18.5.11

Gifts from friends - Lahjoja ystäviltä


Thank you for your comments! They really make my days. My Google Reader shows all the time 1000+ unread posts and I'm so used to it that I don't even stress :) But I am so sorry I haven't had the energy to comment on your blogs. May must be one of the most hectic months, with schools and hobbies ending!

I've received two pouches made by talented friends. The bigger one below is made by Ritva and the brown one is made by Marika. These ladies know what to whisper to their sewing machines! I love both pouches and with over 60 WIPs these were perfect gifts. Thank you, thank you, thank you!

I've been stitching, but only secret things, so I will show you couple of photos of Pipari instead. She's always so cute and will distract you so that you won't even remember anymore that this is supposed to be a stitching blog!

*****

Kiitos kaunis kommenteista, niitä on ihana lukea! Itselläni on Google Readerissä koko ajan 1000+ kirjoitusta lukematta ja olen niin tottunut siihen, että en stressaa :) Mutta olen tosi pahoillani, että ei ole riittänyt virtaa kommentoida blogejanne. Toukokuu on kyllä yksi höpöimmistä kuukausista! Kun koulut ja harrastukset loppuvat niin on menoa ja meininkiä koko ajan.

Olen saanut kaksi ihanaa pussukkaa taitavilta ystäviltäni. Ritva on tehnyt alempana olevan isomman pussukan ja Marika päällä olevan ruskean. Nämä naiset tietävät mitä ompelukoneelle kuiskaillaan! Tykkään molemmista kovasti ja kun niitä keskeneräisiä töitä on yli 60, niin lahjat olivat melkoisen osuvia. Kiitos ystävät! Lukekaapa muuten mitä eräskin joensuulainen kirjoittaa keskeneräisistä töistä, mainio kirjoitus!

Pistellytkin olen, mutta vain salaisia juttuja. Esittelen sen sijaan pari kuvaa Piparista ja ne toivottavasti harhauttavat teitä niin paljon, että unohditte jo olevanne ristipistoblogissa :)12 comments:

Lumiruusu said...

Ramona-Jaanan kirjoitus oli tosi hauska !

Upeita kissa-kuvia jälleen!:)

Virpi said...

Oi miten ihania pussukoita. Marika ja Ritva ollaan kavereita, jookos =D Itsellänikin on suunnitteilla projektipussukka, mutta ei tuo ompelukone oo mun kaveri =( Pitää odottaa, että kaikki lapset ovat nukkumassa ja jospa se ompelukonekin olisi vähän kiltimmällä tuulella...

Melissa said...

What beautiful gifts!

And you're right, I am distracted by pictures of Pipari! She's so cute!

Marika said...

Tuo Ritvan tekemän pussukan kangas on kyllä tosi kivan näköistä !!

Käsittääkseni et sinä itsekään ihan mykkö sille ompelukoneelle ole....:-)

Anne said...

Voi joo! Ihan kateeks käy noiden tyttärien taidot. =D Ja voi noita sinun kissakuvia! Ne on niin ihania!!! Ja Pipari osaa kyllä poseerata! =) Terkkuja!

kissankello said...

projektipussukat ovat aina tarpeellisia.
Niin se joensuulaisen tarina on aina yhtä hauska lukea, kirjailijan vikaa kirjoittajassa on pahasti:)
mitäs noista pistelyistä, mutta kissa on komea=)

Irmeli said...

Kauniit pussukat taitavilta koneenkäyttäjiltä. Pipari on kyllä oikea mannekiini, ihanat kuvat :).

Anonymous said...

Pipari on kyllä söpö kissa. Ja nuo pussukat, voi että on söpöjä nekin. Varsinkin tuo ylempi :)

Srinity said...

Vau miten upeita pusseja! Mä sain kanssa Ritvalta projektipussukan ja on kyllä tosi hieno ja ihanan värinen. Kyllä se Ritva osaa. :)

Pipari on mahdottoman söpö ja hyvä poseeraamaan. :)

Siobhan said...

What lovely gifts, and kitties! :)

Ann at Beadlework. said...

Pipari has the most beautiful markings on her face, she looks as though she loves having her photo taken.

Laura said...

Onpa söpö Pipari, ja niin kauniita pistelytöitä, voi kun ehtisi itsekin joskus pistelemään, on vaan niin paljon kaikkea muutakin mitä pitäsi ehtiä tekemään :)

Kiitos myös vierailustasi blogissani, olen täällä joskus käynyt ihailemassa Irman kammarin kautta, mutta nyt liityin lukijaksi.