9.9.08

Thank you! - Kiitos!Yesterday I received even more birthday gifts :) Thank you so much for the gifts and cards and all the birthday wishes! I am so blessed and grateful to have so many friends in my life.

Marja-Liisa stitched me this beautiful heart ornament. I've been admiring the design and finishes in blogs, but haven't stitched it. Marja-Liisa is a member of our local stitching group and she gave me this and a pretty notebook yesterday when we had a stitching meeting in a café. Marja-Liisa's work is so neat and pretty and I hope she'll start a blog soon and share all the beautiful stitching she's done :)

Jaana surprised me with a birthday package too! She sent me this cute 3D house stitched on plastic canvas. Jaana also sent me La-D-Da's Polly Wolly Doodle chart and a lovely letter. It was such a wonderful surprise to receive, the ornament will be hanging in our Christmas tree :)

Then I also received one very special gift, from the older son of my stitching friend Mari. I've been baby-sitting couple of times and he gave me this gorgeous cat :) It's his own design and you can see the four pink paws and the white tail. You may compare with the photos below, she looks a bit like Manteli, doesn't she!

In the photos below you can see Manteli outside, she's so attentive and listening to the noises. I'm sorry all the photos are bit dark, as I took them late last night (some with flash) when we were gardening with my husband. Wow, that sounded so great that I had to write it, LOL. We are no gardeners at all, but we had some blackcurrant bushes to plant :)

Have a happy, happy day! We seem to get another gorgeous, sunny autumn day today.

*****

Eilen sain vieläkin lisää synttärilahjoja, kylläpäs minua nyt hemmotellaan, ihan uskomatonta :) Kiitos tuhannesti kaikista lahjoista ja korteista ja onnitteluista, olen tosi onnellinen ja kiitollinen kun minulla on monta ihanaa ystävää ympärillä :)

Marja-Liisa pisteli minulle tämän kauniin sydämen. Olen mallia ihaillut, mutta en koskaan pistellyt ja tämä on tosi kauniisti tehty! Marja-Liisa on oupsilainen myös ja antoi lahjan kun olimme eilen pistelytapaamisessa kahvilassa. Marja-Liisa tekee ihania töitä ja odotan innolla päivää että hän perustaa oman blogin ja esittelee kaikki kauniit pistelyt joita on tehnyt :) Kiitos vielä kovasti Marja-Liisa tästä ja siitä kauniista muistikirjasta, olet ihana!

Jaanalta tuli postissa ylläripaketti! Jaana oli pistellyt tuon söpön kolmiulotteisen talon plastic canvasille, se on aivan ihana ja pääsee kuuseen roikkumaan Jouluna! Sain myös La-D-Dan Polly Wolly Doodle -mallin - yksi lemppareistani - ja ihanan kirjeen. Kiitos Jaana, olipa yllätys! Jaanan olen tuntenut netin kautta jo vuosia, mutta viime syksynä nähtiin eka kerran Joensuussa kun sain kyläillä Jaanalla käsityömessujen aikaan. Kenelläkään ei voi olla hulvattomampaa huumorintajua kuin Jaanalla :)

Sain vielä yhden erityisen synttärilahjan Marin pojalta :) Olen ollut pari kertaa pojalle lapsenlikkana ja hän teki minulle tällaisen tosi söpön kisun! Eikös ole suloinen, huomatkaa violetit tassut ja valkoinen häntä, koko kissa on kuulemma itse suunniteltu ja aivan ihana. Ajattelin tehdä tästä jääkaappimagneetin liimaamalla magneettipalan tuonne taustalle. Vertailkaapa vaikka alapuolella oleviin kuviin, ihan Mantelin näköinen. Kiitos hurjasti!

Alapuolella Mantelista muutama kuva, niistä hyvin näkyy miten valppaana Manteli aina ulkona kuljeskelee, pelottaakin vielä oudot äänet. Kaikki kuvat ovat nyt vähän pimeitä, otin ne myöhään illalla (osa salaman kanssa), kun tehtiin puutarhahommia miehen kanssa. Me ei siis oikeastaan ikinä tehdä mitään puutarhahommia, tai no hyvin harvoin, mutta istutettiin pari marjapuskaa muutaman vuoden tuumailun jälkeen :)

Touhukasta tiistaita, tänne näyttäisi tulevan taas kaunis, aurinkoinen päivä!
13 comments:

Virpi said...

Aivan ihania lahjoja!

Maria said...

Kauniita lahjoja :) Tuo on nyt kolmas noin viimeistelty sydän, jonka olen nähnyt. En muista mistä itse sain idean, kun ennen omaani en ollut nähnyt vastaavia...

Saksikoru on nyt blogissani :)

Mari said...

Hauska tuo mökki! :) Ja tietysti sydänkin on nätti, mutta sitähän jo eilen ehdinkin ihastella. :) Jaakko kävi äsken kurkkaamassa tässä koneen äärellä, että se kissa on nyt siellä sun kodissa. :) Suloisia kuvia Mantelista!

Andrea said...

All of your birthday gifts are wonderful. Cute pussy cat too.

Annemarie said...

Lovely presents. Again! You're certainly being spoiled. Love the 3D house in particular. Although the cat is special too. So is the Real Life one :o)

Daffycat said...

Lovely presents...especially the little kitty-cat one!

Mantelli looks so pretty in the evening sun. She is sure studying hard as she looks around!

Emma said...

Ihania lahjoja olet saanut ja Manteli aina yhtä suloisena.

anna said...

hei

Myöhäiset onnittelut, yksi lahja on vielä matkalla, toivon mukaan saat sen viimeistään huomenna torstaina...Kesti hieman kun aloitin yhden pistelyn jonka toivoin saavani mukaan mutta se valmistuu ehkä joskus jouluna...Mutta toivottavasti muuten sisältö miellyttää, siinä on jotain toivelistaltasi, jotain sen ulkopuolelta ja syksyn ja sinisen värejä:)

Nora said...

Myöhästyneet onnittelut! Aivan ihania lahjoja olet saanut. Erityisesti tykkäsin edellisen bloggauksen enkelistä.

scrap, quilt and stitch... said...

Magnifique ce coeur rouge !
Bon week end et une caresse à minet !

Mia said...

Ihania synttärilahjoja olet saanut! Onnea näin kovasti (näin jälkikäteen).

Ihania syksyn päiviä sinulle!

jaana said...

Hei! Ei kai mitään ole sattunut kun et ole päivittäny perjantaiblogia...??

MysteryKnitter said...

Siliteltävän suloinen tuo Manteli on!