28.11.10

Christmas exchange - Oupsin pikkujouluvaihto

Yesterday in our stitching meeting we exchanged Christmas gifts. I received this wonderful exchange from Tuulia. We were supposed to stitch something and finish it as a pouch. Tuulia stitched me Kitty Cat Row by Bent Creek and finished it as a gorgeous project bag. I think I'll use it as a knitting project bag, the size seems ideal for a sock project for example.

The photos are dull and the bag looks crooked, but it's not :) It's perfect! I've been admiring it since yesterday and today I'll put a knitting project in it. Tuulia also knitted me a miniature sock, it's so tiny and cute. She spinned the yarn herself and knitted it with tiny tiny needles. Spinning and knitting something like this is a complete mystery to me...

Tuulia also gave me soap (handmade by herself), handdyed yarn (dyed by herself), stitch markers (made by herself, can you see the pattern here...?) and a sock pattern (guess what? yep!). She's a talented lady, but the yummy chocolate and tea are bought :) Thanks so much Tuulia, this was a perfect exchange and as you already know, I absolutely love everything!

In the same exchange I stitched for Marika. I've known her for years already and she's a dear friend, so I enjoyed a lot planning this exchange for her. I chose part of a design in her wishlist, this is Tralala's Nuit d'hiver, published in Le Marquoir couple of years ago. I sewed a project pouch as well, she's certainly going to need those in Crazy January Challenge :)

It's the first Advent Sunday and I'm starting to prepare for Christmas. Gingerbread cookies today! Have a happy Sunday!

*****

Eilen vietimme Oupsin pikkujouluja ja vaihdoimme jouluvaihdot. Sain paketin Tuulialta, ihana ihana paketti! Tuulia huijasi kyllä ihan täysillä minua, höpötteli puhelimessa niitä näitä vaihdostaan useampaan otteeseen, ilmiselvää harhautusta :)

Vaihdossa piti pistellä jotain ja viimeistellä se pussukaksi. Tuulia teki tämän ihanan Bent Creekin mallin ja se on just täydellinen neuleprojektipussukka vaikka sukkaneuleelle! Kuvat ovat ihan uhuh, mutta kassi on oikeasti tosi suora ja hienosti tehty. Tänään tungen siihen kämmekäsprojektin, jos en saa kämmekkäitä valmiiksi.

Tuulia neuloi minulle myös pikkuruisen miniatyyrisukan, itsekehrätystä langasta joillain miniminipuikoilla. Nuo kehräämiset sun muut ovat minulle ihan hepreaa, mutta sukka on ihan älyttömän pieni ja söpö ja lankakin niin täydellisen väristä!

Sain paketissa myös saippuaa (Tuulian tekemää), neulelankaa (Tuulian värjäämää), silmukkamerkkejä (arvatkaa kenen tekemiä, joko näette kaavan tässä?), sukkaohjeen (niin...). Suklaa ja tee ovat sentään kaupasta ostettuja :) Aivan ihastuttava paketti, ihan täydellinen, kaikki on niin minun näköistä. Kiitos Tuulia, niin ihana vaihto!

Itse sain pistellä ystävälleni Marikalle, ihana oli Marikalle suunnitella vaihtoa! Marikan olen tuntenut vuosia jo, niinpä oli tosi mukava kun sain hänet parikseni. Valitsin mallin hänen toivelistaltaan, Tralalan Nuit d'hiver, joka on julkaistu ehkä pari vuotta sitten Le Marquoir-lehdessä. Ompelin projektipussukan, niitä yksi jos toinenkin tarvitsee RistiPistoHassutuksessa...

Ihanaa ekaa adventtisunnuntaita kaikille! Jouluvalot ikkunalla ja pipareita leivotaan kohta :)
12 comments:

Virpi said...

Tämä oli tosi kiva vaihto ja ihana nähdä miten erilaisia viimeistelyjä kukin on tehnyt. Olen täällä koko päivän suffannut netissä ja odotellut kuvia vaihdoista =) Aivan ihanan vaihdon olet saanut ja tehnyt. Täällä ei saatu jouluvaloja ikkunaan, kun on lamppu kärähtänyt näemmä ja piparitaikinatkin on vasta jääkaapissa odottamassa huomista. En eilen ennättänyt tehdä, kun meni ihan siivotessa koko päivä. Mutta onpahan ensimmäiset joulutortut paistettu, vadelmatäytteellä tosin, kun luumuhillot unotuivat kaupanhyllylle.

Anonymous said...

Hurjan hienon pikkujoulupaketin sait ja kuin myös teit :) Epäilemättä projektipussukoille saattaa olla käyttöä lähiaikoina.

Täällä ollaan unohdettu koko adventti ja maistiaistortut paistettiin eilen. Pipareita saa leipoa vasta lähempänä joulua :)

selene said...

The bag has been beautiful, I love it!

Melissa said...

Good Sunday morning to you, Leena! The exchange you received from Tuulia is fabulous. I love the dying she did. Is she the one who dyed the linen you used for the first gift you made for me?

I love what you stitched and made for Marika too - very elegant!

Berit said...

Great exchange--I'd love either one! :)

Isn't the doorway on the one you made charming? :3

How skilled--she spun the yarn, too? :o

Lumiruusu said...

Oi,miten tyylikäs kissa-laukku ja upeat langat.

Kauniit ,rauhalliset värit Marikalle pistelemässäsi vaihdossa.

Kirsi said...

Ihastuttava jouluvaihto! Ja Lennu nyt ilmoittautumaan messuvaihtoon
http://prettyexchanges.blogspot.com/2010/10/seuraava-vaihto-on-nimeltaan.html
Sinulla jos kellä on tarina kerrottavana sen asian tiimoilta :)

Ulla said...

Ihanan kassin sait Tuulialta ja kivasti sopi tuo kissarivi tuohon. Todella kaunis on myös sinun tekemäsi projekti pussukka. Tämä oli kyllä todella mukava vaihto ja ihanaakin ihanampia "pussukoita" kaikilla.

Villasukka said...

Ihana kassi! Ja muutenkin niin ihania pistelyitä, että tekisi mieli minunkin... Mutta kun sitä kuuluisaa aikaa ei ole.

♥ Sari ♥ said...

On ne vaan kauniita molemmat!

Mä vielä pähkäilen ton ristipistohassutuksen kanssa, saas nähdä uskallanko lähteä mukaan... :)

"pappi puikoissa" said...

Onpa kyllä ihana vaihto!

Siobhan said...

What wonderful exchange pieces! Gorgeous!