8.2.07

Biscornu-ohjeet - Biscornu in Finnish only :)I'm sorry but this time the text will be mostly in Finnish, as it is about biscornu instructions in Finnish language :) The photo above is of a biscornu I've stitched earlier and is there only to show another photo of a biscornu.

I'll attend to a craft trade show with Violarium this weekend in Oulu, so it will be a busy weekend and I wish everyone a happy weekend already! See you on Monday :)

*****

Biscornu-tyynystä on tullut kyselyitä sähköpostillakin, kiva juttu ja kiitos viesteistä :) Emma, saksikoriste jonka tein vaihtoon Nattylle on myös biscornu juu. Tykkään kovasti tehdä biscornuja, ne ovat kauniin näköisiä, mutta helppoja tehdä. Biscornuahan voi pitää ihan vaan koristeena, mutta toimii myös neulatyynynä tai saksikoristeena tai vaikkapa joulukuusen koristeena.

Biscornun tekeminen on tosi helppoa, Violariumin sivulta löytyy nyt yksityiskohtaiset, kuvitetut ohjeet biscornun tekemiseen. Kiitokset Julielle Ranskaan kuvista, merci mille fois Julie en France! Yläpuolella olevan biscornun tein aikaa sitten, olkoon se vielä biscornun mallina tässä. Tuokin on tehty pellavalle yhdellä säikeellä yhden kankaan langan yli, olisikohan kooltaan suunnilleen 3 x 3 cm.

Neulatyynyksi voi tehdä paljon isomman biscornun, olen joskus tehnyt noin 8 x 8 cm:n kokoisen. Erilaisilla kankailla ja langoilla ja malleilla saa aikaan niin erinäköisiä biscornuja. Näitä on jotenkin niin ihana aina pistellä.

Viikonloppuna olen Violariumin kanssa Oulun Kädentaitomessuilla, tervetuloa moikkaamaan! Mukavaa viikonloppua kaikille, Mantelikin lähettää uneliaita terveisiä tuosta sylistä :)


4 comments:

Vonna said...

OOOOO, LOVELY :)

Barbara said...

Your biscornu is gorgeous! Great job!!

Barbara said...

Your biscornu is gorgeous! Great job!!

Emma said...

Nuo ovat suloisia pieniä nyyttejä. Pitääpä muistaa poimia ohje talteen, jos sitten talon jälkeen ehtisi tutustua noihin paremmin.