17.12.10

Gifts from friends - Lahjoja ystäviltä


From Maria - MarialtaFrom Ritva - RitvaltaHappy Friday! Ooh I'm so happy it's Friday, it's been such a busy week. Weeks before Christmas always are. Fortunately I was able to go to a Christmas concert (local choir) yesterday evening and they sang very well! It was wonderful just to sit there and enjoy. Another choir concert on Sunday.

Ritva, Maria and I met in the beginning of this week and exchanged Christmas gifts, traditionally I guess :) Maria has just started making ceramics and look what she did! It's a beautiful candle holder, I love the shape and colour and everything. Ritva sewed this project pouch with her new sewing machine :) I think I'm falling in love with project bags, they are so pretty and useful, especially in January... This one is such a beauty, I love that cat and green colour in it.

I have been sewing some project bags also and I hope to sew some more before Christmas. I sewed these owl bags and gave one to Ritva and Maria. I have to admit that two of these in the photo will stay at home and become my project bags, as the owls on the backside are upside down... I would understand if I made a mistake like that once, but twice! What was I thinking... Anyway, my daughter said that she's love to get a bag with owls upside down, so maybe it's not that bad at all :)

Happy weekend everyone! I still have lots to show, so I'll be back.

*****

Oi miten ihanaa kun on perjantai, kiireinen viikko on takana. Aina nämä viimeiset viikot ennen joulua ovat täynnä touhua ja tohinaa, mikä on kyllä mukavakin juttu. Eilen pääsin onneksi paikallisen kuoron konserttiin kuuntelemaan joululauluja, lauloivat hyvin! Oli ihana istua ja rauhoittua kuuntelemaan. Sunnuntaina Kolmen kuoron joulukonserttiin Liminkaan kuulemaan lisää joulumusaa, sinne kaikki Oulun lähellä asuvat mukaan vaan :)

Ritvan ja Marian kanssa treffasimme alkuviikosta ja vaihdoimme joululahjoja, perinteisesti ehkäpä jo :) Maria on alkanut käydä keramiikkakurssilla ja tällaisia ihanuuksia hän tekee nyt jo! Tosi kaunis tuikkualusta, ihanan värinen lasitus ja tuo muoto on niin kaunis. Ritva oli puolestaan ommellut uudella ompelukoneellaan hienon projektipussukan, söpö kissa ja kivoja koristeita ja taitavasti tehty, niinkuin Ritvan työt aina. Taidan olla rakastunut projektipussukoihin, ovat niin kauniita käytössä ja tarpeellisia, tammikuussa varsinkin...

Minäkin olen ommellut projektipussukoita ja toivottavasti ehdin vielä muutaman ommella lisää ennen joulua. Ompelin tällaisia pöllöpussukoita ja annoin yhdet Ritvalle ja Marialle. Kangas on Oulusta Modernicasta ja pussukan ohje netistä yllättäen. Pakko tunnustaa, että kaksi noista kuvassa olevista jää kotiin omaan käyttöön, koska niiden taustapuolella pöllöt istuvat pää alaspäin... Yksi tuollainen virhe olisi vielä ymmärrettävä, mutta että kahteen pussukkaan onnistuin ompelemaan kankaan nurinpäin, haloo :) No joka tapauksessa tyttäreni sanoi, että hän mielellään ottaisi pussukan jossa pöllöt ovat nurinpäin, että ehkä se ei niin kamala moka ole sittenkään :)

Ihanaa viikonloppua ja neljättä adventtia! Vielä on paljon näytettävää, eli lisää kirjoituksia luvassa piakkoin.


9 comments:

Marika said...

Ihania juttuja olet saanut taitavilta ystäviltäsi !! Ja tosi söpöjä noi pöllöt. Mietinkin aiemman postauksen kohdalla että mistä olit löytänyt noin mainiota kangasta. Se putiikki on minulla vielä ihan korkkaamatta kun niin vähän tulee Heinäpäässä pyörittyä. Enkä ehtinyt käymään eilen enkä tänään...

Chris said...

The project bags are great. I love that fabric :)

enkulin käsityöt said...

Onpa ihania lahjoja. Tuo pöllökuosi on mahtava.

Mari said...
This comment has been removed by the author.
Mari said...

Pöllöt on niin kivoja,monia pistelijöitä näyttää ne nyt viehättävän. Hauskat projektipussukat ja lahjat ihania tottakai.

Aloin tässä vaan miettimään hassutuksien säilyttämistä, kun en yhtään ole tajunnut että niitä tosiaan on sitten se 15. Pussukoita vääntämään sitten vaan täälläkin :)

Srinity said...

Voi miten hienoja lahjoja! Ja pöllöpussukat on upeita. Ei se mitään haittaa vaikka pöllöt olis miten päin kun kerrallahan sitä näkee vaan sen yhden puolen. :)

"pappi puikoissa" said...

Ihana tosiaan tuo tuikkukippo! Jonkin verran keramiikkaa harrastaneena täytyy kyllä todeta, että on taitavaa työtä.
Ja projektipussukat ovat tosiaan aina tarpeellisia; pitäis varmaan itsekin ommella niitä, kun projektikoreja alkaa jo olla joka paikassa. Pussukat veisivät vähemmän tilaa...
Ja vai pöllöt väärinpäin? Tietäisitpä vain, mitä mokia minä olen tehnyt...
Hauskaa joulunalustohinaa sinullekin :).

Ulla said...

Ihania lahjoja ja aivan upeaa tuo pöllö kangas!

Siobhan said...

What wonderful gifts! Have a blessed Christmas!