26.2.07

Christmas ornament SAL - Joulukoriste

I've been making some gifts so I don't have much to show now. But last weekend was the Christmas Ornament SAL weekend, so I finished this ornament. Actually I've stitched it already a year ago, but haven't finished it. The design is Britty Christmas Kitty by Brittercup designs and it was published in JCS Ornaments issue 2005. I have changed some of the threads, but can't remember what I used, I don't think I have written it down :)

Thank you for all the comments, it's always wonderful to read them! It's also great to find new blogs to read.

*****

Kaikenlaista olen näperrellyt, mutta koska näperryksistä on syntynyt ja syntyy lahjoja, niin kuvia en voi näyttää vielä. Tämän kissajoulukoristeen sain valmiiksi nyt viikonloppuna. Christmas Ornament SAL -blogista voi käydä katsomassa lisää ihania joulukoristeita, joka kuukauden neljäs viikonloppu on se viikonloppu, jolloin näitä pistellään. Tosin tämän olen pistellyt joskus vuosi sitten, mutta tein sen nyt SAL-viikonlopun kunniaksi loppuun asti valmiiksi :)

Malli on Britty Christmas Kitty, suunnittelija Brittercup desings ja se julkaistiin JCS Ornaments -lehdessä vuonna 2005. Vaihdoin lankoja sen mukaan mitä omasta varastosta sattui löytymään, mutta en muistaakseni kirjoittanut mihinkään ylös, niin että ei harmainta aavistusta mitä käytin :)

Kiitokset kommenteista jälleen, mukava kuulla, että Porissakin ristipistelijät tapaavat! Me just alettiin suunnitella, että jos tavattaisiin täällä kahdesti kuussa, niin ei tulisi niin pitkää väliä eikä harmittaisi jos ei joka kerta pääse mukaan. OUPSilaisten tapaamisethan alkoivat Yahoon ristipistolistan kautta vajaat pari vuotta sitten, suurin osa meistä oli tuikituntemattomia toisilleen ennen sitä. Että sinne vaan tai muualle huhuilemaan pistelyseuraa :)


6 comments:

Outi said...

Hmm, that floss reminds me of one of DMC's Variations... I just can't remember which one. :P

And you got me, I requested membership in Ristipisto - it doesn't hurt to have a glance, does it? ;)

Cindy said...

wow..that is a nice change of colou. :)

nath1306 said...

C'est très mignon !
bisous

Shell said...

cute finish

Paula said...

Olit vastannut mulle siitä Tutankhamon lehdestä. Ajattelin kysyä, että onko siinä uudessa lehdessä mitään sellasta palvelua, mistä voi tilata noita vanhoja lehtiä...? Kun asun täällä takapajulassa niin täältähän ei löydy koko lehtee lähimmän 40 km säteellä =( Voi itku, miksen ostanut sitä lehteä viime viikolla, kun sitä hypistelin....

quiltorstitch said...

Your ornament is adorable, I love the thread you used for it, it really makes it stand out more :)