11.12.11

Christmas exchange - Oupsin pikkujouluvaihtoExchange from Leena M. - Leenalta


Today we exchanged Christmas exchanges in our local stitching group, it's the best exchange of the year :) I won't post a photo of all the exchanges just yet, as some of them are still on the way. But above you can see the cute box I received from Leena M., thank you so much Leena! I love the design, it's so fresh with red and white colours and I just love peppermints. Our theme in this exchange was boxes. The dimensions were given and all the extra goodies had to fit inside the box. Oh well, at least that was the intention, I guess almost everyone breaks the rules in our exchanges nowadays :)

Anyway, Leena gave me lots of gifts and I love them all! She knows well my favourite colours and love for France, everything was just perfect as you can see.

I stitched for Sari, I found this lovely box and stitched a star/snowflake on it. I wanted to make a simple motif as the box itself is very much decorated.

I have other stitching photos to show you next week as well, when couple of gifts have been opened :) Have a happy new week, only two weeks until Christmas, yippee!

*****

Tänään vietettiin Oupsin pikkujouluja ja vaihdettiin jouluvaihdot, tämä on ihan paras vaihto ikinä! En laita nyt kuvaa kaikista vaihdoista, koska jokunen on vielä matkalla. Yläpuolella kuitenkin kuva ihanasta laatikosta, jonka sain kaimalta, kiitos Leena tuhannesti! Meidän vaihdon teemana oli tällä kertaa rasia. Kaikki vaihdot piti viimeistellä rasiaksi jonka enimmäismitat oli annettu ja muut lahjat piti saada mahtumaan rasian sisälle. Tai ainakin niin säännöissä luki, mutta ei niitä kovin moni taida noudattaa Oupsin vaihdoissa, hyi meitä ja voi vaihtoemo raukkaa :)

Joka tapauksessa, Leenalta sain valtavan määrän ihania lahjoja, jotka kaikki oli tungettu sääntöjen mukaan laatikon sisälle :) Aivan ihania juttuja - ranskalaisia juttuja, lempparivärejä ja muuta ihanaa. Huomatkaa myös tuo pistelty joulusukka! Kiitos kaima vielä aivan hirveästi, tosi ihana vaihto, tuo laatikko on aivan hurjan kaunis! Punavalkoinen on niin raikas yhdistelmä ja piparminttukarkit ihania :)

Minä pistelin Sarille, löysin tuollaisen kauniin rasian ja pistelin siihen kanteen tähden/lumihiutaleen. Halusin tehdä jotain yksinkertaista, kun rasiassa oli niin paljon koristeita.

Ensi viikollakin on luvassa pistelykuvia, uskokaa tai älkää, kunhan pari lahjaa on avattu. Ihanaa uutta viikkoa, enää kaksi viikkoa jouluun!
Exchange for Sari - Sarille

14 comments:

vattumato said...

Voi kuinka ihania vaihtoja molemmat! Oi kun oisin päässyt pakettien aukomista katselemaan...

Maria said...

Aivan upeita rasioita!

kissankello said...

onpas mahtavia rasioita kerrassaan:)

Anonymous said...

Upeita rasioita te vaihtelitte :) Ja nyt odottamaan muiden oupsilaisten kuvia...

♥ Sari ♥ said...

Kiitos ihanasta rasiasta! Ja ihanan olet kyllä itsekin saanut, ei sen puoleen.

Joo-o, voi vaihtoemoraukkaa. Ei saa teitä yhtään pysymään ruodussa, ei. :/

Virpi said...

Huippuhienoja molemmat rasiat. Ihanaa, kun saa odotella kuvia tästä vaihdosta blogeihin. Vähän lohdutusta edes, kun en itse osallistunut =D

Irmeli said...

Molemmat niin kauniita hienosti viimeisteltyjä.

Pike said...

Ihania ovat! sama kysymys sulle kuin Annellekin - mistä kaikkia nuita ihania rasioita parhaiten löytää...

Ulla said...

Voi miten upeita molemmat rasiat! Ja ihana sisältö saamassasi rasiassa!

Srinity said...

Ihania laatikoita! Tuo piparminttu-malli on hirmusen söpö. :)

Tatkis said...

Both boxes are adorable! Great exchange idea!

Hugs,
Tatyana

Anne said...

Niin on hienoja rasioita. =) Kyllä me ollaan upeita rasiaihmisiä! =D =D Kiitos vaan kun kuskailit taasen kerran. =)

Marika said...

Todella kauniin rasian sait ja upean tyylikäs on tuo tekemäsi !! :-)

"pappi puikoissa" said...

Kyllä on paljon kauniita rasioita :). Ihana tuo tekemäsi "jäinen". Tuommoista näkyä oikein kaipaa, kun joutuu kärvistelemään täällä sohjon keskellä...