30.12.10

Christmas exchange and thank you Anne! - Jouluvaihto ja Annelle kiitoksia!


Pipari


Christmas exchange from KatriChristmas gift from Anne

December will soon be over and I still have some Christmas stitching to show! I realized I've forgot to show the beautiful exchange I received from Katri, I've shown photos of it in my exchange blog, but not here. I also received a great Christmas CD. Thank you once again for this wonderful exchange! Katri stitched a LHN design and finished it as a gorgeous flatfold. It is the first flatfold Katri has made and it's perfect! I don't think it's difficult to guess where it's displayed, in my Christmas veranda of course...

...as will also be this cute snowman pouch. Anne who lives across the street and is the best neighbour ever, gave it as a Christmas gift to our family. Anne's gifts are always so creative! Stitching and finishing are beautiful and the pouch was filled with chocolate :) Thank you Anne so much!

I stitched the project bag (below) for Minna in the same exchange. I think I still have some Christmas stitching to show, but I'll check it tomorrow. Oh and of course I have to show a photo of Pipari, as I've been learning to take photos with my new camera every day now :) Thank you so much for your visits and comments, Manteli and Pipari thank you too :) Have a happy evening!

*****

Joulukuu on kohta ohi, mutta vielä on jouluisia pistelyitä näytettävänä! Katrilta sain jouluvaihdossa ihanan Little House Needleworksin mallin viimeisteltynä flatfoldiksi. Olen vaihtoblogissa tämän jo esitellyt, mutta täällä omassa blogissani en vielä. Sain Katrilta myös jouluisen CD:n, ihania joululauluja! Kiitos Katri vielä tästä vaihdosta, ei uskoisi, että tämä on eka flatfold minkä olet tehnyt, tosi hieno! Yllätys yllätys se on päässyt koristamaan joulukuistia, kuten myös...

...Annen tekemä lumiukkopussukka. Anne ja puolisonsa ja koiransa ovat ihan parhaita naapureita, joita voi aina pyytää hätiin jos on naapuriavun tarvetta :) Sen lisäksi ihanin juttu on tietysti se, että naapurissa voi aina juosta näyttämässä ristipistotyötä tai muuta vaikka myöhään illalla jos on pakko päästä jollekin näyttämään tai iskee joku tenkkapoo. Jokaisella pitäisi olla ikioma ristipistonaapuri! Anne siis pisteli meidän perheelle tuollaisen söpön lumiukkopussukan, jonka sisällä oli suklaata nam :) Kiitos, kiitos Anne tästä ihanasta lahjasta!

Jouluvaihdossa pistelin itse Minnalle alapuolella näkyvän pussukan. Luulen, että vieläkin on muuta joulupistelyä näyttämättä, mutta tarkistan huomenna. Ai niin ja kissakuvia varmaankin on luvassa tiheämpään tulevaisuudessa, kun opettelen ottamaan kuvia uudella kamerallani :) Kiitos kommenteista ja vierailuista, Manteli ja Pipari kiittävät myös :) Ihanaa iltaa!
My exchange for Minna

9 comments:

Sari said...

Voi miten kauniita lahjoja ja vaihtoja.

Virpi R. said...

Ihania vaihtoja ja tuo tekemäsi pussi on ihan huippu! Mielenkiinnolla odottelen niitä kissakuvia, kun teidän neidit ovat niin suloisia =)

Anne said...

Nuo teijän kisumisut on ihan mahtavan kuvauksellisia. =) Pipariakin pääsee näkeen, kun muuten ei nää kuin nenänpään. ;) Ja nuo pussukat mitä rouva siellä tientoistapuolen tekee on ihania. Minäkin haaveilen yrittäväni niitä tehdä, mutta toistaiseksi olen vain unissani ommellut niitä. =D Ja kiitokset hyvästä naapuruudesta menee myös sille puolen tietä. =)

Leena said...

Niin ihania pistelyitä ja Pipari on kyllä tosi suloisen näköinen :)
Oispa ihana omistaa ristipistonaapuri
tai Oulu vois olla 200km lähempänä :)

Marika said...

Ihania juttuja !! Ja mielettömän hyviä kuvia.

Lumiruusu said...

Tosiaan tuo pistelemäsi enkeli ja joulupallo-pussukka on ihan täydellisen ihana..
kaikki lahjat on ajatuksella teehtyjä.
Ristipistonaapuri on kyllä loistava juttu :)
Mun r.p-kaverit asuu n. 10 km päässä joten autoilua kerhotapaamisiin tulee harrastettua suuntaan ja toiseen.

Nyt kun Sari.H.llakin on blogi"Kukkatarha" ,
me voidaan konsultoida vaikka täällä bitti-blogistaniassa.

Niin suloisia kissa-kuvia ja todella upea on tuo kuvanlaatu,uusi kamerasi on tosi hyvä.

Melissa said...

Lovely exchanges! I especially love your exchange for Minna. That's such a cute design!

I love your kitties! Give them an extra hug for me.

Happy New Year, Leena! (Just sent you a little something in the mail)

Irmeli said...

Ristipistopussukka on tosi kaunis, ihanan punasävyinen. Ihania vaihtoja olet myös saanut. Hyvää Uutta Vuotta 2011 sinulle!

enkulin käsityöt said...

Onpa ihania lahjoja ja vaihtoja.

Toivotan Sinulle Oikein Hyvää Ja Onnellista Uutta Vuotta.