10.10.08

A grinning cat and Friday's blog - Irvistävä kissa ja perjantaiblogiHappy Friday! This is how much I've managed to stitch my grinning cat, I just LOVE this design :) I stitched this last weekend with my stitching friends and they told me that she (?) looks terrifying :D I think she's so cute and the grin so funny :)

Today's blog is a surprise! Violarium now has a blog and of course I just had to choose it today :) I'm SO excited to announce Violarium's first stitching weekend in March, Lilian from the Netherlands will be there to teach! I've spent this morning polishing the texts about the weekend, so please visit Violarium's brand-new blog, I promise to update it regularly :)

This weekend will be a craft trade show weekend in Oulu and I'm off to find the missing screws and to build the stand now. Oulu is only 15 km from here, so it's always so much fun to go to a show here, as it's near and there will be lots of stitching friends visiting! No time to stitch this weekend, but it's even better to meet lots of people and chat with them about stitching. Have a wonderful weekend everyone!

*****

Ihanaa perjantaita! Tämän verran olen pistellyt irvistävää kissaa, tykkään hurjasti tästä mallista! Pistelin tätä viime viikonloppuna oupsilaisten ristipistoystävien kanssa ja heidän mielestään kissa oli kamalan pelottava tai jotain siihen suuntaan :D Minusta tuo katti on söpö ja virnistys ihana :)

Tämän päivän blogi on yllätys! Violariumilla on nyt oma blogi ja tottakai se täytyy valita perjantaiblogiksi. Olen NIIN innoissani kun voin nyt julkistaa tiedon Violariumin ensimmäisestä ristipistoviikonlopusta, joka järjestetään maaliskuussa. Lilian Hollannista tulee opettamaan! Käykää siis kurkkaamassa Violariumin upouutta blogia, tulen päivittämään sitä ahkerasti.

Tuleva viikonloppu on messuviikonloppu, Oulun kädentaitomessut pidetään Ouluhallissa. Oulun messut ovat aina tosi kivat, kun ne ovat tässä lähellä ja siellä näkee paljon tuttuja. Ei siis pistelyä tiedossa tänä viikonloppuna, mutta on vieläkin mukavampaa tavata paljon ristipistoista innostuneita ihmisiä. Minä lähden metsästämään kadonneita ruuveja ja pystyttämään messuosastoa :) Ihanaa viikonloppua jokaiselle!

14 comments:

Srinity said...

Kissa on kyllä aika hauska. Tottahan sitä virnistää kun on saanut hiiren kiinni. :)
Harmi etten pääse käymään Oulussa viikonloppuna, olisi hauska käydä messuilla tutkailemassa.

Vonna said...

Your grinning cat looks cute as a button! And hurray for your new blog!

Mari said...

Tuo kissa on ihana, ja ilme just sellainen "hähää, sainpas sinut kiinni, senkin hiirenrontti!" :D

Mukavaa messuviikonloppua! :)

Mari said...

No minä vielä... :) Ei tuonne Violariumin blogiin saanut kommentoitua, varmaan tarkoituksella niin? Mutta saisikos tuon Violarium-blogin myös Blogilistalle, niin voisin hyvässä lykyssä muistaa käydä sitä joskus seuraamassakin. ;)

Jennifer/OH said...

No, no, this cat is not scary, she is very cute. I wish I could go to a craft fair, but I must save money. The economy is so bad. I did participate in a craft fair a few weeks ago and managed to sell a few things.
Have a great time and share all the goodies with us soon. Must go to check out the Violarium blog.

Jaana said...

Oih ja voih.... ;) Kuulostaa niiiiin ihanalta tuo viikonloppu!!!! Siinä vaan on pari kuuluisaa "muttaa".. Ensinnäkin se aika, perheeltä pois kun on ensin viikko huhkittu arkea läpi, niin sitten Mami häipyy. No, senkin pystyis hyvittämään ja järjestämään varmasti kaikille mieluisammaksi ajaksi..Sitten se iso mutta; raha. Ei, minusta tuo ei ole kallis, vaan kun sitä rahaa ei kauheasti ole ylimääräistä, niin kyllä se tuntuu!! Mutta IHANAA Lennu kun olet laittanut tuon summan moneen osaan, se voi auttaa monia! Mie jään pohtimaan, ja tulin hyvälle mielelle jo pelkästä ajatuksesta rantasaunasta, pistelyseurasta, valmiista ruuista jne ;)

Pirjo V said...

No aivan ihanahan tuo kisu on. Kivat väritki. Jään odottamaan työn valmistumista :) Violariumin blogiin menen kurkkaamaan nyt.

makepeace75 said...

Hauska kisu. :o) Sillä on pientä riiviöpilkettä silmässä. Ristipistoviikonloppu kuulostaa oikein mukavalta, sellaiseen olisi varmasti hauska osallistua. Ja onnea uudelle blogille. :o)

Hazel said...

Lovely cat! Congrats on the new blog. Just off to check it out. xx

Dani - tkdchick said...

Hmmm that is an interesting looking cat, and I'm a cat person.

Barbara said...

Oh my gosh, your cat looks great! And a new blog for Violarium - hooray!

Carol said...

Awesome grinning cat - yes, he is adorable!

Shell said...

the cat does look a little scary,but cute at the same time.Hope you enjoyed the show and found some new stash to come home with.

supergoof said...

It's really a very cute cat!

www.supergoof.web-log.nl