5.9.08

A birthday gift and Friday's blog - Synttärilahja ja perjantaiblogi


Pirjo came for a visit yesterday, bravely cycling all the way from the town through a windy storm :) Pirjo is a member of our local stitching group and a wonderful friend, we have a lot in common and always have so much to chat about :) She brought me this lovely cat ornament as a birthday gift, I love it! It's such a cutie, I think the cat looks a bit like Manteli, the colours are the same :) Thank you so much Pirjo!

Another cutie can be seen today at Helen's blog, please go say hello to Florence :) I think she's so lovely, that's why I chose Helen's blog this Friday. I stitched for Helen last year in Seasonal Exchangers group and she's such a lovely person and her blog is fantastic!

PS. You can still participate in my ornament give-away if you wish to, I'll draw the winner on Sunday :)

*****

Pirjo kävi kylässä eilen, pyyhälsi pyörällä kaupungista läpi melkoisen tuulisen myräkän :) Pirjo on oupsilainen myös ja ihana ystävä, meillä on aina niin paljon rupateltavaa kun nähdään. Pirjo oli tehnyt minulle synttärilahjaksi tällaisen ihana kissakoristeen, ihan tulee Manteli mieleen, kun värit ovat samat :) Kiitos hurjasti Pirjo, se on ihana!

Yksi ihana söpöläinen on myös nähtävissä Helenin blogissa tänään, käykää moikkaamassa Florencea, Tilda-fanit erityisesti :) Minusta tuo pupu on niin söpö, siksi valitsin Helenin blogin perjantaiblogiksi. Pistelin Helenille viime vuonna Seasonal Exchangers -ryhmässä ja hän on tosi ihana ihminen ja blogi on täynnä toinen toistaan kauniimpia käsitöitä!

PS. Joulukoristearvontaan voi vielä osallistua, arvon voittajan sunnuntaina :)


8 comments:

Lankavuori said...

Söpö kisulainen :)

Carol said...

Absolutely fantastic! How sweet of your friend to stitch that fob for you - so perfect!

Sari said...

Siis I-HA-NA kisu!

Kiitos lomatoivotuksista. Aamulla lähdetään.

Mari said...

Suloinen kissa! :) Ja ihan on Mantelin näköinen. :)

Virpi said...

Tosi söpö!

Shell said...

a lovely gift,it must be nice to have stitching friends close by.

Jennifer/OH said...

Oh, I just love this cat!! What a wonderful gift.

lena-lou said...

Thanks for having my blog as one of your Friday choices, I am honoured :-))