18.8.09

Long time no see! - Hauska tappa vanha tuttu!


Plum Street Samplers: Morning Bird
30 count linen with DMC threads

Pheew, I've finished reading Robin Hobb's The Farseer Trilogy and The Tawny Man Trilogy (thousands of pages...), so it's time to continue stitching and update my blog! I've been stitching this and that, but this is all I can show you. I stitch it from left to right in a frame and that's why the words are not yet complete.

Autumn is definitely on the way, this morning was very chilly (+2C, 35F) and I took couple of photos. The yellow tansy is one of my favourite flowers growing at the wayside, as it reminds me of autumn. I just LOVE autumn and this morning was undoubtedly an autumn morning. Lo and behold, my summer flowers are still alive too :) I'm not a gardener, but I like to have some flowerpots in the yard.

Manteli was courageous and wanted to go out twice today, she loves the sunshine. Oh and I managed to save the most exciting news until last - please take a look at the last photo and read the text below :D I am so happy!

Have a wonderful week and happy stitching!

PS. Thought of the day :)

"Try and leave this world a little better than you found it."

- Robert Baden-Powell -

*****

Puhhuijaa, sain luettua Hobbin Näkijän taru ja Lordi Kultainen -trilogiat, tuhansia ihania sivuja! Niinpä nyt on taas aika asettua syksyyn ja pistellä ja päivittää blogia. Olen pistellyt vähän sitä sun tätä pientä, mutta tämän ainakin voin näyttää. Pistelen tätä kehyksessä vasemmalta oikealle ja sanat ovat siksi vielä kesken.

Syksy on tosissaan matkalla, aamulla meillä oli vaan kaksi astetta lämmintä. Nappasin pari kuvaa, pietaryrtti on ehdottomasti yksi tienvarren lempparikukkiani, se muistuttaa syksyn tulosta koko loppukesän. Tämä aamu oli jo ehdottomasti syksyaamu, jeejee :) Ihme ja kumma, myös kesäkukat ruukuissa ovat vielä hengissä! En tosiaankaan ole mikään puutarhuri, mutta pari kesäkukkaa on aina mukava olla olemassa.

Manteli oli reipas tänään ja kävi kahdesti pihalla ulkoilemassa, neiti tykkää auringonpaisteesta. Päivän kaikkein jännittävimmät uutiset maltoin kuin maltoinkin säästää viimeiseksi, kurkatkaapa viimeinen kuva ja teksti sen alla, olen iloinen :D

Ihanaa viikkoa ja syksyisiä pistoja!

PS: Päivän ajatus :)

"Yritä jättää tämä maailma vähän parempana kuin sen löysit."

- Robert Baden-Powell -


Let me introduce you - Pipari :) She is maybe four or five weeks old and someone found her on Saturday and she was brought to the animal shelter (photo above by animal shelter). Yesterday we went to meet her and she's going to move home with us after some weeks! She's so tiny and cute, isn't she? We have named her Pipari, that is "gingerbread cookie" in English. I'm very much in love - we all are :)

*****

Saanko esitellä - Pipari :) Piparineiti on ehkä neljän-viiden viikon ikäinen ja oli löytynyt lauantaina ja tuotu eläinkotiin (valokuva: eläinkoti). Eilen kävimme tutustelemassa ja saamme Piparin kotiin muutaman viikon päästä. Se on niin pieni ja suloinen, olettehan samaa mieltä, olettehan? :D Muutaman viikon päästä sitten seurataan miten nämä meidän jouluruuatihanuudet tulevat toimeen keskenään :) Olen rakastunut - koko perhe on :)

24 comments:

Sari said...

Oi, ihana Pipari ihanan Mantelin seuraksi!!! Siis että voi olla söötti pieni kisuliini. Ihanaa lukea jatkossa kissajuttuja sekä Mantelista että Piparista :)

Melissa said...

Oh you lucky gal - Pipari is so cute! Now you have a little baby again and Manteli will play the older sister!

