17.9.10

Giveaway :) - Arvonta :)Finally I finished this, I've stitched it some time ago already but tonight I decided to finish it and give it away :) As I love autumn, I've been planning to have couple of giveaways in my blog this autumn and this is the first one. It's a simple ornament, you can see the backing fabric in the photo as well. I think the design is so cute! I chose a bit darker fabric than in the magazine and I like it.

If you wish to participate, please comment on this post and let me know what's your favourite book ever :) If you can't name just one, then name two or three. If you want to name the best book you've read this year, feel free. If you don't read at all, that's ok too, but please mention the word "book" in your comments :) I'll draw the name out of the hat next Friday, 24th.

Oh and have you already seen the wonderful booklet Gigi will be selling for Unicef? You can read all the information about it in her blog in English as well. I'll definitely order a copy, the designer list is just awesome and it's all for a good cause!

I hope to stitch (or finish...) a lot this weekend. Have a happy weekend and lots of happy stitches!

*****

Vihdoin sain valmiiksi tämän, olen pistellyt sen kauan sitten ja tänä iltana sain viimeisteltyä ja arvon sen saman tien :) Ajattelin järkätä muutaman arvonnan blogissani tänä syksynä, kun syksy nyt vaan on niin ihanaa aikaa. Viimeistelin sen yksinkertaiseksi koristeeksi, taustakangas näkyy kuvassa myös. Tuo malli on minusta niin söpö! Vaihdoin kankaan vähän tummemman väriseksi kuin alkuperäisessä mallissa, tunnelmasta tuli vielä vähän öisempi.

Jos haluat osallistua, jätä kommentti tähän kirjoitukseen ja kerro mikä on ollut paras ikinä lukemasi kirja. Jos et osaa nimetä yhtä, niin nimeä kaksi tai kolme. Jos on helpompi kertoa, mikä on ollut paras tänä vuonna lukemasi kirja, niin tee se. Jos et lue ollenkaan mitään ikinä, niin kerro se ja mainitse edes sana "kirja" kommenteissa :) Arvon voittajan ensi viikolla viikon parhaana päivänä eli perjantaina, 24. päivä.

Oletteko nähneet jo Unicefin hyväksi myytävän mallivihkosen Gigin blogissa? Gigi on myynyt Unicefin hyväksi malleja jo useampana vuonna, mutta tänä vuonna hän on saanut mallin vihkoseen lahjoituksena 12 suunnittelijalta! Mukana on pääasiassa ranskalaisia ja amerikkalaisia suunnittelijoita ja suunnittelijalista on kyllä vaikuttava (Blackbird Designs, Tournicoton, LHN, With My Needle, Isa Haccourt-Vautier, Marie's Passion, Marie-Thérèse Saint-Aubin, Passé Composé, Jardin Privé, Niky's creations, Swappons ja C Mon Monde). Vihkosta saa sekä pdf-tiedostona että paperiversiona ja Gigi alkaa lähettää molempia versioita vasta 27. päivä tätä kuuta. Edellisenä viikonloppuna Belgiassa nimittäin on messut jossa näitä (ja muita juttuja) myydään Unicefin hyväksi. Viime vuonna Unicefille lahjoitettiin messujen jälkeen siellä yli 8000 euroa!

Mallivihkonen maksaa Paypalilla maksettuna pdf-tiedostona 16 euroa (15 euroa + 1 euroa kuluja) ja Suomeen postitettuna paperiversiona 20,10 euroa (15 euroa + 1 euro kuluja + 4,10 euroa postitus). Gigille voi maksaa Paypalilla ja olen sopinut Gigin kanssa että voin auttaa sellaisia suomalaisia pistelijöitä ketkä haluavat tilata vihkon, mutta kenellä ei ole Paypal-tiliä. Jos siis haluat lahjoittaa Unicefille ja saada itsellesi samalla ihania malleja eikä sinulla ole Paypal-tiliä, niin voit maksaa vihkon minun pankkitililleni ja minä välitän yhteystietosi ja maksun Gigille. Gigi lähettää sitten vihkosen suoraan sinulle joko sähköpostilla tai postitse, kummin valitset. Vihkosen koko hinta 15 euroa menee siis suoraan Unicefille!

Gigi sanoi, että jos häneltä tilaa Paypalilla, niin maksun voi lähettää osoitteeseen jancaro@skynet.be. Hänelle ei tarvitse lähettää erikseen sähköpostia, vaan hän saa tarvittavat tiedot Paypal-maksusta. Jos haluat vihkon minun avustuksellani, niin lähetä sähköpostia osoitteeseen lennustitching@gmail.com.

Tänä viikonloppuna minulla olisi tarkoitus pistellä (tai viimeistellä...) paljon! Ihanaa viikonloppua!

PS. Unicef-mallivihkosta ja tilausmahdollisuutta minun kauttani saa mainostaa blogeissa! Eikös olisikin mukava tilata tuota vihkosta Suomeen oikein läjäpäin :)

44 comments:

Teresa S. said...

Please include me in your giveaway. My favorite books are Francine Rivers Mark of the Lion trilogy.

Dolores said...

I have to say that the best book I have read this year is the one my son just had published. It's called Snowmen.

Katri said...

Arvonta, sanoiko joku arvonta...?! Onpa ihana tyyny. Haluan ehdottomasti mukaan arvontaan, siis paras lukemani kirja: Hyviä kirjoja on niin paljon, mutta ehkä parhaimmaksi voisin nostaa Sinuhe, egyptiläisen.

