16.10.08

Fall House Exchange for EdgarEdgar e-mailed me that he has received the Fall House Exchange (SBEBB). I was so happy to hear that he likes it, as I was a bit nervous about this one. Firstly, I had no intention of stitching anything Halloweenish for him, but this is the result :) He asked for either fallish or Halloweenish and I thought of course I will stitch something fallish, as I'm not much into Halloween :)

But then I read in his wishlist that he likes black, loose tea and licorice, so I started thinking something black :) I remembered this Isa Vautier Halloween sampler chart I like, it has been published in Mains & Merveilles magazine and I decided to stitch parts of it and finish is as a tea tin cover. It's stitched with DMC Glow-in-the-dark thread and in the last photo you'll see how it glows in the dark, if you keep it at first near a light.

Oh and the house is drawn by me, as there was no house in the sampler :) Someone in my family told me that it's a japanese something, someone told me that it's a graveyard monument, but at least they all agreed it's not a house :) However, the most important thing is that Edgar told me it definitely is a house, so that's all what counts :)

Have a happy Thursday everyone! I think I'm finally recovering from the flu, thank you so much for your wishes! I still don't have a normal voice back but at least I can talk :) Thank you also for your blog visits and comments about the grinning cat and Violarium's blog!

*****

Edgarilta tuli sähköpostia, että SBEBB:n syksytalovaihto on mennyt perille. Olipa kiva kuulla että hän tykkäsi siitä, vähän huolehdin pistellessä että mikähän on lopputulos ylipäätään :) Minulla ei ollut mitään aikomusta pistellä Halloween-aiheista, kun en kamalasti Halloweenista välitä. Tässä vaihdossa nimittäin vastaanottaja sai valita että haluaako saada syksytalon vai Halloweentalon. Edgar kirjoitti että kumpi vaan käy ja ajattelin ilman muuta tehdä syksyisen talon.

No sitten luin Edgarin toivelistalta että hän tykkää mustasta irtoteestä ja lakritsasta. Niinpä aloin miettiä kaikkea mustaa ja muistin Isa Vautierin kivan Halloween-mallin, joka on julkaistu Mains & Merveilles -lehdessä. Pistelin osia siitä DMC:n Glow-in-the-dark -langalla ja tällainen teepurkin ympärys siitä tuli. Viimeisessä kuvassa näkyy miten se loistaa pimeässä, kunhan lankaa vähän ensin pitää valon lähellä.

Ai niin, talon olen piirtänyt itse, kun mallissa ei ollut taloa, mutta se oli vaihdon aihe :) Kotona ihmiset olivat kovasti eri mieltä siitä, onko se japanilainen "joku" vai hautausmaan portti, mutta yhtä mieltä olivat siitä, että talo se ei ainakaan ole :) Edgar kuitenkin väitti että tunnisti sen taloksi ja se riittää minulle :)

Ihanaa torstaipäivän jatkoa jokaiselle! Täällä alkaa flunssa hävitä vihdoinkin, kiitos kovasti paranemistoivotuksista! Ääni ei vieläkään tosin ole kokonaan takaisin, mutta pystyn sentään jo puhumaan :) Kiitos myös blogivierailuista ja kommenteista irvistävää kissa ja Violariumin blogia ja ristipistoviikonloppua koskien! Lisäsin Violariumin blogin blogilistalle kun kerta pyydettiin :)

8 comments:

Heli said...

Kiva purkki, hauskasti ideoitu!
Kiva kuulla myös että Violariumilla on oma blogi, täytyypä kurkkia sinnekin:)

Lankavuori said...

Purkista tuli hieno! Kyllä se pähkäily ja tuumailu siellä Kuusamossa auttoi asiaa :)Ja tosi kiva että olet parantumaan päin. Meillä kanssa lapset ovat taudissa, mutta itse vielä terveenä porhallan.

Cindy said...

Cool and pretty tin. Love the effect of the glow-in-the-dark floss.

Mari said...

Onpas kiva idea tämäkin. Hienon vaihdon kokosit.

Violariumin blogi on tosi kiva, kiitos siitä ja mukavaa perjantaita :)

Irmeli said...

Kiva purkki tosiaan, kelpaa siinä mustaa teetä säilyttää. Violariumin blogi on myös kiva juttu :)
Hyvää viikonvaihdetta!

moomoo said...

I love how you did the finishing and special touch for this tin box. Very unique. Great work :)

Aija said...

Hauska idea teepurkiksi. Ja olipa mukava löytää yksi mieskin täältä ristipistomaailmasta.

Sharon said...

Very cool and unique Leena! Love it.