6.1.11

Crazy January Challenge, day 6 - RistiPistoHassutus, kuudes päiväStarry Night (The Prairie Schooler)
Unknown linen fabric, DMC threads
And a Peacock (La-D-Da in A Most Noble Pursuit)
Needlepoint silks and DMC threads


It's the sixth day already, fortunately still many lovely designs to start! This morning I started La-D-Da's design from A Most Noble Pursuit leaflet, with this I'm going to cover the red box where I keep my stitched-but-not-finished designs. I love this design, in fact I love all the designs I'm starting, why on earth wouldn't I :)

I've forgot to show a photo of a Christmas ornament I gave as a gift for a friend. I've stitched this earlier, but finished it now for her. I'd love to stitch all these for my tree one day.

Below you can see how Manteli and Pipari have spent their day. I've been stitching in addition to relaxing, but otherwise it's been a lazy day for me too. Still three more days like this and then back to work with lots of energy!

Thanks for your comments so much! I've been visiting old and new blogging friends, but haven't yet visited all the crazy stitchers :) Happy stitching!

*****

Hassutuksen kuudes päivä jo menossa, vielä onneksi monta ihanaa työtä aloittamatta! Tänä aamuna aloitin La-D-Dan mallin A Most Noble Pursuit -lehtisestä, päällystän tällä punaisen rasian, jossa säilytän valmiita mutta viimeistelemättömiä ristipistotöitä. Tykkään tästä mallista kovasti! Itse asiassa tykkään kovasti kaikista malleista jotka aloitan, miksipä ihmeessä en tykkäisi :)

Ylimmässä kuvassa joulukoriste, jonka annoin lahjaksi ystävälle, olen unohtanut näyttää kuvan siitä. Olen pistellyt tämän jo aikaa sitten, mutta viimeistelin nyt jouluksi hänelle. Haluaisin pistellä kaikki tämän sarjan mallit omaan kuuseen myös jonain päivänä.

Alakuvissa näkyy kuinka Manteli ja Pipari ovat viettäneet loppiaista. Paljon en ole itsekään tehnyt, vähän pistellyt normihommien ja huilaamisen lisäksi :) Vielä kolme laiskaa päivää ja sitten töihin virtaa täynnä!

Kiitos kovasti kommenteista! Olen vieraillut toisten hassuttelijoitten blogeissa, mutta vielä on blogeja tutkimatta listassa :) Ihania pistoja kaikille!


Pipari


Pipari


Manteli

13 comments:

Suvi said...

Sellaisen valmiiden, mutta viimeistelemättömien töiden laatikon minäkin tarvitsisin, täytyykin miettiä, mikä hassutusmalleista sellaiseen sopisi. Kerrassaan hurmaavat mirrit teillä! Itse allergisena katselen kaiholla muiden kissakuvia...

Lumiruusu said...

Unisia ,suloisia kissoja että he osaakin rentoutua niin täysin..

Joulukoriste on iiiiihana!
Oon tuota sarjaa ihaillutkin monesti blogeissa .. ja on enkelimalli kaiken lisksi :) :)

MariJ said...

Aivan ihana tuo valmis joulukoriste! :)

Srinity said...

Ihana joulukoriste! Ja hienoja alkuja tänään ja eilen. Kiva seurailla minkälaisia malleja kukakin aloittaa.

Eila said...

Kissa-allergisia perheenjäseniä omaavana minäkin katselen kateellisena toisten ah, niin ihania kissoja!
Joulukoriste on upea.
Sullakin on niin kivoja töitä aloitettu, tuntuu että voisi itsekin pistellä lähes kaikki, mitä on toisten blogeista bongannut.

TammyK said...

Starry night is sooo cute & I loved the way you finished it :) Nice start on Peacock.

Virpi said...

Ihania hassutuksia Lennu! Myös uudenvuodenlupauksesi ovat hauskoja, niitä on kyllä kiva tehdä kunhan ei ota liian vakavasti. Ajankäytön hallinta on oikeasti todella hankalaa etukäteen mietittäväksi. Aina tulee jotain muuta tai tärkeämpää ja juttuja tulee tehtyä sen mukaan mikä on kiireellisin saada valmiiksi. siinä tohinassa jotkut hommat sitten unohtuu joskus kokonaan. Ja todellkin, ihana käydä kurkkimassa mitä muut on alotellu.

Maria said...

Hei Lennu, kiitos kun jätit viestin blogiini. Sinun töitäsi ihailen aina, en ole kyllä varmaan kommentteja
aiemmin jättänyt vaikka seuraan blogiasi. Mutta postia sinulta Violariumista taas odotan kunhan palaat töihin.. Ja kissaihmisiä olemme molemmat! Kiva seurata myös sinun pistelyhassustuksiasi. Oikein hyvää vuotta 2011! Maria

Ann in Scotland. said...

Lovely stitching. How relaxed your kitties look, I particularly love the middle photo of Pipari.

Chocolates4Breakfast (TerriBoog) said...

Beautiful ornament and great start so far on the La-D-Da piece (I just love her stuff)! what a pretty kitty!

Marika said...

Voi miten ihania kuvia Mantelista ja Piparista! Ja ihastuttavat nimet kisuilla, aika jouluiset :)

Kaunis on tuo pistelemäsi joulukoristekin. Kunpa vaan itselläni riittäisi kärsivällisyyttä tuollaiseen puuhaan. Mutta kiva on siltikin ihastella sinun ja muiden pistelijöiden aikaansaannoksia.

"pappi puikoissa" said...

Noiden kotieläinten asennetta ei voi kuin ihailla! Meilläkin Patsku nukkuu melkein koko sen ajan, kun ei olla lenkillä tai ei syö (tai kerjää satunnaista rapsutusta).

Kaunis koriste tuo. Kunpa joskus saisikin pisteltyä niin monta koristetta, että ne riittäisivät yksin joulukuuseen...

Anne said...

Voi että ihania pistelyksien aloituksia ja valmiitakin. Ja voi, että tuo Pipari on syötävän ihana!!! =)