5.1.10

St Hippolyte


August 8th, 2008

St Hippolyte (Long Dog Samplers)
30 count linen (honey - hunaja)
DMC threads


January 5th, 2010

Ouch, I can't believe it's been more than a year since I've been stitching St Hippolyte... But as I've now organized my rotation (in the sidebar), on Sunday I picked this out for stitching. I'm determined to get this finished this year, so I'm going to stitch it every three weeks. I've noticed by trial and error that a weekly rotation is the best for me. I don't have time to stitch every night, but this way I can concentrate and get something done.

Kids and I still have tomorrow off and then back to school and work! We've been watching Star Wars (the original trilogy, Christmas gift for kids), and this narrow band has been suitable for stitching while watching. My stitching speed is always very slow if I watch TV at the same time, but I'm happy with this progress, another band finished soon!

The colours in today's photo are too pale, but it's a progress picture only, with Pipari :) Have a happy Tuesday!

*****

Aijai, en mitenkään tajua, että siitä on jo yli vuosi, kun olen tätä viimeksi pistellyt... Sain pistelylukujärjestyksen tehtyä tuohon sivuun ja niinpä kaivoin St Hippolyten esille sunnuntaina. Aion saada työn valmiiksi tämän vuoden aikana, niinpä pistelen tätä joka kolmas viikko. Monenlaista kokeilemalla olen huomannut, että viikottainen lukujärjestys sopii minulle parhaiten. Joka ilta en ehdi pistelemään, mutta näin voin keskittyä ja saan joka viikko jotain aikaiseksi.

Lapsilla ja minulla on vielä huominen lomaa, sitten takaisin kouluun ja töihin! Olemme katsoneet Tähtien sotaa (alkuperäistä trilogiaa, jonka lapset saivat joululahjaksi) ja tuo kapea nauha on ollut juuri sopiva pisteltäväksi samaan aikaan. Minun pistelytahtini on tosi hidas jos katson samalla telkkaria, mutta olen tyytyväinen tähän edistymiseen, kohta taas yksi nauha valmis!

Äsken otettu kuva on ihan huono, värit liian haaleat, mutta se onkin vain pikainen tilannekatsaus, Piparin kanssa otettu :) Ihanaa tiistaita!

PS. Laitan vahingon kiertämään, minä eilen muutaman tunnin pistelin nojatuolissa läppäri vieressä samalla näitä miettien :) Nelosesta vaikkapa on ihan kiva aloittaa.

17 comments:

Anonymous said...

Hih, mie pistelin eilen ja katsoin/kuuntelin samalla ensimmäistä Indiana Jonesia :) Nuo Star Warsitkin olisivat just hyvää taustahälyä, tuttua ja turvallista ettei joka kuvaa tarvitse katsoa ja kuitenkin pysyy kärryillä. Ihana kuva tuo alempi ja kiva nähdä tämä työ pitkästä aikaa.

Katri said...

Kiva kuulla, että muillakin on näitä pidempään levänneitä keskeneräisiä töitä...!

Varoituksen sana muille :-) tuon antamasi linkin takaa löytyy todellakin addiktoivaa tehtävää... nelosta minäkin eilen mietin pitkään ja hartaasti.

mina hanse said...

Hyvää alkanutta vuotta sinulle :)

Virpi said...

Ihanat värit tuossa työssäsi ja kivasti edistyy. Hui mikä linkki, ei sovi imettäjänaivoille! =)

Marika said...

Kiva nähdä tuota työtä pitkästä aikaa. Siitä tulee kyllä todella kaunis valmiina ! Vietin tänään vapaata pistellen ja tuijotellen E:n kanssa Departed -leffaa, jossa oli kyllä hölmöin loppu ikinä.

Melissa said...

What a beautiful piece, Leena! You're off to a great start this year with your stitching!

Lumiruusu said...

Hei Leena!

St Hippolyte on niin kaunis-murretunkeltainen kangas antaa lämpiman taustan mallille.Olen katsellut tuota usein Violariumin sivuilla mutta on se vaan niin haastavan näköinen että annan sen vielä odottaa..
Kun selviää miten pärjään sen This Is a Dayn kanssa niin ehkäpä sitten aikanaan..
Kissan vauhtiviivat,vrooom..mikä kuva!! :D

Hazel said...

It's lovely Leena. I am glad you are back stitching it again. x

Marika said...

Hei Lennu, vastavierailulla tässä :) Kiva että olet käynyt blogissani vierailulla. Ja mitä ihanuuksia täältä löytyikään! Olen itsekin yrittänyt tuota ristipistelyä ja en voi kuin ihailla teitä aktiivi-harrastajia ja teidän tekeleitä.

Mukavaa loppiaista sinulle Lennu :)

Rowyn said...

Your Long Dog Sampler is beautiful! Can't wait so see more progress :-)

Brigitte said...

What a beautiful piece on a wonderful linen colour. I have seen that you put it into your weekly rotation. It's certainly fun to pull it out more often than last year.

Sari said...

Tuo on kyllä haastava työ, en yhtään ihmettele, että ottaa aikaa. :) Mulla vielä loma jatkuu tän viikon, sitten paluu arkeen edessä...

Anonymous said...

St Hippolyte is looking gorgeous!! Just wonderful!

Ninnu said...

Hieno työ! Olet saanut jo paljon aikaiseksi sen kanssa.

Sharon said...

Leena, it's so gorgeous!

Anne said...

Tuo hippolyytte on kyllä kiinostavan näköinen... Noista miettimis aiheistasi tämmönen tyhmempi ei älynnä mitään. =D

MysteryKnitter said...

Kaunista kirjontaa! Silityksiä kissoille!