I love your Morning Bird. I just got the silks for this one and hope to stitch it soon!

I can't believe it's 2 degrees! We usually don't get that till Nov/Dec!

Mustikka said...

Voi pipari sentään kun on pieni :) Toivottavasti Mantelista ja Piparista tulee ylimmät ystävät.

Tuula said...

Voi että Pipari on ihana! Ei voi ymmärtää että joku on voinut jättää sen heitteille!
Ylläksellä oli muuten tullut viikonloppuna 10 sm lunta, että toden totta, talvi on tulossa!

Katri said...

Voi kun Pipari on suloinen, kiva nähdä ja kuulla jatkossa juttuja myös hänestä! Koettakaa nyt jotenkin pärjätä nämä viikot ennen kuin saatte hänet kotiin :-)

Teija said...

Kyllä on hurmaava tämä Pipari. Ja pääsee ihanaan ja rakastavaan kotiin!

Pike said...

Kiva kuulla noin ihania uutisia - Pipari ja Manteli, mukava yhdistelmä :)

Srinity said...

Kuorokansion kansi etenee hienosti. Kivalta näyttää.

Ja vielä kivemmalta näyttää tuo teidän uusi karvapallero! On kovaonniseksi kisuksi varsin rennosti kuvassa. :) Onnea uuden perheenjäsenen johdosta!

Villasukka said...

Manteli ja Pipari! Ihanaa!

jaana said...

Suloinen pieni Pipari :)

gloriosa said...

Voi miten söpö ja mikä nimi! Tuosta ristipistostakin tulee ihana, hauska nähdä miten teksti jatkuu.

Mari said...

Onnea perheenlisäyksestä, melkoinen söpöliini teille tulossa :)

Kiva lukea taas sun syksyjuttuja,munkin pitää ehkä kohta luovuttaa kesän suhteen ja laittaa syksyn pistelyt esille.

Andrea said...

Great WIP. Awww cute kitten.

makepeace75 said...

Voi mikä lutunen vaavi! Ihana pallero ja niiiiin pieni. :o)

Irmeli said...

Suloinen kisuli, oikein ihana pallero ja hieno pistelyn alku. Reunaboordissa kauniit värit.

Harmien said...

Morning Bird is lovely, but nothing compares to the pretty pictures of Manteli and this new little beauty!! She will have a wonderful home with you!

Jennifer/OH said...

Pipari is so cute. It is wonderful that another little homeless cat finds a good home. I wonder if Manteli will like her?
Look forward to the updates on the cats' progress.

coonieandplume said...

Love the pictures of the cats :)

M-L said...

Täytyy myöntää, että suloinen tuo Pipari on. Katsoa voin, mutta en koskea. Mukavan näköinen työ teon alla.

mainely stitching said...

Oh what a heart-meltingly adorable little ball of fluff Pripari is! ENJOY!! :D

Marie-P said...

I am so distracted by how cute Pipari is that I have forgotten everything else in your post! That little kitty is adorable, are you keeping it or just caring for it for a while? I could never part with it!

Wish it were Autumn here in Texas!

Virpi said...

Pipari on kyllä aivan ihana! Kauhea elukkakuume iski =), tosin meillä on noita allergikkoja sen verran, että pitäisi olla pihalla pärjäävä malli...

Ninnu said...

Voi pientä Piparia! Hän on niin suloinen, että kyyneleet tulee silmiin. Onneksi Pipari löydettiin ja onneksi hän saa teiltä kodin.

MysteryKnitter said...

Ihan kuin Mantelin pienoisversio! Minä luulinkin ensin, että Mantelista on tullut emo, mutta eipäs ollutkaan. Sitten arvelin, että ehkä se on Manteli itse pienenä. Vähän niin kuin vertailun vuoksi. Mutta eipä osunut sekään oikeaan. Onnea matkaan kahden kissan kanssa! Toivottavasti tulee enemmän kehräystä kuin sähinää!