8.12.11

Tiikeri


I have to begin and end this post with Tiikeri (Tiger), because I've so much neglected her, sorry, him (tiny misunderstanding...) in this blog. He is the most hilarious kitten! Our ladies are slowly adjusting to this new situation, I've never seen a kitten like him. He's so full of energy and so curious and fearless. His favourite work is hunting and carrying washed socks from the clothes rack all around the house. His favourite food is whatever Manteli is eating at the moment and his favourite playmate is Pipari, but I'm afraid the feeling isn't mutual. He wakes up one of us every night because he wants to cuddle up and if I haven't waked up during the night then it's certain someone else has. Nevertheless, everybody loves him!

Actually I've neglected this blog as well, I just had to decide some weeks ago that blogging has to wait, so much has happened. This autumn has been so full of wonderful things. I went to two craft fairs with Violarium and in Tampere I received these lovely handmade gifts (below) from stitching friends! Outi had crocheted me the cutest cupcake in Violarium colour, isn't it sweet! I love it, thank you Outi once again for this lovely gift.

Sari and her friends always bring me chocolate to craft fairs and stitching weekends, to give me extra energy :) This time Sari gave me a tankard she has painted herself! They have lots of fields in that part of the country where she lives, so I think the decoration is perfect and so beautifully made. Thank you Sari and thank you also for the cutest card!

Last Sunday we didn't yet have snow (now we do and it's still snowing, yippee!), so we took the cats out. Manteli and Pipari didn't want to stay for long, but Tiikeri rushed in the woods and enjoyed, even though everything was almost too exciting. I promise I will take photos of Manteli and Pipari as well, at Christmas time at the latest.

Have a happy end of the week! I will be back with some stitching photos as soon as couple of gifts and an exchange have been received.

*****

Tämä kirjoitus täytyy aloittaa ja lopettaa Tiikerin kuvilla, koska olen ihan kamalasti laiminlyönyt Tiikerin esittelyä blogissa. Eläissäni en ole nähnyt tuollaista kissanpentua, meidän neidit eivät olleet lähellekään tuollaisia, vaikka vilkkaita olivatkin. Ehkä se johtuu siitä, että Tiikeri onkin poika, pienenpieni väärinkäsitys vaan...

Tiikerin lempparipuuhaa on saalistaa pestyjä sukkia pyykkitelineestä ja kanniskella niitä ympäri taloa. Lempiherkkua on kaikki mitä Manteli syö ja ylipäätään ihan kaikki ruoka kelpaa. Lempileikkikaveri on Pipari, tosin tunne ei ole ollenkaan molemminpuolinen. Jos herään aamulla niin, että olen nukkunut koko yön heräämättä, niin voin olla takuuvarma, että joku muu perheenjäsen ei ole saanut nukkua. Tiikeri käy nimittäin vuorotellen herättämässä jonkun kun haluaa tunkea peiton alle tai kainaloon tai pään viereen. Kehräysäänikin on niiiin valtavan suuri, että herätys on takuuvarma. Ihana kissa silti ja kaikki ovat ihan rakastuneita :)

Blogi on ollut vähän hunningolla, jossakin vaiheessa oli vaan pakko päättää, että blogi saa odottaa. Syksyyn on mahtunut paljon ihania asioita, mutta tekemistä on ollut ja on edelleen paljon. Tampereen messuilla oli ihanaa, kiitos vielä kaikille kun kävitte Violariumin osastolla! Sain ihastuttavia itse tehtyjä tuliaisia messuille, kuvia tässä alapuolella. Outi oli virkannut minulle Violariumin värisen leivoksen, syötävän suloinen!! Kiitos Outi vielä ihan hurjasti paljon, oli tosi mukava yllätys.

Sari ja hänen ystävänsä Pohjanmaalta tuovat aina minulle messuille ja pistelyviikonloppuun suklaata antamaan lisäenergiaa :) Tällä kertaa suklaan lisäksi Sari toi itse maalaamansa kolpakon! Upea kerrassaan ja niin pohjalainen peltoineen ja latoineen. Kiitos Sari kovasti ja kiitokset myös vielä siitä ihanasta kortistakin (ja suklaasta tietty :) )!

