. Löysin repun Juuttiputiikin (paikallinen maailmankauppa) tarjouskorista ja tuunasin sitä vähän kiinnittämällä siihen pistellyn sydämen ja nappeja ja nauhaa ja sen sellaista. Ajattelin, että reppua voisi käyttää vaikka projektipussukkana neuleelle tai jotain.

Kahden viikon päästä on joulu ja joululoma! Odotan kovasti paljon molempia. Tämä on vuoden ihaninta aikaa ja nautin jokaisesta päivästä. Ihanaa viikkoa!




Ravelry exchange
TGOSM freebie

10 comments:

Virpi said...

Ihana tuo reppu ja joulukoriste on kaunis. Voi minäkin suunnittelin pisteleväni ennen joulua jos vaikka mitä jouluista projektia, mutta tässähän tulee kiirus, jos meinaa mitään ennättää =)

Barb said...

Nice pieces. I love that Peace to you one. Great picture of your cat.

MariL said...

Ihania pistelyitä! :)

Marika said...

Onpa kauniit värit tuossa Benti Creekin mallissa ! Sulla on kyllä pettämätön värisilmä !! Ja reppu on kaunis. Ajattelin just päivällä Violariumia, käväisin sivuilla ja huomasin että olit just lisännyt taas ihania uusia malleja.

Lumiruusu said...

Tosiaan niin kauniit liilan sävyt tuossa Peace-mallissa.
Kisu-neiti poseeraa sievästi,ihana kuva,kuin postikortti!

Loistava idea tuunata reppu ja lopputulos on tosi tyylikäs.

Katri said...

Ihana värimaailma tuossa Bent Creekin mallissa! Ja reppu on tosi soma!

Love Actually pitäisikin katsoa tässä ennen joulua, se voisi tahdittaa mukavasti joulu(lahja)pistelyjä, joita on muutama tehtävänä :-)

Melissa said...

Ok, I have to admit the favourite part of this post is seeing Pipari! She has such a cute face! Both your kitties are very photogenic! They always seem to be smiling!

I love "Love Actually" as well and it's a lovely film for this time of year. I'm totally unprepared but maybe will be better by this weekend and decorate!

"pappi puikoissa" said...

Kauniit pistelyt; minustakin tuntuu jo ihan joululta :). (Äh, siitä saa välillä kuulla paheksuntaa, että "ryöstöviljelee" joulua etukäteen, mutta ei se sitä ole. Sen joulunhan pitäisi olla joka päivä, vai mitä? :))

Siobhán said...

Beautiful stitching and kitty pics! :)

enkulin käsityöt said...

Upean upeita pistelyitä.