7.2.07

Needleworks Smalls Exchange - Vaihtoon, vaihtoon...


Natty has received the scissor fob I stitched for her in SBEBB Needlework Smalls Exchange. I stitched this tiny biscornu on linen (over one) with silk and metallic threads. The design is from an old De fil en aiguille magazine, I modified it a bit.

In the photo below there's Manteli sleeping in her bed. I sewed the bed with the instructions from a Swedish site. To see the instructions you have to click "crafts" in the middle of the text and then it's the blue bed with two kittens in it. It was so easy to sew and Manteli seems to like it, she's been napping in it many times. Isn't she cute? :)

Thank you again everyone for all the comments, I enjoy reading them a lot!

*****

Saksikoriste on saapunut Englantiin, Natty kirjoitti että perille tuli, niinpä tässä kuva. Tämän tein SBEBB:n Needlework Smalls -vaihtoon. Koriste on pistelty pellavalle yhdellä säikeellä yhden kankaan langan yli, silkki- ja metallilangoilla. Malli on vanhasta De fil en aiguille -lehdestä, vähän muuntelin.

Alakuvassa meidän Manteli taasen, nukkuu sängyssä jonka ompelin fleecestä ja puuvillakankaasta, välissä on paksua vanua. Ohje löytyi ruotsalaiselta sivulta. Ohjeet löytyvät kun klikkaat "crafts"-linkkiä tekstin keskeltä ja sitten siellä sivun alaosassa on sininen sänky, jossa nukkuu kaksi kissanpentua. Oli tosi helppo ommella ja näyttää kelpaavan Mantelille, ainakin päiväuniaikaan :)

Ja kiitokset kovasti kommenteista, niitä on aina yhtä ihana lukea!

8 comments:

Jaatiina said...

Aivan suloinen kissanpentu! Todella kivoja juttuja olet taas saanut ja tehnyt. Aina täällä käyn kurkkimassa, vaikka en niin ahkerasti kommentoikaa.

I love Manteli! You have made and received wonderful gifts. I visit here often, but I don't leave comments every time.

BeckySC said...

Lovely exchange :)

Shell said...

what a lovely gift,I bet she loves it.The little kitty looks a cutie and so spoilt with the basket you made for her

Emma said...

Onpas suloisen ja onnellisen näköinen Manteli.

Onko tuo saksikoriste Virpin blogissa mainittu biscornu? Näyttäisi vähän siltä ja kyselen siksi, että se vaikuttaa mielenkiintoiselta...

Anonymous said...

Onpa käsittämättömän suloinen pikkuinen kisu :) En ole varmaan aiemmin täällä käynytkään.. lähden nyt tutustumaan myös nettikauppaasi.. tuo saksikoriste näytti niin nukkekotikokoiselta kuviolta.. ja kauniilta :)

Maria
http://nukketalo.vuodatus.net

Barbara said...

That kitty of yours is so sweet!!

Tessa said...

Manteli is adorable, she looks so tiny in her bed.

Tessa said...

Oh - love the biscornu exchange piece too. You have had some nice exchange pieces this year :)