2.2.07

House exchange

Thank you so much for all the comments on St Hippolyte, it is a delight to stitch! And I'm delighted to read your comments, I really appreciate them a lot :)

Judith in the Netherlands has received today this basket I made for her in SBEBB House exchange. I knew she likes Little House Needleworks, so I chose this design (a LHN complimentary chart) to stitch. I finished it into a little basket. The fabric is R&R 35 count linen and threads from DMC. I enjoyed stitching this a lot for Judith and I was happy to hear she likes it :)

*****

Kiitos St Hippolyte -kommenteista! Tuo malli on niin kaunis, sitä on ilo pistellä. Ja ilo on lukea myös kommentteja, päivän piristyksiä :)

Judith on saanut tänään tämän korin, jonka pistelin hänelle SBEBB:n talovaihdossa. Vaihdossa piti pistellä jotain, missä on talo :) Judith pitää Little House Needleworks -malleista ja niinpä pistelin tämän LHN:n mallin ja ompelin sen pieneksi koriksi. Idean nappasin leipäkorista :)

Kangas on R&R:n 35 count pellavaa, pala sattui löytymään omista kätköistä. Langat DMC:n, ohjeen mukaan. Tämä oli kiva pikkutyö pistellä isompien välissä, tosin koneella ompelu ei taaskaan ollut herkkua, mutta valmista tuli ajoissa :)


8 comments:

Judith said...

I have been looking at the whole day and still love it a lot.
Thanks for stitching this one for me.

Outi said...

Lovely! And I really like that finishing idea. :)

jaanaL said...

tosi hauska ja mulle uusi idea tuommoinen korin tekeminen

Vonna said...

It is a beautiful basket and a lovely design! Good Job! :)

Marika said...

Aivan ihastuttava kori ja kaunis malli !!

Sari said...

Ihanan näköinen kori! Sulla noita ideoita kyllä riittää. :-D

BeckySC said...

You did a great job with this exchange :) Congratulations!

Iris said...

This is wonderful !!!