31.7.09

On earth peace - Maan päällä rauha


Heart shaped ornament from book
Isa Vautier: Un petit fil rouge m'a dit...
25 count Floba fabric, DMC 815


The Prairie Schooler: Starry Night
Unknown linen fabric, DMC threads


These are couple of Christmas ornaments I've been stitching this and last month when we have our SAL weekend with Stephanie. I put the last stitches on the Prairie Schooler angel last night and I like it. It's different and the colours are beautiful. I didn't want to use the metallic thread so I used the DMC suggested to substitute in the chart.

The heart shaped one by Isa Vautier still needs couple of stitches. I think this reindeer (at least it's a reindeer to me) seems light like a breath of wind, flying, flying, flying... :)

I started writing this short post already last night and I wrote here that I have a very autumnal (busy) feeling, despite the perfect summerlike weather. Namely the coming weekend is packed with choir and scouting activities and I was kind of hoping it would be Sunday evening already and I could heave a deep sigh :) But just like they say - "The morning is wiser than the evening" and after a good night's sleep I peacefully look forward to another wonderful weekend. Have a very, very happy weekend and hopefully some peaceful stitching time!

PS. Waiting for Christmas today :)

"On earth peace and goodwill among men"

*****

Tässäpä pari joulukoristetta, joita olen SAL-viikonloppuina Stephanien kanssa pistellyt. Prairie Schoolerin enkelin sain valmiiksi just äsken, tykkään kovasti. Se on erilainen ja siinä on kivat värit. En halunnut käyttää metallilankaa, niinpä korvasin sen mallissa ehdotetulla DMC:n keltaisella.

Isa Vautierin sydämenmuotoisesta koristeesta puuttuu vielä muutama pisto. Tuo poro (poro se ainakin minulle on) on kuin kevyt tuulenhenkäys, joka lentää, lentää, lentää... :)

Aloitin kirjoittamaan tätä lyhyttä kirjoitusta jo illalla ja kirjoitin, että tuntuu syksyiseltä, kiireiseltä, huolimatta ihanasta kesäisestä säästä. Nimittäin tuleva viikonloppu on tupattu täyteen kuoro- ja partiohommia ja lähes toivoin, että olisi ollut jo sunnuntai-ilta ja olisin saanut huokaista helpotuksesta :) Mutta aamu on iltaa viisaampi ja hyvän yöunen jälkeen odotan rauhallisesti uutta ja ihanaa viikonloppua. Erittäin hyvää viikonloppua jokaiselle ja toivon mukaan edes vähän rauhallista pistelyaikaa!

PS. Joulua odotellen tänään :)

"Maassa rauha ja ihmisillä hyvä tahto"


12 comments:

Vonna said...

I love your Chrismtas finishes :)
How lovely the reindeer in the sunlight is!
Thank you for your ever kind comments on my blog...you are a salve for the soul!
Have a superior weekend!

Ninnu said...

Kauniita! Tuo valokuva poroineen on hieno! Tuli vähän joulua ikävä... Täälläkin sataa. Alkukesästä jaksoi vielä katsella ja ihailla sateen tuomia harmaita sävyjä.. Miksiköhän tänään ei?

Marika said...

Poro kuva on kaunis. Pistely peurasta ihana !

Mari said...

Tuo poro on hieno, kuten Isan suunnittelemat muutenkin, varsinkin kun on tuollainen sydämen mallinen. :) Mutta tykkään kyllä tuosta enkelistäkin, ihana! :) Kivaa viikonloppua, ja oli kiva nähdä pitkästä aikaa! :)

Melissa said...

Jingle Bells Jingle Bells Jingle All the Way!!!

How's that for making you feel better???

Have a lovely weekend, Leena!

Anne said...

Todella kaunis kuva porosta ja poropistelystä. =) Floba on ihanaa pestellessä ja katsellessakin. =)

Ele said...

Hi,
oh I love these lovely patterns of I. Vautier and especially of TPS, both beautiuful and perfect for a Christmas ornment!

Greetings from
Gabriele

Lillie said...

Oh! you are in Christmas mood already? Time flies don't they?

Beautiful stitching and writeup.

Irmeli said...

Samaa mieltä kuin muutkin, porokuva on upea ja pistelyssä poro tosiaan lentää. Minä tykkään myös noista Prairie Schoolerin enkeleistä, vaikka ovatkin jotenkin pelkistettyjä. Ehkä juuri se tekeekin niistä niin levollisen näköisiä.

vattumato said...

Kauniita!

Mun blogissani on nyt kuva siitä rasiasta! Kiitos sulle ihan mielettömästi. Lahjan saaja oli kovasti onnellinen=o)

Brigitte said...

You finished two very lovely ornaments indeed. I love everything that has to do with mountains or forests so the reindeer would be my choice as well.

Sari said...

Ihania joulupistelyitä täällä. Minäen jotenkin osaa itse aloittaa joulujuttuja vielä, mutta kiva niitä on toisten blogeissa katsella :)