3.5.11

BiscornuThank you for your comments on my WIPs! I'm happy I made many people happy with the number of them. I just can't imagine my life without my WIPs, they are essential to me :D

The good thing about indexing WIPs is that it's much easier to choose what to stitch. Now when I've begun my life as an organized person, I just take a look at my list and choose. I can choose a WIP with a cute name or I can choose a WIP with a short name or I can choose a WIP with the name of my favourite designer. If one evening I'm very clever I can choose a WIP that I've forgotten and needs to be stitched next!

This biscornu is one of those forgotten ones and it will be sent as a thank you for someone who doesn't stitch. I bought her the scissors in France, aren't they cute?

*****

Oi kiitos edellisen kirjoituksen kommenteista, ihanaa kun ilahdutin montaa ihmistä keskeneräisteni lukumäärällä. En kertakaikkiaan voisi elää ilman keskeneräisiäni, ne ovat ihan elintärkeitä seuralaisia :) Kovasti houkuttelisi länttäistä kaikki olohuoneen lattialle kuvattavaksi, nähtäväksi jää...

Keskeneräisten luetteloinnissa on se hyvä puoli, että on paljon helpompi valita mitä pistelee. Nyt kun olen aloittanut uuden elämän järjestelmällisenä ihmisenä, kurkkaan vain listaani joka ilta ja valitsen. Voin valita sen työn millä on kiva nimi tai vaikka sen millä on lyhyt nimi. Tietty voin valita myös sen, jonka on suunnitellut joku lempparisuunnittelijoistani. Jos jonakin iltana olen oikein fiksu, voin valita sen työn joka on unohtunut ja joka pitää pistellä valmiiksi kiireen vilkkaa!

Tämä biscornu on yksi niistä unohtuneista. Se lähtee postiin kiitokseksi eräälle neulojalle, joka ei käsittääkseni tee ristipistoja. Ostin hänelle nuo sakset Ranskasta, aika söpöt eikö vaan?


16 comments:

Marika said...

Ihanat sakset ja tosi söpö biscornu. Pitäisikin rykäistä parit biscornut sillä viime aikoina meille on saattanut tulla jotain uusia saksia...

Melissa said...

The biscornu is so pretty and delicate! The recipient will be very happy for sure.

Just catching up with your blog, Leena...68 WIP's and counting? So what's the latest count. I laughed! I love how westwinds is looking. I have this in my staff and will stitch it one day.

Your kitties are looking adorable as usual! Hope you are getting warmer weather now!

Heli said...

Saako yleisö esittää toivomuksia siitä, mitä pistelyä seuraavaksi jatketaan/kuvataan? :D Täällä ois kerta yksi joka tahtois nähdä sen sun HAEDin... :)

Ninnu said...

Voi kuinka söpö biscornu ja nuo kissan tassut! :-)

Katri said...

En tiedä kumpi on somempi, sakset vai biscornu... tasapeli taitaa olla :-)

Minä tein viime vuonna listauksen keskeneräisistä töistäni, ja se olikin kiva lista, auttoi pistelyssä kovasti. Pitäisikin päivittää sitä, on "muutama" uusi aloitus tullut sen jälkeen... ja vielä viimeaikoina muutama lisääkin, ei vain malta olla aloittamatta, vaikka ehkä pitäisi saada jotain valmiiksikin... ;-)

MariJ said...

Tuo sinun keskeneräisten lista on vähän niin kuin vaikkapa mun lankavaraston kirjanpito. Jos haluan tietää, mitäs lankaa minulla olikaan, mun ei tarvitse vaivautua avaamaan tuota kirjoituspöydän kaappia ja kurkkaamaan (siinähän voisi vaikka käsi tai niskat nyrjähtää samalla ;) ), vaan voin klikata googledocsiin ja katsoa sieltä, mitä lankaa omistan. :D Tai jos mietin, mitähän seuraavaksi aloittaisin, niin ei tarvi plärätä kaikkia käsityölehtiään uudelleen ja uudelleen, vaan voin katsoa koneella olevasta to do -listasta. Keskeneräiset ristipistotyöt kyllä selvitän nopeasti kurkkaamalla käsityökoriin (joka yleensä on tuossa auki lattialla, eli ei ole suurta niskan nyrjähtämisen vaaraa), mutta on siitäkin kyllä lista blogin sivupalkissa. Niin ja kun mietin, että minkä uuden ristipistotyön aloittaisin, niin sen sijaan, että menisin hiplaamaan niitä ristipistokaapille, niin katson ja ihailen sitä kuvakansiota, johon olen tallettanut kuvat kaikista vielä aloittamattomista ristipistomalleistani... vaikka joutuu sitä sitten kuitenkin sinne kaapille menemään lopulta, kun valitsee kankaita ja lankoja.

Pointti tässä kommentissa oli varmaan, että järjestelmällisyys kannattaa, tai jotain sinne päin. :)

Ihana biscornu ja söpöt pehmeät tassut ja häntä! :)

Lumiruusu said...

Suloinen ja niin huolellisin pienin pistoin tikattu,jaksan aina vaan ihailla tuota sun
"pistely-käsialaa".
Perhostyttö-sakset on ah niin ihanat.

Kissantassuja pehmeämpää on kyllä vaikea keksiä ja miten viehkeästi kaarelle Neiti-kissa onkaan kietonut häntänsä !
Tänäänkin tehtiin Pikku-Mellin kanssa yhdessä r.p-töitä,
on niin ihanaa kun kisu nukkuu sikeästi ihan liki kyljessäni ja näkee unia niin että silkki-tassut vispaa :)

MysteryKnitter said...

Please, stroke that white, pretty fur! I love cats! And lovely stitching too.

kissankello said...

voi mitkä sakset ja biscornu, aivan ihanat:)

Sari said...

Söpöt on sakset ja söpö on biscornu. Ja ihanat kissan tassut :)

Maria said...

Ihana biscornu! Ja tuo keskeneräisten lista sai hymyn huulilleni, löytyy niitä siis muiltakin:)

"pappi puikoissa" said...

Voi juku, että tuommoisiakin saksia on! Ihana biscornu sopii siihen ihan justiinsa.

Siobhan said...

That biscornu is beautiful!! Love your progress on Westwinds.

Justflo said...

Lovely biscornu.

Great progress on West winds too.

Cross stitch said...

This is the smallest biscornu I have ever saw, it's lovely. I find it a bit difficult to stitch the edges when a biscornu is small.

Ulla said...

Oi kun ihana saksikoriste ja tosi söpöt sakset!!! Tuoolaiset minäkin haluan!