31.12.10

The end of a birthday exchange - Oupsin synttärivaihdon paljastukset


There's been a birthday exchange in our local stitching group going on for the whole year. We sent three packages to the same person and the exchange was secret, so only in the last package our names were revealed.

I have received three gorgeous packages from Teija and this last one arrived yesterday. Thank you Teija from the bottom of my heart, they have all been wonderful! In this last package I got two stitched gifts - a cute reindeer on the top of a matchbox and a lovely Christmas towel. All the stitches are so tiny and stitching the towel must have taken ages. But then again, it has been proved that she is a super fast stitcher :) She also included LOTS of goodies, what a great package!

I sent packages for Virpi. Below all the stitched gifts I made her during the year. I'll add the chart details later. I enjoyed so much stitching for Virpi in this exchange and it's a bit sad that this exchange is now over. Fortunately we have another one for the new year :)

So are you ready for the Crazy January Challenge? I'm almost ready, all the charts and fabrics are ready, I still have to find the threads. I'll begin with La-D-Da's Leaping Cat tomorrow. Have a wonderful last day of the year and all the best for the new year to come!

*****

Oupsin synttärivaihto on ohi tältä vuodelta, lähetimme kolme pakettia samalle ihmiselle ja vasta viimeisessä lähetyksessä paljastimme nimet.

Minä olen saanut kolme ihanaa pakettia Teijalta, viimeinen tuli eilen. Kiitos Teija ihan tosi paljon, aivan ihania paketteja olet minulle kasannut! Tässä viimeisessä paketissa oli kaksi pisteltyä lahjaa, suloinen tulitikkurasia ja jouluinen pyyhe. Tulitikkurasia on sellainen isompi versio, jossa on pitkiä tulitikkuja ja kanteen Teija on pistellyt söpön poron. Pyyhkeessä on jouluisia kuvioita vaikka kuinka monta, pistellessä on mennyt varmaan ikuisuus! Tosin todistetusti Teija on nopea pistelijä :) Pyyhkeen ruudut ovat tosi pieniä, en tiedä onko pyyhe ristipistoiluun tarkoitettu vai ihan "normipyyhe", mutta joka tapauksessa ihan mieletön homma tuossa pistelyssä on ollut. Sain myös paljon ihania muita juttuja paketissa, suklaata ja teetä ja Pentikin ja Partyliten ihanuuksia.

Itse lähetin paketteja Virpille. Alapuolella kuvat kaikista pistellyistä lahjoista, joita lähetin hänelle vuoden aikana. Lisään mallitiedot myöhemmin. Ihan haikeaa kun tämä vaihto loppuu, mutta onneksi ensi vuodelle on jo jaettu parit samanlaiseen vaihtoon :)

Ovatko kaikki jo valmiina RistiPistoHassutukseen? Minä olen ihan melkein kohta, mallit ja kankaat on valittu, lankoja pitää vielä etsiskellä. Aloitan La-D-Dan Leaping Cat -mallilla huomenna. Ihanaa vuoden viimeistä päivää ja kaikkea hyvää uuteen vuoteen!


7 comments:

Virpi said...

No kyllä nämä otokset ovat mitä mainioimmat. Kiitos vielä kerran ja ihanaa uutta vuotta!

Ninnu said...

Hyviä hetkiä vuoteen 2011!

Heli said...

Aivan yli-ihana tuo pyyhe! Kyllä mullekin kelpais...

Mun HAED on edistynyt tänäänkin taas vähän, ja on tosiaan jo aika monen postimerkin kokoinen alue valmiina. :) Se työ on niin mun makuun, että kyllä kiittää tekijäänsä aina kun siihen saan vähänkin jotain valmiiksi, ja siksi sitä on ihana tehdä. Hyvää uutta vuotta sinullekin!

Mari said...

Ihanaa uutta vuotta!
Hassutukseen valmiina, bogikierroksen jälkeen aloitan.

Ihana, ihana synttärivaihto teillä ollut, niin kauniita pistelyitä kulkenut ristiin ja rastiin. Poro aski on niin söpö!

Sari said...

Niin kauniita lahjoja!
Onnellista uutta vuotta!

Anne said...

Olet saanut ja antanut ihania synttärivaihtoja... Meikäläisellä täällä jännitys tiivistyy, kun nyt uskaltauduin osallistumaan siihen laajennettuun synttärivaihtoon. =D Miten sitä malttaa ja kestää. Painottuu vaan näin alkuvuodelle tää minun osuus. =( Jos vaihtas tuota syntymäpäivää... Onko sillä niin väliä minäpäivänä sitä viettää, kun muistaa aina kerran vuuessa vaan. =D

Rosali said...

Son muy lindos todos sus trabajos y muy interesante el blog. Saludos desde México.