8.10.08

Thank you Becky K.!!


I caught a flu and have been resting for couple of days. This package really made my day on Monday, when I wasn't up to doing anything, now I'm getting better already :) Becky K. sent me this wonderful pillow, it's perfect! I love it, the design is pretty and very autumnal and Becky's stitching and finishing is wonderful. I'm sorry the cotton fabric can't be seen too well in the photo, but it's pretty :) The photos are a bit dark, I took them in a hurry outside and I think I didn't have all the settings ok in my camera, as I had taken photos with different settings before it... Anyway, it's even much more beautiful in reality than in my photos! Maybe Becky has better photos to publish in her blog?

Becky also sent me lots of goodies, a chart from my wishlist and buttons, threads, ribbons... Thank you SO much Becky, the timing was perfect, your package made my day :)

My fall house is still travelling and I managed to almost finish couple of gifts during the weekend, so maybe I'll have some photos to show soon. Have a happy Wednesday and happy stitching :)

*****

Ihana ihana paketti tuli postissa maanantaina piristämään päivää! Sain syysflunssan ja pari päivää meni ihan kokonaan huilatessa, nyt on jo parempi olo. Becky K. lähetti minulle SBEBB:n syksytalovaihdon ja hän oli tehnyt minulle tällaisen ihanan tyynyn! Kaunis, syksyinen malli ja ihanasti viimeistelty. Tuo puuvillakangas on tosi kaunista, ei kylläkään näy kuvissa, joista tuli tosi pimeitä. Taisi olla joku väärä asetus päällä kamerassa, kun ulkona näitä otin ja sitä ennen otin toisilla asetuksilla muita kuvia... Joka tapauksessa, paljon kauniimpi on tämä oikeasti kuin kuvissa!

Becky lähetti myös monenlaista muuta vaihdon mukana, mallin toivelistaltani ja nauhaa, nappeja ja sen semmoista. Oma vaihtoni on vielä matkalla kauas, että kuvia tulee sitten kun perillä. Viikonloppuna sain pari lahjaa valmiiksi, että niistäkin tulee kuvia sitten kun olen saanut ne laitettua matkaan ja ovat saapuneet. Ihanaa keskiviikkoa ja pistelyniloa :)

9 comments:

Stephanie said...

What a gorgeous exchange from Becky. So sorry to hear you've been ill, hope you are feeling much better very soon!

Mari said...

Kiva kuulla, että flunssa on jo voiton puolella. Oon ollut vähän huolissani, että mahdatkohan toipua messuihin mennessä... Täällä myös nenäliinat ahkerassa käytössä, mutta toivottavasti viikonlopuksi helpottaa, että pääsee messuille! Siellä nähdään! :)

Ja ihanan vaihdon oot TAAS saanut! :)

Mari said...

Ihanasti viimeistelty. Niin kivoja vaihtoja saat aina ja lähetät myös.

Andrea said...

A beautiful exchange from Becky. I do like the little pillow.

Shelleen said...

what a great exchange. Love the pillow

Srinity said...

Ihana syksyinen tyyny ja koko paketti!

Ulla said...

Tosi kivan näköinen tyyny ja kivoja oli nuo muutkin mukana tulleet jutut. Omaa syksytalovaihtoani odottelen jännityksellä.tzangvj

Dani - tkdchick said...

What a beautiful pillow to receive!

Becky K in OK said...

Hi L, Just getting back from vacation. So glad you received the exchange and it brightened you day. I loved stitching this design and the pillow is a first for me. Happy to hear you are feeling better.