17.1.09

Happy, happy dance :) - Valmista tuli jee!Le Temps nous ègare (Isabelle Vautier)
Graziano linen fabric with DMC 815 and Pomme de Pin Séduction

This week I've been concentrating on stitching in the evenings (and nights...) and I finally have something bigger finished than a pinkeep :D I'm SO happy to finish something that's going to be framed! I can't believe it's done, as I only stitch in the evenings and in the previous post you can see how it looked like on Monday. But it was relatively quick to stitch with only two colours. On Wednesday I realized that I might actually finish it this week, so after that I was determined to get it done. I'm very happy with the result and I know it's not a huge finish, but as I've been stitching mainly smalls for two years, it's a giant leap for me :)

This rotation system seems good so far, as I like to concentrate on stitching something for several days. There are sometimes evenings when I don't have much time to stitch, so it's good to have a week for one WIP. I always enjoy stitching, but this week it has been extremely inspiring as I made so much progress.

I decided that when I finish something in my rotation, I will start something new. As I have absolutely nothing to stitch at home (certainly not!), I had to buy a new chart... :) I've seen beautiful HAED designs in blogs lately and I've been wanting to start my first one. The problem has been that I haven't had time/energy to search their site properly to decide what to stitch, but now I found a cute, happy, cheerful cat design and I knew this is it. It's called Raja Sun Cat if you wish to take a look. Below are the first 600 stitches of 114 000, so it's a start and I've enjoyed stitching each and every stitch :) I'm stitching it on 25 count Zweigart Floba fabric.

This weekend I'm stitching Christmas ornaments with Stephanie, yippee! I hope to show you a finish tomorrow. Have a wonderful Saturday evening and a happy Sunday!

*****

Tällä viikolla olen tosissani keskittynyt pistelyyn iltaisin (ja öisin...) ja vihdoin viimein olen saanut valmiiksi jotain isompaa kuin neulavahdin :D Sain pitkästä aikaa tehtyä jotain mikä menee kehystettäväksi! Ihan ihme että siitä tuli valmista, kun pistelen ainoastaan iltaisin ja maanantaina työ oli vielä melko kesken, kuten edellisestä kirjoituksesta näkyy. Mutta loppujen lopuksi tuo oli melko nopeaa pisteltävää, kun siinä oli vain kaksi väriä. Keskiviikkona tajusin, että tämähän voi valmistua ja niinpä päätin pistää vauhtia masiinaan. Olen kovasti tyytyväinen työhön ja vien sen kehystettäväksi tässä kunhan ehdin. Tiedän, että ei tuo mikään jättimäinen työ ole, mutta kun olen pari vuotta pistellyt pääasiassa ihan pieniä töitä, niin olen iloinen :)

Tämä uusi pistelylukujärjestys vaikuttaa kivalta, on mukava kun on aina viikko aikaa keskittyä yhteen työhön. Välillä on iltoja etten ehdi pistellä juuri ollenkaan, niinpä on hyvä että voi jatkaa samaa työtä seuraavana iltana. Pisteleminen on aina ihanaa, mutta tällä viikolla se oli erityisen ihanaa kun sain noin paljon aikaan ja oikein uppouduin tähän työhön.

Päätin tietty, että aina kun saan jonkun keskeneräiseni valmiiksi, niin aloitan jonkun uuden, että ei vallan tylsäksi kävisi elämä. Kun kotona ei tietenkään ole yhden yhtäkään mallia, niin piti tilata ihan uusi... :) Olen ihastellut blogeissa jo kauan HAEDin malleja ja halunnut pistellä jonkun, mutta ei ole vaan riittänyt aikaa/virtaa etsiä sivuilta sitä oman näköistä. Nyt löysin ihanan, iloisen, pirteän kissamallin, Raja Sun Cat nimeltään, jos haluatte kurkata. Alapuolella kuvassa ensimmäiset 600 pistoa 114 000:sta, että alku tuo on jo ja jokaista pistoa on ollut ihana nyhrätä :) Teen työtä Zweigartin 25 count Floballe yhden yli, tähän mennessä pistelty alue on postimerkin kokoinen ja valmis työ tulee olemaan noin 30 x 38 cm.

Tänä viikonloppuna pistelen joulukoristeita Stephanien kanssa taas, jipii! Huomenna on varmaankin valmista näytettävää. Mukavaa lauantai-iltaa ja ihanaa sunnuntaita!


Raja Sun Cat (Heaven and Earth Designs)
25 count Zweigart Floba
DMC threads, one strand over one

39 comments:

Ulla said...

Onnittelut valmiiksi saamisesta! Hienon näköinen tuli!

Vonna said...

What a pretty finish :)
I love it Leena! congrats!!!
And your HAED start is fantastic!

Sari said...

Siitä tuli tosi ihana. Ja hyvältä näyttävät nuo kaksiväriset kirjaimet!

Mari said...

Hieno tuli tuosta valmiista työstä! :) Ja eikun livenä näytille lauantaina... ;) Ellei se ole silloin kehystämössä?

Kävin kurkkaamassa myös tuota HAEDin sivuja, kun tämä on jo toinen blogi lyhyen ajan sisällä, jossa törmään ko. suunnittelijaan. Aika erikoisia malleja siellä, mutta tuo mitä sinä aloit tekemään, on kyllä ihan nätin näköinen. :) Siinä riittääkin tekemistä, huh-huh! :) Ihana seurata, miten se edistyy!

Minna said...

voi miten hieno siitä tuli! Ihan hurjan nopeasti sen kyllä pistelit!

Melissa said...

