6.9.08

A great mail day - Ihana postipäivä
Oh what a great mailday I had yesterday! I received three packages, that's unheard of :) I participated in PIF at Minna's blog and she stitched me this wonderful Jasmine's Star by La-D-Da, I just LOVE this design! Minna chose a beautiful fabric (backing fabric also) and her finishing is perfect, even though she wrote that this is her first pinkeep-style finish ever! It's a beauty and I love this ornament :)

Then I received two wonderful birthday surprises, a pumpkin pillow from Mari and a Christmas ornament from Maria. Mari loves autumn too and she chose a perfect pumpkin design by 4 My Boys and stitched a blue heart because it's one of my favourite colours. She finished it as a cute pillow and of course I love it :) It's very neatly done, Mari does wonderful job. I forgot to take a photo of the backing fabric, but it's beautiful with pumpkins too.

Maria wanted to stitch me an ornament as a birthday present, as she has found some ideas for finishing at my blog and at Violarium's site. The design is Artichoke Lace by Periphaeria Designs and I love it :) I've stitched this once as a gift and I've wanted to stitch it for myself, but now I don't have to. Maria used DMC linen thread for stitching and it's beautiful!

Thank you for your wonderful comments on my recent finishes, I'm always happy to read comments :) We've had a gorgeous Saturday here, blue sky and sunshine, a perfect autumn weather. I hope it's been a great day in your corner of the world too! Have a happy evening and a happy, happy Sunday tomorrow!

*****

Eilen oli ihan älyttömän ihana postipäivä, sain kolme pakettia, ihan ennenkuulumatonta :) Osallistuin Anna hyvän kiertää -vaihtoon Minnan blogissa ja Minna oli jo pistellyt minulle lahjan! Sain La-D-Dan iki-ihanan Jasmine's Star -joulukoristeen, kiitos hurjasti Minna ja kovasti halauksia sinne vähän etelämmäksi :) Minna on OUPSin "etäjäsen" ja on ihanaa että ollaan tutustuttu. Minna kirjoitti että tämä on eka tällainen pinkeep-tyylinen viimeistely jonka hän on tehnyt, ei ikipäivänä uskoisi, se on täydellinen. Tuo kangas on tosi kaunis ja lämpimän värinen (taustakangas myös) ja muutenkin ihana ihana koriste.

Tämän lisäksi sain kaksi ihanaa synttäriyllätystä! Mari oli pistellyt minulle tuon suloisen kurpitsatyynyn, niin minun värinen ja sydänkin on pistelty lempparivärilläni. Mallin on suunnitellut 4 My Boys ja se on nimeltään Humble Gratitude. Aivan ihana tyyny, taustakankaasta unohdin ottaa kuvan, mutta sekin on tosi nätti ja täynnä kurpitsoja :) Kiitos Mari, olet tosi ihana ja teit ihanan yllätyksen! Ihana saada tuollainen syksykoriste toiselta syksyihmiseltä :)

Maria kertoi että on saanut viimeistelyvinkkejä blogistani ja Violariumin sivuilta ja halusi pistellä minulle synttärilahjan, oli ihana yllätys! Koriste on Periphaeria Designsin Artichoke Lace ja tykkään siitä kovasti! Olen kerran pistellyt tuon mallin lahjaksi ja ajatellut sen jälkeen että haluan itsellenikin tuon joskus pistellä, mutta nytpä ei tarvitsekaan :) Maria käytti tässä DMC:n pellavamuliinilankaa, kivan näköistä ja tuntuista! Kiitos Maria tästä, on ollut mukava tutustua sinuun sähköpostien ja blogisi kautta :)

Kiitos kovasti kaikista kommenteista viime aikoina, niitä on ihana lukea :) Toivottavasti tämä lauantai on ollut yhtä aurinkoinen muuallakin Suomessa, meillä on aurinko paistanut siniseltä taivaalta koko päivän! Manteli on päässyt nauttimaan ulkoilmasta useampaan otteeseen tänään, se kyllä tajuaa milloin ulkona on ihana ilma. Huonolla säällä ei varmasti naukaisekaan ulko-ovelle päin... Ihanaa iltaa ja suloista sunnuntaita :)


9 comments:

Jennifer/OH said...

Truly a wonderful mail day for you! What lovely ornaments. That star is amazing. I find star shapes most challenging to finish properly.

Ranae said...

Great mail day with beautiful finishes, lucky lady

Mia said...

Ihanaa postia sinulle on tullut!

Blogissani on sinulle jotain :D

Annemarie said...

Wow, you've been so lucky! That La-D-Da star is truly lovely :o)

Virpi said...

Ihania lahjoja! Tuo tähden muoto on aivan valloittava.

Lankavuori said...

Kiitos kauniista sanoistasi! Ja hei, kyllä siinä se ekakerran leima on :) Mutta ei kerrota muille :)

Cindy said...

wow..that is really a great mail day. Wonderful gifts!

Srinity said...

Kivaa postia olet saanu. Oikein hyvää syntymäpäivää!

Maria said...

Kiitos paljon kauniista sanoistasi ja hienoa että tykkäsit :D Tuo tähti on kyllä mahtava!