5.2.07

Thank you Cathy! - House exchange


This beautiful exchange arrived today! Cathy B stitched me this wonderful House exchange (SBEBB). I LOVE it, it is so pretty and Cathy's stitching and finishing just awesome. The design is LHN Woodland Sampling and Cathy finished it into a flat fold. She also included our initials in it, as well as the year.

Cathy truely spoiled me in this exchange. I received also CCN Winter welcome chart with fabric and special threads, two mesh bags, a tin of mints and a pretty card. Thank you so much Cathy, it was wonderful to receive this. I really appreciate all the time and thought you've put into this exchange.

*****

Tässäpä SBEBB:n talovaihto, joka tuli postissa tänään, eikö olekin ihana?! Cathy B pisteli tämän minulle ja viimeisteli sen "flat fold" tyyliin, mitenkähän se kääntyisi suomeksi... Malli on Little House Needleworksin Woodland Sampling, tykkään siitä kovasti!

Vaihdon mukana Cathy lähetti myös Country Cottage Needleworksin Winter Welcome -mallin ja kankaan ja erikoislangat siihen, kaksi kätevää pussia ristipistotöiden säilyttämistä varten, nätin kortin ja rasiallisen karkkeja. Rasia tulee päätymään päällystettäväksi lähitulevaisuudessa. Ihana vaihto :)

8 comments:

Susimac said...

What a wonderful exchange you received from Cathy.

Sari said...

Hienoja juttuja on tuossa talovaihdossa kulkenut puolin ja toisin!!

Manteli on kyllä tosi suloinen. Onneksi voi katsella kissojen kuvia blogeissa - minä kun olen allerginen, mutta haluaisin niiiiiin kovasti, että voisin ottaa kissan.

Vonna said...

It's lovely! Cathy does such exceptional work :)

BeckySC said...

I just love it :) Enjoy it, Leena :)

I have a friend of yours applying for the SBEBB :)

nath1306 said...

Hello,
It's beautiful (I try to speak english)
I like LHN !

Nath1306 !bisou

Marika said...

Manteli on kyllä niin söötti !!
Olin aika yllättänyt kun olen pitänyt aina meidän lapsia enemmän koiraihmisinä (jos siis voisimme hankkia eläimen) mutta poika ilmoitti hankkivansa aikuisena kissan ! Kai hänkin on sellainen peruslaiska kun kissaa ei tarvitse ulkoiluttaa monta kertaa päivässä... ;0)
Laitoin muuten sen hakemuksen menemään hetken harkinnan jälkeen !

Shell said...

great exchange,LHN designs always look so good.

Sari said...

Siis aivan ihana talo! Ja tuo malli, jonka sait... Tuo Country Cottage on mulle aivan uusi tuttavuus, kävin kurkkimassa heidän ristipistosivuilla ja oli tosi nättejä malleja!