15.12.11

Thank you! - Kiitoksia!


I received such heart-warming (and mouth-watering :) ) mail today. Heli made this beautiful Christmas card herself and sent it with a thank you for giving her a drive to and from our stitching meetings couple of times this year. Thank you so much Heli, this mail really made my day! The card is so gorgeous and I hope all the details can be seen in the photo. Heli also sent me some raw chocolate, I just LOVE raw chocolate! The one with Goji Berries is extremely good (I haven't tasted the other one yet but I'm sure it's delicious as well).

I've also received couple of other gifts from stitching friends. Ritva gave me the cutest cat for Christmas! She remembered I bought a cat sitting in a chair couple of years ago at Tampere craft fair. This year she bought a companion for my cat! These cats are made in Finland (hand-painted ceramics) by Kirjava Kippura and I just love the style. Thank you Ritva, this was a perfect Christmas gift!

Last but not least a cap I've forgot to show. It is a birthday present from Tuulia, she knitted it using the yarn she has hand dyed herself. I love this cap and I've worn it a lot already. I've no idea what the design is, but it's beautiful! Thank you so much Tuulia!

Soon it will be Christmas! I just love, love and love this time of the year. The house is a mess and I have million things to do, but I just love every single moment :)

*****  

Sain ihanaa sydäntä lämmittävää postia tänään. Heli on itse askarrellut tämän upean joulukortin ja lähetti sen minulle oupsitapaamiskyytikiitosten :) kera. Kiitos tuhannesti Heli, aivan ihana päivän piristys! Kortti on tosi hieno, toivottavasti yksityiskohdat näkyvät kuvassa, kamalan suuri homma on ollut tuollaisen kortin väkerryksessä. Heli lähetti myös raakasuklaata, tykkään siitä hurjasti! Goji-marjoilla maustettu oli tosi hyvää, toista en ole vielä maistanut, mutta se on varmasti yhtä hyvää.

Olen saanut myös pari muuta lahjaa (ristipisto)ystäviltä. Ritva antoi maailman suloisimman kissan joululahjaksi! Ostin vuosi tai pari sitten Tampereen messuilta tuon taustalla näkyvän tuolilla istuvan keramiikkakissan. Ritva muisti sen ja osti tänä vuonna kisulle kaverin. Molemmat kissat ovat Kirjavan Kippuran tekemiä, tykkään tuosta tyylistä hurjasti! Kiitos Ritva ihanasta joululahjasta!

Sitten vielä yksi synttärilahja jonka olen kokonaan unohtanut näyttää. Tuulia kutoi minulle ihastuttavan pipon, itse värjäämästään langasta tietty :) Tykkään piposta ihan hirveästi ja olen pitänyt sitä paljon, minusta taitaa sittenkin tulla pipoihminen. Mallin nimestä minulla ei ole mitään hajua, mutta kaunis se on. Kiitos Tuulia kovasti paljon!

Joulu on ihan pian ja se on niin ihanaa! Talo on kuin hävityksen kauhistus ja koko ajan on tsiljoona hommaa, mutta rakastan jokaista hetkeä. Piparit ja tortut ja joululaulut ja rauhoittuminen aina välillä tuovat joulun tunnelmaa jokaiseen päivään tähän aikaan vuodesta ja se riittää nyt.
2 comments:

Virpi said...

Ihanaa joulua ja pistelyrikasta uutta vuotta! Kyllä minustakin tulisi pipoihminen, jos noin ihanan pipon saisi =D Minulla on niin oudonmallinen pää tai jotain muuta vikaa, ettei siinä meinaa mikään pipo pysyä. Tai siis sellaista en vielä ainakaan ole löytänyt enkä ole osannut tehdäkään (olen kyllä yrittänyt)

Ninnu said...

Rauhallista joulua ja kaikkea hyvää vuoteen 2012!