13.12.11

Christmas calendars - JoulukalentereitaYes, I have been stitching more or at least finishing! Some of these gifts were stitched earlier, but all of them were finished this autumn for their recipients.

I have many wonderful friends and I'm so grateful for that. I wanted to thank couple of my friends for their friendship and for everything I've received this year. So I made surprise Christmas calendars for them, 24 tiny gifts for each, to open daily in December before Christmas. I planned this for months and still almost ran out of time, but I'm happy I managed to include also couple of stitched gifts for everyone. These have been opened so far.

I make Christmas calendars every year for my children and once I made one for my parents too. I just love planning them and this year has been so much fun! I might start a tradition and make more calendars for other friends next year, you never know :)

*****

On täällä pistelty enemmänkin tai ainakin viimeistelty! Osan näistä olen pistellyt jo aikaisemmin, mutta kaikki on viimeistelty tänä syksynä lahjan saajia ajatellen.

Minulla on niin ihania ystäviä ja olen tosi kiitollinen heistä. Halusin kiittää muutamaa ystävääni kaikesta ihanasta mitä olen heiltä saanut ja ylipäätään ystävyydestä :) Niinpä päätin tehdä heille pienet joulukalenterit. Suunnittelin lahjoja monta kuukautta, mutta silti aika meinasi loppua kesken. Olen kyllä iloinen, että sain jokaiselle tehtyä edes pari pisteltyä lahjaa muiden ylläreiden joukkoon. Tässä nyt kuvat niistä mitkä on jo aukaistu.

Teen lapsille joka vuosi joulukalenterit ja yhtenä vuonna tein äidilleni ja isällenikin. Minusta kalentereita on ihana suunnitella, pidän vihkossa kirjaa suunnitelmista ja niin päin pois. Tänä syksynä oli aivan huippumukava miettiä näitä pikkupaketteja, ehkä aloitan jonkunlaisen perinteen tästä ja teen ensi vuonna lisää kalentereja toisille ystäville jos innostun :)For Ritva - Ritvalle

12 comments:

Virpi said...

Lämmin kiitos kalenterista vielä tätäkin kautta. Siis en nyt yhtään ihmettele, miksi on ollut täällä hiljaista. Sullahan on mennyt koko syksy näiden kalentereiden kanssa pusaamiseen =D. Saapiko olla utelias ja kysäisät mitä kaikkea olet laittanut lasten kalentereihin ja mitä sulla oli vanhempiesi kalenterissa? Mullakin on ollut lapsille sellaiset kalenterit, joihin pitää itse keksiä sisällöt, mutta tänä jouluna luovutin. Pää on niin tyhjä ideoista. Muutenkin on ollut hurjan saamaton.

Virpi said...

Siis piti tulla vielä korjaamaan, että olen ollut aikaan saamaton =). Muutenhan minä olen saanut ihanimman joulukalenterin ikinä ja tämän minä tulen muistamaan niin kauan kuin vain ikää piisaa =D

Irmeli said...

Kauniita lahjoja olet pistellyt ja viimeistellyt. Saksikoristeen malli vaikuttaakin kovin tutulta :).

"pappi puikoissa" said...

Kauniita ovat; joulukalenterin laatiminen on kyllä kivaa!

Tatkis said...

Beautiful gifts for your friends, and great tradition to start!

Hugs,
Tatyana

Marika said...

Ritvan luona ihastelinkin hänen kalenteriaan. Olet ollut kovin ahkerana !! Tuo saksikoriste on erityisesti ihana; olen tehnyt muistaakseni samanlaisen joskus Niinalle. :-)

Anne said...

Olen niin iloinen ja onnellinen omastani! Kiitoksia niiiiin paljon. =)

Anonymous said...

Vinkattiin, Violariumista :) Sattuisko sitä saamaan suomenkielelle? En ainakaan löytänyt mitään kohtaa ja taidot ei riitä ymmärtämään kaikkea :)

kissankello said...

onpahan kerrassaan kauniita pistelyjä:)

Andrea said...

Beautiful gifts.

Have a very Happy Christmas!

Ninnu said...

Niin hienoja & kauniita!

Murmeli said...

Aivan ihana on ollut se sinun joulukalenterisi, kiitos Lennu! Oot kyllä ihana! :)

Oikein ihanaa joulua! Nähdään ensi viikolla taas (pumpissa ainakin :)