Viime sunnuntaina meillä ei ollut vielä lunta (nyt on ja lisää sataa!), niinpä vietiin kissat pihalle. Manteli ja Pipari eivät kauan viihtyneet, mutta Tiikeri säntäili pitkin metsiä ja kiipesi puihin ja nautti elostaan, vaikka kaikki näyttikin olevan melkein liian jännittävää. Lupaan viimeistään joulun aikaan ottaa kuvia myös Mantelista ja Piparista, mutta nyt piti esitellä Tiikeriä.

Ihanaa loppuviikkoa! Pistelykuviakin on luvassa kunhan pari lahjaa ja yksi vaihto ovat päässeet perille.








12 comments:

Virpi said...

Onpa Tiikeristä tullut jo iso POIKA =D. Mahtavia messutuliaisia!

Ulla said...

Voi ihanaa Tiikeri-poikaa :-D Kovasti on poju kasvanut.

"pappi puikoissa" said...

Voi että, suloinen tuo Tikru, kun se on kääriytynyt kassiin :D. Juu, kaipa ne keskimäärin vilkkaampia ovat, ne pojat, kissoissakin, koskapa ova lapsissa ja koirissakin :).

Ilo muuten nähdä kissaa ulkoilutettavan valjaissa! Lähiössä asuessa otti päähän naapurin iso kollinrontti, joka käytti vakiosti meidän lasten hiekkalaatikkoa vessanaan... En muutenkaan tajua, miten ihmiset voivat pitää rakasta lemmikkiään maailmalla yksin huinimassa. Minä olen ainakin huolesta sekaisin aina, kun koiramme pääsee karkuun. (= Isäntä päästää, meillä on tässä hieman perheen sisäistä käsityseroa...)Täällä maalla kissojen käyttö on tietty eri juttu, nehän ovat tavallaan hyötyeläimiä: hiirestävät kissat kulkevat vapaina, liekö niillä kaikilla kotiakaan.

Anne said...

Voi, että Tiikerillä onkii sitten ihka oma haaremi. ;) Vaan onpa hän sitten kaunis kissa ja ihanaa, että on oma luonto! =)

Kay said...

What a beautiful boy he is!! Looks like he makes everyone laugh with his antics!

Srinity said...

Pirteän näköinen kaveri tuo Tiikeri. :) Ihana!

Ann at Beadlework. said...

What beautiful markings he has on his coat, life with a kitten is so much fun. We brought home a kitten several weeks ago and I haven't stitched since! The crocheted cupcake is gorgeous, clever lady.

Anonymous said...

Ihana Tiikeri-poika teillä :) Tosi suloinen.

Lumiruusu said...

Komea poika Tiikeristä tuleekin kun on nyt jo noin raamikas :)

Varmasti oli pihalla paljon ihmeellisitä nuuhkittavaa..hienot punaiset valjaatkin.

Kiva kun laitoit Pojusta kuvia :) :)

Sari (saristitching) said...

Voi miten suloisia kuvia Tiikeristä! Ihana kisu.

Kauniita messutuliaisia olet saanut.

Melissa said...

Hi Leena,

I was just thinking of you this morning and decided to check your blog. Tiikeri is so cute! He's got the boy genes and remind me of Julius all full of energy and curiosity!

I haven't blogged nor stitched much lately. Getting ready for our son's coming home and Christmas! Will write to you soon. Take care.

kissankello said...

onpas kerrassaan eläväisen näköinen kissa, ei mikään laakereilla lepäävä kollipoika. Tiikerissä piisaa varmasti seurattavaa pitkin päivää, mitenkähän käy joulukuusen? Itselläni taitaa olla ongelmia kuusen kanssa, meillä on 4 alle vuodenikäistä kattia, että silleen:)