28.12.10

Thank you! - Kiitokset!


I hope everyone had a wonderful Christmas! My Christmas won't be over until January 10th when my vacation is over and I just love this :) I'm stitching, knitting, reading, baking, watching movies and playing boardgames with kids and taking photos and organizing my photo files in my computer, they are a mess... That is, doing whatever I want! I'm also catching up with blogging and blog reading.

From the writer of the blog SiniHelmi I received these beautiful wrist warmers before Christmas. It was a wonderful surprise and these are so warm and soft and useful! I've been using these all the time now, they are perfect! Thank you for this gift from the bottom of my heart!!

This Tuesday has started with gym, baking for breakfast and watching Knight Rider with kids, hooray nostalgia! Next I've been invited to join to watch Princess Mononoke :) I love Santa Claus, he's such a clever man when he brings DVDs for kids :D

*****

Toivottavasti kaikilla on ollut ihana joulu! Minun jouluni ei lopu ennenkuin tammikuun 10. päivä, kun loma loppuu, tämä on ihan vuoden parasta aikaa :) Ristipistoja, kutomista, lukemista, leipomista, elokuvien katsomista ja lautapelien pelaamista lasten kanssa, valokuvien ottamista ja niiden järjestelyä tietokoneella, mikä sotku... Toisin sanoen, just sen tekemistä mikä eniten huvittaa! Yritän myös päästä taas vauhtiin bloggaamisessa ja blogien lukemisessa.

SiniHelmiltä sain nämä ihanat ranteenlämmittimet lahjaksi juuri ennen joulua. Olipa ihana yllätys ja voi miten lämpimät ja pehmeät ja kauniit nämä ovatkaan! Käytän yleensä aina kämmekkäitä tai jotain käsissäni ja nämä ovat olleet ranteissa lämmittämässä koko joulun. Lämmittävät tosi mukavasti. Kiitos tuhannesti tästä lahjasta!

Tiistaiaamu on alkanut kuntosalilla, sämpylöiden leipomisella aamupalalle ja Ritari Ässän katsomisella - oujee kun se on ihana :) Seuraavaksi minut (ja ristipistot) on kutsuttu katsomaan Prinsessa Mononokea. Ihana, ihana joulupukki kun toi monta DVD:tä lapsille :D

3 comments:

Virpi said...

No oli aivan mahtava joulu =). Meillä oli ulkomaalaisvahvistuksia joulunvietossa Vietnamista ja Virosta. Ja mitä ihmettä sainkaan joulupukinpaketista!?! Violariumin ristipistoviikonloppu! Kiitoksia myös siis sinnekin suuntaan =)

Sini Helmi said...

KIITOS itsellesi, oli ilo ne lähettää sinulle :)

kissankello said...

joulu meni tosi hyvin ja sitten... tyttäreni Helmiäinen osti digikameran ja sitten se riemu repesi. Siispä harjoittelen tosissani Maijan ja tyttärensä avustuksella. Toivottavasti heillä on pitkä pinna. Ainakin alkuun päästiin... Hauskaa Uutta Vuotta sinulle ja rentoudu :)