5.4.11

♥ Pipari ♥ Manteli ♥

DMC threads

Seriously, I'm slowly beginning to doubt if I've read the rules of the Crazy January Challenge at all. Everyone seems to be finishing their starts (surprise!), but I guess I'll soon have to decide that if I manage to finish even one of those designs, it's a success :) Actually I have been stitching lately, but I can't show much here.

Anyway, here's Jardin Privé's Sampler au bouquet. I've shown a photo of it earlier at Violarium's blog, but I wanted to post a photo here now, so that you have something else to look at besides cat photos. It's a joy to stitch!

Pipari and Manteli enjoy the spring! Even though we still have tons of snow, our veranda has been filled with sunshine and cats love it. It must feel wonderful to sleep on the sun after the long, dark winter.

*****

Pikkuhiljaa alan epäillä, että luinko ollenkaan niitä Hassutuksen sääntöjä tammikuussa. Yllättäen kaikki näyttävät saavan jotain valmiiksi, mutta minä taidan päättää, että jos saan yhdenkään noista töistä valmiiksi, niin hyvin menee :) Olen kyllä pistellyt viime aikoina, mutta en mitään mitä voisin täällä näyttää.

Niinpä näytän kuvan Jardin Privén Sampler au bouquet -työstä. Olen siitä näyttänyt kuvia Violariumin blogissa aiemmin, mutta laitetaanpa tänne nyt, niin ei teidän tarvitse pelkkiä kissakuvia katsoa. Ihana on tuota pistellä!

Pipari ja Manteli nauttivat keväästä! Pihalla on vielä hurjasti lunta, mutta kuistille paistaa aurinko ja kissat tykkäävät. Tuntuu varmasti ihanalta nukkua auringon paisteessa pitkän ja pimeän talven jälkeen.Pipari


Manteli

20 comments:

Anonymous said...

You're not alone. I'm in the middle of a major knitting craze and haven't crossed a stitch in ages! As long as we're having fun, right?!! The kitties are so cute, love to see pictures of them!

Jennifer said...

Oh , look at the sun on their beautiful faces! I just did a post with mostly cat photos too. Not much cross-stitch here, but lots of doll clothes.

Chocolates4Breakfast (TerriBoog) said...

Your stitching is beautiful and so are your kitties!

Hazel said...

That pic has definitely decided it for me. I am going with the same fabric! x

kissankello said...

Pääasia on pääasia eli pääasia on, että on hauskaa pistellä. Valmiiksi tulee mitä tulee. meidän isäntä sanoo, että joka vuosi painetaan uusia kalentereita joten päiviä on riittämiin. Hyvinhän tuo Jardin Priven työ on edistynyt ja se on NIIIN suuritöinenkin ja sitten vielä sille pellavalle.... ei muuta kuin pistelyn iloa ja aurinkoista kevättä. Ota kissoistasi mallia ja lepää välillä auringonpaisteessa.

marylin said...

Very nice !

marylin FRANCE

Virpi said...

Voi, voi kun sormia syyhyttäisi tuo sampleri =D. Mutta ei auta. Minä mokoma ilmoittauduin niin moneen vaihtoon taas vaihteeksi, että pakko pikku hiljaa pistellä niitä pois alta...

Maria said...

Niinhän se oli, että tärkeintä on tekeminen...
Olet jo paljon pistellyt tuota sampleria, minulla vasta alussa, tosin teen vaan sen keskiosan.

Ihanat kissat ja ihana kevät!

Lili said...

Lovely progress!
Hugs,
Lili

Irmeli said...

Oi, olet jo saanut ensimmäisen osion valmiiksi! Ihana, mitäs muuta tähän voi sanoa ja perästä tullaan :).

"pappi puikoissa" said...

Höh, en minä ainakaan ole saanut kuin pari hassutustyötä valmiiksi, mutta ei paineita :D

Juu, mieli tekis tuota mallia, mutta täytyisi saada oikeesti jo entisiäkin tehtyä... Tuota kangastahan ostin, mutta sille on toiset suunnitelmat :)

Marika said...

Söpöt kuvat kissoista ! VArsinkin Manteli on kyllä niin itsensä näköinen ilmeineen !

Eikös me laskettu että sun piti saada valmiiksi jotain n. 1krt/vkossa vai mtien se nyt meni.... ;-D ;-D Onneksi olen niin kaukana ettet osu minuun nyt kengällä tms. ;-D ;-D

Tuo sampler on tosi kaunis ! Vetää vertoja AMAPin samplereille. Tilaisin siihen kankaan Casasta. Sellaista meleerattua harmaata. Alkoi ahdistaa kun KAIKKI tekee istä tuolle Country Mochalle. TAhtoo olla siis erilainen nuori.... ;-)

Irma said...

Ihana pistely, kauniit värit siinä!
Kissoistakin niin mukavat kuvat! Meidän kisulit ovat myös nauttineet kevätauringossa köllimisestä ;)

Siobhan said...

Oh, that is so pretty!! So are the kitties. ;)

I am doing the challenge, too, and the way I figure it is that as long as we are enjoying ourselves, that is what matters.

mainely stitching said...

Aw, the challenge was really just to get us working on a bunch of gorgeous projects! ;)

Marika said...

Voi että ihanat nuo kisut!! :)

Tuula said...

Ihanaa Pääsiäistä sinulle!

Mia said...

Ällös huoli Lennu, on täällä muitakin, jotka ihmettelee, onkohan jokin jäänyt epäselväksi Hullutuksessa... Minulla ainakin monta työtä kesken X/ Mut hitaasti hyvä tulee :)
Don't worry Lennu, I'm one who's wondering wether I read the intructions correct. I've got many of my Jan starts still WIP X/ Stitch by stitch :)

enkulin käsityöt said...

Ihana Pistely. Toivottelen Sinulle ja Rakkaillesi Ihanaa Pääsiäistä

MysteryKnitter said...

Stitch by stitch indeed. And don't forget to stroke those beautiful cats of yours.