12.1.11

Crazy January Challenge, day 12 - RistiPistoHassutus, 12. päivä


Sew Parisian (iStitch Designs)
Atalie Jais thread

Thanks so much for your comments! I truly enjoy this challenge, it's wonderful to live in a very active blogging world! I knew I'd love this starting, starting, starting, but I couldn't guess I'd love it this much :)

Today another Eiffel Tower. It's by iStitch Designs, if you aren't familiar with Carol's blog, take a look! I think she has really beautiful charts for sale.

*****

Kiitokset kommenteista! Tämä hassutus on niin ihana, tosi mukava kun blogeja päivitetään ja kommentoidaan ahkerasti. On hurjan mukava lukea mitä itse kukin ajattelee hassutuksesta, toisilla on aloitusangstia ja jotkut eräät aloittaisivat uusia töitä vaikka vuoden ympäri... :) Minusta on ihana, ihana, ihana aloittaa uusia töitä, vielä ihanampaa kuin ennen hassutusta kuvittelin.

Tänään aloitin yhtä Eiffeliä. Malli on ostettu iStitch Designs -blogista, käykää kurkkaamassa Carolin malleja jos eivät ole tuttuja vielä, siellä on paljon ihania!

10 comments:

Anonymous said...

This is very you, I think! Bon soir!

Lumiruusu said...

Eiffel-torni on ihana ,ajaton
ja tyylikäs aihe.
Tuo kangas on niin upeaa.

100% tyylikäs aloitus...

Vihdoin sain aloittaa mallin siitä Renato Parolinin kukka-kirjasta-
et varmaan arvaa minkä kukan valitsin :) ??!

Marika said...

Ja taas aivan järisyttävän hyvä kuva !!!

Anonymous said...

Hmmm. Mun täytyy ilmeisesti ruveta shoppailemaan kaikkea kivaa kuvausrekvisiittaa, näppis tai vahakangas on ihan plääh...

Upea aloitus jälleen kerran :)

Eila said...

Olisipa kiva pistellä noita Eiffel-torneja eri suunnitelijoilta ja tehdä niistä rykelmä...No, ehkä sitten kun olen käynyt siellä, elikkäs ei harmainta aavistustakaan milloin vaiko ei koskaan:(
Minä tykkään myös ihan älyttömästi tästä Hassutuksesta!!!

Srinity said...

Hieno malli ja upea kangas!

Mä tykkään kanssa tästä hassutuksesta ja oonkin tässä itekseni suunnitellu, että pidän oman hassutuksen kun osa/kaikki tän hassutuksen aloitukset oon saanu valmiiks. :) Tästä saa hyvää vauhtia pistelyyn kun oli vähän vauhti hakusessa viime vuonna.

"pappi puikoissa" said...

Voi että, minunkin on pitänyt aloittaa Eiffel-malleja, mutta enpä ole ehtinyt - no, myöhemmin sitten. Eiffelit sopivat pistelyyn (ja askarteluun) kuin nenä päähän.

Kiitos muuten linkkivinkistä!

mainely stitching said...

What a great, "you" start this is!!

Anne said...

Voihan Parriisin Eiffelin torni. Langan värikii näyttäs olevan just ihana! =)

Virpi said...

On kyllä kiva hassutella, mutta ei tahdo oikein aika riittää =). Jos pistelee niin ei ehdi seuraamaan blogeja ja päinvastoin. Ja sitten on vielä tämä ihan oikeakin elämä sotkemassa harrastuksia =) Mutta hauskaa on ollut... =)