24.5.11

Westwinds...


Westwinds (Carriage House Samplings)
32 count Lakeside Linens Vintage Sand Dune
DMC threads

Stitching wind has been blowing secret breaths lately, so I've not much to show. But I've continued stitching Westwinds and also finished stitching a very creepy cat. I'll sew a small pillow or something using those Halloweenish fabrics.

The summer arrived! Next week will be the last school week for kids and then the summer is officially here. Of course the best thing is, that soon it will be autumn (and Christmas...) :)

*****

Ristipistotuulet ovat olleet salaisia viime aikoina, niinpä ei ole ollut paljon näytettävääkään. Westwinds on kuitenkin edistynyt vähän ja sain valmiiksi melkoisesti irvistävän kissan. Ompelen siitä pikkutyynyn tai jotain noita Halloween-kankaita käyttäen.

Kyllä nyt on jo kesä meilläkin! Koivut vihertävät ja takki on unohdettu muutamaksi kuukaudeksi, ihan ihanaa oikeastaan taas. Tietty mikä parasta, sitten tulee syksy (ja joulu, piipitän täällä ihan hiljaa...) :)Pumpkin Patch (The Prairie Schooler, part of the design)
DMC threads

5 comments:

Chocolates4Breakfast (TerriBoog) said...

Both pieces are wonderful, Lennu! Our kids get out of school the end of next week, too.

Looking forward to seeing your cat pillow!

Virpi said...

Kivoja ovat molemmat projektit =D

"pappi puikoissa" said...

Onpas hauskan tuulinen kuva :).
Täälläkin tuulee hurjasti, mutta ihan tuolla luonnossa.
Tuo pistelty kissa on kyllä aika hurjimus kanssa; vaikea kuvitella sinun kisuja noissa tunnelmissa.

Anonymous said...

Kiva pistely jälleen tulossa ja katti näyttää sopivan pelottavalta. Kukahan tulisi ja istuttaisi minikasvimaahan jotain muutakin rikkaruohoja??

Pirjo V said...

Ihana tuo tuulimalli! Kissa on aika hurja. Minä täällä piipitän tuota samaa syksystä kuin sinä, ei oikein aina uskalla ääneen sanoakaan :)