16.1.11

Crazy, crazy, crazy... - Hassutusta aina vaan...DMC threadsPomme de Pin Au temps jadis threadSecret - Salaisuus

The end of the week was so crazy, just no time to blog nor stitch. The crazy challenge is over, at least officially I think... :) These are my last starts and as a bonus today I started stitching a secret gift and can't show you a proper photo, sorry!

Kids say that I'm partial, as I'm taking more photos of Pipari than Manteli. It's true, but if something is happening, Pipari is the one who is always there. Manteli doesn't much care about stitching or knitting (or housework or repairing things or nailing or...), but Pipari is always there. So that's why I've posted much more photos of Pipari into this blog too. Besides she seems to love the camera and posing :)

Thank you so much Minna and everyone for this crazy challenge! It has been wonderful and I still hope to visit some blogs tonight to see what everyone started as their last projects. Ok, the big question is, am I able to stop this starting? Is my stitching neighbour able to stop this starting? See you tomorrow... :)

*****

Loppuviikko oli niin höyryämistä, että en ehtinyt kirjoittaa blogiin enkä juuri pistelläkään. Hassutus on ohi (virallisesti ainakin... :) ), tässä viimeiset aloitetut työt sekä tänään aloitettu ylimääräinen työ. Se tulee lahjaksi, siksi ei siitä kunnon kuvaa.

Lapset motkottivat, että olen puolueellinen, kun otan Piparista enemmän kuvia kuin Mantelista. Se on totta, mutta mitä ikinä talossa tapahtuukaan, niin Pipari on aina paikalla. Manteli ei juurikaan välitä pistelystä tai neulomisesta (tai kotitöistä tai jonkun korjaamisesta tai naulaamisesta tai...), mutta Pipari on aina siellä missä tapahtuu. Siksi täälläkin blogissa on paljon enemmän Piparin kuvia. Sitä paitsi luulen, että Pipari rakastaa kameraa ja poseeraamista :)

Kiitos Minna kovasti tästä hassutuksesta ja kiitos kaikille pistelyseurasta! Yritän vielä tänä iltana lukea blogeja ja katsoa mitä itse kukin on aloittanut viimeisinä töinään. Päivän suuri kysymys siis on, että osaanko lopettaa aloittamisen? Osaako ristipistonaapurini lopettaa aloittamisen? Jää nähtäväksi... :)

8 comments:

Virpi said...

Minä en ainakaan eiliseen vielä lopettanut vaan piti vielä aloittaa yksi. Onnettoman vähän kyllä ehdin pistellä, mutta onpahan ainakin langat lajiteltu ja muutama aloituspisto jo kankaalla.

Ann in Scotland. said...

That's a lovely little mat showing on the photo with the button sitting on top. Did you crochet it yourself, it's very pretty indeed. I love seeing your kitties, either one will do!

Lumiruusu said...

Pipari on selvästi innostunut ristipistoista ja toimii virallisen valvojana työssä kuin työssä.

Minullahan on oma sylivauvani Melissa hän seuraa joka askeltani ja luonnollisesti myös esiintyy useammin kuvissa.
Jos en pistellessäni vähän väliä silitä / rapsuta vieressäni/puoliksi sylissäni torkkuvaa melliä alkaa kissa-neiti päästellä pentumaisia maukaisuja ja purrauksia.
Tai sitten Vauva työntää päänsä käsieni alle ja sitten taas silitellään..

Melli-raasu on ihan oikeasti jäänyt vähän yksinkertaiseksi mutta ei se mitään ,kun osaa antaa ja vastaanottaa rakkautta on kyllin viisas ?!


Molemmat Kissasi on todella kauniita,upea tuo väritys.. ja mitkä suloiset pikku "naamat".


Ja nr. 16 eli Extra-työhän oli pakko aloittaa,aito 150 v vanha antiikkinen ruusu-malli ,yllätys,yllätys :)

RuthB said...

Ok, I have to know too. Can you stop the starting? LOL I knew I couldn't so I didn't try. I look forward to seeing all your progress though since I envy all your lovely stitching.

Melissa said...

Well, I love both your cats. I think Pipari is younger and more curious. They are very sweet!

I've enjoyed seeing your crazy pieces! Do you feel some relief now from the pressure? ;-) Happy Stitching!

Srinity said...

Minä sain pitäydyttyä ristipistoaloituksesta, mutta aloitin sitten neuleen teon. :) Joskin meni sitten vähän harakoille kun neuloin kymmenisen kierrosta ennen kuin hoksasin että ei se ihan oikein lähteny ja piti purkaa kokonaan. Eli saan alottaa sen saman vielä tänään kertaalleen. :D

Anonymous said...

Ihania aloituksia jälleen kerran. Tod.näk. saan tulla tänne vielä ainakin kerran vilkaisemaan uutta aloitusta =) Niin, kissat on hassuja. Toista ei näy koko päivänä ja toisesta ei pääse eroon, vaikka haluaisi :)

Katri said...

Kiva seurata kuinka monelle on jäänyt aloittamisvaihde päälle :-) Minä kyllä aloitin uuden työn eilen, mutta en sitä Hassutukseksi enää laske, se kun on vaihtoon ;-)