Congratulations on the lovely finish! That must feel wonderful to have accomplished one of your goals so quickly in January!

SimplyStitchingintheGarden said...

I just love this, you did a lovely job. Congratulations on a large stitched piece.

Roberta

Glenna said...

I love it! I have nothing to stitch-LOL.

Sharon said...

It's gorgeous!

Daffycat said...

***happy dance*** Congratulations on a gorgeous finish! Wow great new start too!

Brigitte said...

This is a really great finish, congratulations! I love the design and the words, very nice. When I'm doing a rotation, I always do it this way - a week for a project, or a certain amount of stitching on a project. That's always very satisfying.

Great start on a HAED!

Virpi said...

Onneksi olkoon. Ihanalta näyttää tuo valmiiksi saatu työsi. HAED projektiasi tulen seuraamaan mielenkiinnolla! Yhden yli pistelyä - hui =).

vattumato said...

Tuosta tuli tosi kaunis!!! Mäkin olen tilannut tuolta HEADista yhden ihanan kissamallin. Se pistojen ja väiren määrä vaan hirvittää enkä ole uskalatanut edes aloittaa. Ehkä sitten kunhan saan muutaman keskeneräisen valmiiksi... tai sitten en;o)

Anne said...

Moi! Siitä tuli upea ja aikasta ihanan nököistä kissaakin aloit pistelemään. Tuli ihan Liisa Ihmemaassa mieleen siitä kuvasta. =) Yhden yli!! En ole edes uskaltanut kokeilla mitään sillä viisiin ja todennäköisesti en uskallakkaan. ;) Terkkuloita!

mainely stitching said...

Congratulations on a BEAUTIFUL finish!! :D And on a very brave new start! :D

sannamari said...

Minä kyllä ihailen noita töitä, mitä sinulta valmistuu. Ihania pieniä juttuja.

Milloinkahan itse aloittais pikkutöiden pistelemisen?

Itselläni vartoo myös HAED-töitä kolme kappaletta kaapissa, yhtä niistä aloittelen lähiaikoina. Pitääpä kurkata, millainen tuo valitsemasi malli on :). Tsemppiä pistelyyn!

Mari said...

Ihana uusi valmistunut, kauniit nuo kirjaimet. Niin kiva oli lukea kirjoitustasi, mukavia suunnitelmia tälle vuodelle.

Srinity said...

Tosi nopsasti pistelit tuon, siitä tuli hieno!

Kivan mallin valitsit HAEDilta. Minusta on kanssa kiva pistellä niitä yhden vaikkei saakaan isoa aluetta valmiiksi yhdessä illassa niin monta pistoa kuitenkin.

Srinity said...

Siis kiva pistellä yhden langan yli. Jäi sanoja lauseesta. :)

Teresa said...

What a beautiful piece! You have done a lovely job!

Andrea said...

A wonderful finish.

sari.i. said...

Hieno!

kati said...

Tulipa kivan näköinen työ! Ja veikeän näköinen tuo HAEDin kissamalli. Siinä on urakkaa kerrakseen.

Jaana said...

Oi mahtavaa!!! Tuo on kyllä niin kaunis ja jotenkin rauhallisen vaikutelman antava työ!! Varmaan tekee se ettei ole kuin pääasiassa yhtä, ihanaa väriä :)
Täytyy sanoa ettei nuo HAEDin mallit minua saaneet innostumaan, mutta värit valitsemassasi työssä kyllä ;D

Ninnu said...

Aivan ihana!
Pidän kovasti silhuettimaisista ristipistoista.

Marika said...

Tosi kaunis työ, jonka sait valmiiksi !! Mäkin olen vähän katsellut tuon tyylisiä mutta ei ole vielä aihe kolahtanut kohdalle. PR:n Noelissa alimmat kirjaimet ovat jo aika lähellä oranssia(!!!) mikä ei suoranaisesti ole ihan jouluväri. en oikein tiedä mitä ajattelin kun pistelin vain ohjeen mukaisesti ne.

Dani - tkdchick said...

Congratulations on your big HD!!! It looks fantastic! Good luck with your HAED there seems to be a lot of people starting these this year.

Leena said...

Ihana :)

Shell said...

lovely redwork,I like the fabric used.

mustikka said...

Ihanan pirteää kissaa rupesit pistelemään. Nyt vasta tajusin, mistä tuo haed-lyhenne tulee :) Jään odottamaan lisää postimerkkejä pistelyysi. Isabelle Vautierin työ on myös upea, ehkä juuri noiden moniväristen kirjaimien takia. Vau!

Cindy said...

Congrats on the beautiful finish!!! Awesome job!

scrap, quilt and stitch... said...

Magnifique ! J'aime beaucoup la toile que tu as utilisée.

Virpi said...

Sinulle on tunnustus blogissani. Harmi ettei yhtään taivu tuo ranskankieli, kun noin kauniisti ja haskasti saa asiat sanottua =) . Näissä malleissa on sellaisia hienouksia, joita ei edes tajua ennen kuin joku fiksumpi vähän valottaa asiaa.

Ulla said...

Minullakin on sinulle sama tunnustus :-)

Cindy said...

Congrats for the happy dance, Leena. This is really really gorgeous!!!

Szecsi said...

Beautiful works! Congratulations!

marypoppins said...

very very nice!!
Mary

sari.i. said...

Siis nyt vasta luin tuota tekstiä tarkemmin, että "ensimmäiset 600 pistoa 114 000:sta"!!! TSIISÖS.

Anne said...

Uhalla laitin minäkin sinulle saman tunnustuksen kuin monet muut. =)