31.10.08

Happy Friday, the first snow arrived! - Ihanaa perjantaita, ensilumi satoi!


Yippee, yippee, can this be called first snow? Yes, definitely and it has been snowing 10 cm (4") more today since I took this photo :) I always wait for the first snow, it's so wonderful to get some light into this darkness! It will melt away as every year I guess, but it IS the first snow and then it will snow again :)

This weekend I hope to stitch a lot and finish some "almost finished" pieces. We don't have too many schedules and that's always the best weekend imaginable in my opinion :) I have absolutely no stitching photos to show now, as I guess I really have approximately 10 pieces waiting to be finished and sent. They are mostly exchanges and gifts, so I'm sure next week I'll have photos to show! My Pumpkin Patch exchange at SBEBB should arrive soon too to the recipient, so I can hopefully share a photo of that one too next week.

Friday's blog is Sylvie's blog. She has received a cute Pumpkin exchange and there are lovely photos of her cat if you scroll down! Also, I like the pumpkin banner of her blog :) She used to write a blog also in French, but writes nowadays only in English and I enjoy reading her blog!

Have a wonderful, wonderful weekend and Halloween if it's celebrated in your corner of the world! I'm off to stitch by the fire :)

*****

Jipii jipii, kyllä tätä voi kutsua ensilumeksi! Meille on satanut kuvan oton jälkeen varmaan kymmenen senttiä lunta jee :) Odotan ensimmäistä lumisadetta aina kuin lehmä kesää, on ihana kun saadaan vähän valoa tähän pimeyteen. Sulaahan se varmaan pois, mutta ensilumi mikä ensilumi ja kyllä sitä sitten lisää tulee :)

Tänä viikonloppuna ehdin luultavasti pistellä paljon, minulla on vaikka kuinka monta "melkein valmista" työtä. Viikonloppuna ei ole kuin pari menoa, paras mahdollinen viikonloppu tällainen minun mielestäni :) Mitään pistelykuvia ei ole nyt näytettävänä, mutta varmaan kymmenen työtä on ihan pikkuista viimeistelyä vaille ja lähtevät pian postiin. Vaihtoja ja lahjoja, niin että ensi viikolla varmasti tulee kunnolla pistelykuviakin. SBEBB:n kurpitsavaihdonkin pitäisi olla perillä ihan kohta, että siitäkin voin kohta laittaa kuvia.

Perjantaiblogi on Sylvien blogi. Sylvie on saanut söpön kurpitsavaihdon ja kun kelaatte vähän alaspäin, niin löytyy myös kissakuvia :) Sylvie kirjoitteli ennen ranskaksikin toista blogia, mutta nyt vain tuota englanninkielistä, tykkään lukea sitä!

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille ja hyvää pyhäinpäivää tai Halloweenia tai mitä ikinä kukakin viettää :) Minä lähden pistelemään takkatulen ääreen :)

7 comments:

Anonymous said...

Mukavaa karkki tai kepposiltaa sinne lumisohjoon! Pitäisköhän laittaa telkkuun takkatuli-dvd pyörimään :)

Jennifer/OH said...

Four inches of snow would nearly shut this place down! I am from the northeast US so when the tiny bits of snow cause everyone in southwest Ohio to go crazy it just makes me laugh. I love the "first snow". It is so beautiful to watch, especially when I know there are no big plans and I can stay at home and enjoy it peacefully.

Anonymous said...

What an honour to be your Friday's blog! Thank you very much Leena :)
(((hugs)))
Have a lovely weekend and enjoy your first snow ;)

Ruth said...

Enjoy that snow and good luck with your almost-finishes!

Villasukka said...

Mantelilla on järkeä, kun ei ulos kylmään ja märkään halua :) Muinainen kissani (tai oikeastaan veljen kissa, koira oli minun) Touho (jostain syystä seuraava kissa vannottiin nimettävän Rauhaksi...) rakasti ulkoilua säässä kuin säässä. Ei tosin mitään pitkiä lenkkejä metsässä enää vanhemmalla iällä, vaan istui pylväspyhimyksenä koivupölkyn päässä pihalla. Siis jopa -20 keleissä....
Edellinen kattini Juulia (norjalainen metsäkissa) ulkoili nuorena ahkerasti, vanhemmiten vain kesäisin. Se oli varmaan 4-5 vuotias, kun se löi lunta nähdessään jarrut pohjaan ja syöksyi takaisin kolmanteen kerrokseen.
Nämä kaksi hirmuharria eivät ainakaan viime talvena lumesta valittaneet. Paitsi jos kukaan ei ollut kävellyt ennen niitä meidän polkua pitkin, eli umpihanki ei kelvannut. Silloin piti päästä syliin ja odotettiin kantokuljetusta isolle polulle. Takaisin päin voi sitten jo loikki minun saappaiden jäljissäni. Tänään ne itse asiassa (meillä ei ole yhtään lunta) kävivät pisimmällä lenkillä ikinä! Piki ei niinkään pyri ulos, mutta Indy kiljuu, karjuu ja melkein haukkuu (semmoinen jännä katkennut kiukkuinen maukaisu) ja erittäin kovalla äänellä...

Cindy said...

I wish we could have snow here too...but it is totally impossible :(

Love Sylvie's blog too. Love her dolls..heee

BeckySC said...

I am just popping in to ((((((((hug))))))))) you :)
You're a sweetheart!!!