29.4.11

Westwinds


Westwinds (Carriage House Samplings)
32 count Lakeside Linens Vintage Sand Dune
DMC threads


Stitching winds are blowing from the west, I guess! This is one of my Crazy January starts and I've been stitching it lately.

A cleaning bug bit me and since then something went wrong... I happily organized and counted all my WIPs, is that serious? So far I've found 68 works in progress and still counting. I haven't decided which is more distracting - the amount of them or the fact that I couldn't care less about it :)

Happy weekend!

*****

Odotettavissa sunnuntai-iltaan asti kohtalaista lännenpuoleista ristipistotuulta. Enimmäkseen aurinkoista ja paikoin myös siivous- tai lukukuuroja, yöllä myös nukkukuuroja.

Viimeisimmän siivouskuuron tuloksena sain jonkun ihmeellisen sätkyn ja iloisesti päätin järjestää ja laskea kaikki keskeneräiset ristipistotyöni, onkohan tämä vakavaa? Tähänastinen tulos on 68 ja jokunen saattaa vielä ilmaantua... En ole vielä päättänyt kumpi on hämärämpää - tuo lukumäärä vai se, että luvun suuruus ei voisi vähempää kiinnostaa :)

Ihanaa viikonloppua!Pipari

15 comments:

MariJ said...

Multa varmaan loppuis happi, jos mulla olis noin monta keskeneräistä. ;) Nyt on kesken 3 ristipistotyötä + yksi virkkuu ja yksi neule, ja siinäkin tuntuu olevan jo liikaa - ja tammikuussa niitä ristipistoja oli kesken 15! Mutta niin me vaan ihmiset ollaan erilaisia - on noissa keskeneräisissä varmasti sekin hyvä puoli, että aina löytyy jotain tekemistä, jos ei halua uutta aloittaa. :)

Mukavaa ja toivottavasti pistelyntäyteistä viikonloppua! :)

Lumiruusu said...

Ihana päivitys-
ja jälleen niin hillityn tyylikäs työ sinulla tekeillä :)

Täälläkin on iloista kevätsäätä ja HYVÄÄ TUULTA luvassa viikonlopuksi ! :)

Erinomaista pistely-keliä ja runsaita inspiraatio-kuuroja saadaan varmasti Oulun suunnalta puhaltavan pohjoisen ilmavirtauksen mukana.

Tunnelmaa kohottaa vielä
Prinsessa-häiden kunniaksi hankitut vaaleanpunaiset ruusut kristallimaljakoihin ja kuninkaallinen Sacher-kakku !!! :)

Anonymous said...

Huipulla tuulee ja pohjoisen suunnalla näköjään on erikoistuulia, joista luku- ja ristipistotuulet joutaisivat puhaltaa tännekin suuntaan :)

Ihanaa, kun sulla on niin paljon keskeneräisiä. Et jaksais ottaa ryhmäkuvaa todistusaineistoksi? Siihen olisi sitten hyvä muiden vedota satunnaisten "mitä sää nyt taas aloitat" -ihmettelyjen äärellä =)

Tahtoo pistelemään, mutta pakko lähteä kiertää vaatekauppoja. Voi kun ois rikas ja vois palkata koko poppoolle vaateostoavustajan...

Marika said...

Hihih ! Tuohon lukuun on hyvä viitata kun joku ihmettelee minun keskeneräisiä....Se on vähän niinkuin se erään ihmisen lanka-AITTA. ;-D ;-D
Eihän se niistä stressaaminen mitään haittaakaan ! Matkalla on usein paljon mukavampaa kuin perillä. :-) Ihanaa vappua sinne teille !

Virpi said...

Minuakin kiinnostaisi nähdä miltä näyttää nuo kaikki aloitetut yhteensä =) Pistelytuulet saisivat puhaltaa tännekin. Sain kesävaihtopistelyosuuden valmiiksi ja nyt pitäisi ruveta siitä jotain väsäämään - blääh. Jostain syystä ei nuo omat keskeneräiset nyt inspiroi yhtään, että pakko kai aloittaa jokin uusi projekti...

Virpi said...

Unohtui vielä kertoa, että olin ihan intoa piukassa, kun sain sen vaihtopistelyn valmiiksi, mutta hiukan oli masentavaa kun sitä ei vielä missään voi hehkuttaa. Siskolle oli pakko, pakko, pakko lähettää siitä kuva =) että edes joku sen näkisi.

Ninnu said...

Hyvä "sää"ennustus! :-)
Mukavaa vappuilua yms!

carolm said...

Thank Goodness someone has more WIPs than me. I am still counting and so far I have 35, seems small now. Good luck to you on any progress, I will say that I finished all of mine once; then, I could not figure out what to start. Take time and always have one unfinished... Carol M

Sini Helmi said...

IHANA sääennustus :)

Tuo keskeneräisten luku on niin lohduttava, siis löytyy joku, jolla on keskeneräisiä enemmän kuin minulla, voi KIITOS tästä "ilmoituksesta", ole aivan ihana :) :) Sinulla on asenne kohdallaan ;)

Ihanaa toukokuuta!!!

kissankello said...

Älä muistele numeroita ne on niin tympeitä. ajattele vain kauniita töitä mitä olet aloittanut ja aiot vielä aloittaa ja ennenkaikkea mitä aiot vielä hankkia. Mun mielestä nämä ovat mukavampia asioita ja unohda ne numerot heti alkutaipaleella, aivan turhia =)

Tuula said...

Pistelijän puolisolla voisi taas olla jokin osuva kommentti tähänkin. Harkitsen vakavasti ettei hän tätä päivitystä tule näkemään. Päivänjatkoja, tämä lähtee tällä kertaa neulomaan.

Justflo said...

Lovely stitching on your Westwinds. Just caught up on your Halloween square....I like that. it looks fun.


Hint.....don't count your WIPs

:)

MysteryKnitter said...

Nice stitching! And lovely cat!

"pappi puikoissa" said...

Jaa-a, taitaa sulla sitten jokunen keskeneräinen pistelytyö olla enempi kuin mulla... (Ei tosin aavistustakaan, kun en ole ikinä laskenut :D.) Mutta jos lasketaan KAIKKI keskeneräiset, mukaanlukien viime vuonna kangaspuille viritetty matonkudonnan alku, puoliryijy, joka ei taida koskaan olla valmis, käsittämättömät virkkuualoitukset, joita en ole malttanut purkaakaan - niin, ja keskenjääneet pitsinnypläysalut... Niin, luulisin, että voipi sataa huitoa se luku. Tai sitten ei, who cares? Täytyy sitten ruveta pirttiä laajentamaan, kun kaikki eivät enää mahdu...

Ulla said...

Kunnioitettava määrä! Kumartelee täällä Kelloon päin kuin konsanaan mekkaa kohti :-D