23.11.10

Sunshine wall - AurinkoseinäLa D Da - Merry Sunshine
35 count Kansas City Blend (R&R Reproductions)
Stitched with Needlepoint Silks and DMC (1 strand over 2 fabric threads)


When I took Jardin Privé's Eiffel Quaker and Christmas to be framed, I suddenly decided to have Merry Sunshine framed as well. I wanted a small frame for it, as I didn't have a big place for it. I'm happy with the result, the colour of the frame matches quite perfectly to the colour of the dress.

When I was hanging this on the wall above my writing desk, I realized I have a theme here! So a Sunshine wall it is! There's even a text in the tiny non-stitched ornament "Let your light shine" :)

I decided to take a photo of an angel on the desk too, it's made by my mum. She has been making ceramics now for couple of years only, but I think her angels are already wonderful. The singing girl on the left is very old and has suffered much and is one of my dearest things - as everything on and above my desk. It's my tiny corner and next to it there's another important thing, namely a bookself full of stitching stuff :)

*****

Kun vein Jardin Privén Eiffelin ja joulutaulun kehystettäväksi, päätin yhtäkkiä kehystää tämänkin. "Hyvää huomenta aurinko iloinen" ei kaivannut kovin suurta kehystä, koska sille varattu tilakaan ei ole suurensuuri. Tykkään tuosta yksinkertaisuudesta, kehyksen väri sopii niin hyvin mekon väriin.

Hakatessani naulaa seinään kirjoituspöydän yläpuolelle tajusin, että tässähän on teema. Aurinkoseinä se olkoon siis! Samalla kun kameran kanssa heiluin, otin kuvan myös äidin tekemästä enkelistä. Äiti on tehnyt keramiikkatöitä vasta pari vuotta, mutta nuo hänen tekemänsä enkelit ovat minusta jo tosi hienoja :)

Vasemmalla puolella lauleskeleva tyttö on tosi vanha ja tosi paljon kärsinyt ja on yksi rakkaimmista esineistäni - niinkuin kaikki kirjoituspöydällä ja seinällä olevat jutut. Se on minun oma pikku nurkkani ja sen vieressä on toinen tärkeä asia, nimittäin kirjahylly täynnä ristipistokamaa :)


9 comments:

Anonymous said...

The perfect frame for Merry Sunshine. She is stunning!!

Hazel said...

Wonderful finish and what a great frame. Your wall looks lovely. x

Nelli said...

beautiful!

Lumiruusu said...

Aurinko-seinää kuulostaa mukavalta
jo ihan sananakin..
Merry Sun-shine on niin täynnä lempeää hyväntuulisuutta ja iloa..
kehyskin ihan täydellinen.

Virpi said...

Upea lopputulos. Kiva idea nuo teemaseinät. Meikäläisen ristipistot taitaa olla niin laajalla skaalalla, ettei seinät riitä =)

Kaunis enkeli.

Eila said...

Voi että ihana tuo Merry Sunshine, kävin sitä eräänä päivänä ihastelemassa tuolta aiemmasta esittelystäsi, tykkään tosi paljon tuollaisista joissa on runonpätkä!

Anonymous said...

Ihana viimeistely. Minäkin tykkään yksinkertaisista kehyksistä :)

Sheila said...

I love your Sunshine Wall -what a happy idea :)

"pappi puikoissa" said...

Minä olen kanssa ihastunut näihin tekstillisiin: tämäkin pistely on tosi ihana! - Vaikka aurinkoa en nyt osaa kaivata, taidan olla kaamosihminen, niin aurinkoseinä kuullostaa kyllä hauskalta :).