22.11.10

Back home and thank you! - Messuterveisiä ja kiitos!


Thank you Irmeli! - Kiitos Irmeli!

Pheew, I've just arrived back home some hours ago from Tampere craft fair. The car is empty already and veranda and hall are full of boxes and bags and things.

What a wonderful weekend, I met with so many stitching friends and customers. Tampere craft fair is one of the highlights of the year! It's a lot of work and of course a bit tiring with the drive and setting up the stand and everything, but I just love every minute of it :) Because I normally work alone at home, it is so wonderful to meet with customers face to face. I can't imagine anything better than talking about cross stitching with cross stitchers for hours!

Friday and Saturday were very, very busy, but on Sunday I managed to circle a bit around the halls (500 exhibitors...). I even managed to buy some knitting yarn etc. but the best present I brought home is above. Irmeli gave me this when she came to visit Violarium's stand and look what I received! It's the cutest tiny bird with the letter L. It's so Christmassy and I will add it to my red Christmas stitching table in the veranda as soon as the table can be seen again :)

Thank you Irmeli for this, it's a beauty, so perfect with the cute ribbon too! It was wonderful to meet with you again. A big thank you also to Maija, Sari, Pirkko and the girls for the chocolate, it was vital indeed :)

Now when the fair is over, the next stitching event to wait is the trip to Paris with couple of dear (stitching) friends in February! And Christmas before that yippee, it's a wonderful life :)

Have a very happy new week and happy stitching!

PS. Please take a look at two finishes with frames at Violarium's blog, I just got them from the framer before the craft fair. I think they are gorgeous.

*****

Puh ja huh, muutama tunti sitten kotiuduin Tampereen messuilta. Auto on sentään jo tyhjätty, mutta kuisti ja eteinen ovat täynnä laatikoita, kasseja ja muuta tavaraa.

Olipa ihana viikonloppu, tapasin niin paljon ihania ihmisiä taasen! Tampereen messut ovat kyllä yksi vuoden kohokohdista. Paljon työtähän messut vaativat ja ajomatka ja osaston pystytys ja purkaminen käyvät ihan työstä, mutta rakastan jokaista minuuttia :) On niin mukava nähdä ystäviä ja asiakkaita kasvotusten, kun yleensä teen töitä yksin kotona. Mikä voisi olla ihanampaa kuin saada rupatella ristipistoista tuntikaupalla :) Kiitos ihan jokaiselle, on ihan mahdotonta luetella tässä kaikkia kenet sain tavata, mutta yhteinen lämmin kiitos!

Perjantai ja lauantai olivat hyvin, hyvin kiireisiä päiviä, mutta sunnuntaina ehdin vähän itsekin kierrellä ja onnistuin jopa ostamaan neulelankaa. Paras messutuliainen on silti tuossa yläpuolella, kiitos Irmeli! Irmeli toi minulle kauniin paketin kun tuli vierailemaan Violariumin osastolla ja sieltä sisältä sitten illalla hotellissa kuoriutui tuo suloinen lintu. Ihana jouluinen koriste, kauniisti viimeistelty ja tuo nauhakin on ihan täydellinen. Tämä pääsee heti kuistille joulupöydälle esille, kunhan pöytä taas on nähtävissä laatikkovuoren takaa... Kiitokset myös Maijalle, Sarille, Pirkolle ja tytöille suklaasta, se oli totta tosiaan elintärkeä :)

Nyt kun messut ovat takana, voi varmaan alkaa odottaa seuraavaa pistelytapahtumaa, nimittäin reissua Pariisiin muutaman hyvän (ristipisto)ystävän kanssa helmikuussa! Joulukin vielä ennen sitä ja sitten ristipistoviikonloppu huhtikuussa, kyllä elämä on ihanaa :)

Ihanaa uutta viikkoa jokaiselle ja ihania pistoja!

PS. Käykää kurkkaamassa Violariumin blogista pari kuvaa tauluista, jotka sain kehystämöstä just sopivasti messuille. Niistä tuli upeita!

9 comments:

Marylin /Poussy said...

very nice,
marylin FRANCE

Anonymous said...

Aivan mahtava tuo Eiffel-tornipistely erityisesti upeiden kehysten vuoksi. Täydellinen kokonaisuus.

enkulin käsityöt said...

Onpa kaunis pistelytyö

Ninnu said...

Upean koristeen sait Irmeliltä!!

Lumiruusu said...

Miten mukavaa olikaan nähdä Sinut ,olet meille niin inspiroiva kun aina tuot uusia malleja ja muuta ihanaa kauppaasi :) :)
Kerhomme retki Tampereelle oli ihan täydellisen mukava,paljon kaikkea kaunista katseltavaa ja ihania ostoksia kotiin tuotavana.
Kiitos Sinulle kun olet olemassa ! :)

Terry punto e a croce!!! said...

beautiful blog.
Teresa

Marika said...

Upeita ne kehystetyt työt ! Vitsit teillä on tulossa kiva reissu silloin helmikuussa. Minustakin on mukavaa että on löytänyt ristipistoilevista ystävistä muullakin saralla hyviä ystäviä.

"pappi puikoissa" said...

Onpas kyllä kaunis tulkkunen!
- Kiitos itsellesi messuista: hillitynsävyinen osastosi erottui kauniisti edukseen, ja oli helppo heti löytää hulinan ja vilinän keskeltä!

TammyK said...

Very cute gift :) Congrats - sounds like you had loads of fun.