Kiitos mallivihkosvinkistä! Olen muutoin tarvikkeiden ostolakossa, mutta tuohan on hyväntekeväisyyttä, joten taidan lähettää Gigin kautta lahjoituksen..

MariJ said...

En yleensä osallistu arvontoihin, mutta kun palkinto on noin ihana, niin tällä kerta teen poikkeuksen. :)

On vaikea valita lempikirjaani, koska ennemminkin voisin nimetä lempikirjailijani tai lempikirjasarjan. Lempikirjailijoitani ovat mm. Tess Gerritsen, Sandra Brown, Mary Higgins Clark ja Dan Brown, ja aina kun luen heidän uusimman teoksensa, niin se tuntuu sillä hetkellä kaikkein parhaimmalta. :) Toisaalta sitten vanhat klassikot Annat ja Runotytöt ovat ikisuosikkejani, vaikka ovat ihan toista tyylilajia mitä nuo lempikirjailijani. Toivottavasti näin epämääräinen vastaus kelpaa arvontalipukkeeksi. :)

Pistin sulle muuten mailia, en tuosta Unicef-mallista, vaan muuta asiaa... :)

Sari said...

Oi miten ihana palkinto. Olen ehdottomasti mukana arvonnassa. Mikä ihme olisi paras kirja ikinä... Tykkään niin monista ja tapanani on lukea kirjoja uudelleen ja uudelleen. Joku Waltarin kirja varmaan se voisi olla. Sanotaan nyt vaikka Valtakunnan salaisuus.

Ninnu said...

Kaunis työ!

Näin äkkiseltään tuli mieleeni Anna Gavaldan "Kimpassa", Sofi Oksasen "Puhdistus" ja Donna Tartt'n "Jumalat juhlivat öisin". Mieleeni tuli myös Mika Waltarin "Neljä päivänlaskua" ja Kurt Vonnegutin "Sähköpiano".

Innostuin vähän :-), kun on niin monia ihania kirjoja. Onneksi.

too_busy_to_stitch said...

I'd love to be entered into your giveaway! My very favourite book is Wuthering Heights - and in fact I re-read it earlier this year too :) Thanks for this wonderful chance!

Anonymous said...

Ihana kissakoriste. Pakko siis osallistua. Olisit nyt edes kysynyt huonointa tai pitkäpiimäisintä kirjaa, niin olisin voinut heittää suorilta käsin parikin kilometriromskua. Mie arvotan kirjoja vain genrensä sisällä, joten olisi lienee pakko luetella se ja sata parasta, mutta onneksi minulla on surkea nimimuisti. Tällä viikolla lukemistani kirjoista ehdottomasti paras on Angela McAllisterin "Hyi! Eihän tuo ole hirviö!" kuvakirja. Suosittelen :)

Tuo Unicef pitää ehdottomasti pistää harkintaan, ja ensin pitäisi käydä kurkkimassa tuolla sivullakin lisätietoja =)

Minna said...

Viimevuosina olen lukenut hyvin vähän, mutta Lokki Joonatan on sellainen kirja, jonka pariin palaan uudelleen ja uudelleen.

Lumiruusu said...

Kissakoriste on tosi hieno ,upea kuutamo metsässä.
Kiitos,osallistun mielelläni arvontaan...
Parhaita kirjoja on todella monta
sanonpa vaikka,
Filokalia-sarja ja
Anna-Maija Raittilan
Vehnänjyvän Päiväkirja.

Unicef-mallit on ihan mun juttu :)Otan yhteyttä Sinuun ensi viikolla..

Berit said...

Ooh; wonderful! I was thinking of stitching this one, but winning it would be even better! ;)

I like regency era romance genre fiction, and just finished reading a couple of new ones in a new series from Renee Bernard which begins with "Revenge Wears Rubies". It's probably the best I've seen in this genre in a while--good if you like steamy period romance! The first thing I read from Renee Bernard was part of an anthology "The School for Heiresses", which has some very good stories particularly from Sabrina Jeffries (probably my favorite romance author.) Julia Quinn's Bridgerton series, which begins with the wonderful "The Duke and I".

Anonymous said...

My favorite book this year (I own well over 2,000 books so I cannot give an all time fave!) is The Girl With The Dragon Tattoo. We also rented the movie in Swedish I think. Both were excellent.

Mary in TN

Ellie said...

I have an interest in African literature, so I will name the best 3 African novels that I can think of (at the moment) that I have read. These are:
1) The Famished Road by Ben Okri (truly an incredible book)
2) Nervous Conditions by Tsitsi Dangarembga (a great novel)
and
3)Disgrace by J. M. Coetzee (much praised all around)
I would also add to my list
4) The Poisonwood Bible by Barbara Kingsolver (She's not an African writer, but the book is set in Central Africa, and it's amazing!)

Your pillow is gorgeous! How generous of you to offer it as a gift to one of your readers. Thank you and best wishes.

Chris said...

Thanks for the chance to win this wonderful ornament1
My favorite book that I have read this year is Mudbound by Hillary Jordan.

I hope you have a great weekend and I look forward to seeing all your finishes.

Chris

Ellen said...

Beautiful finish! I would love to enter your giveaway. I read chinese romance books for relaxation.

Hugs,

Eila said...

Voi kun onnistaisi arvonnassa:)
Paras lukemani kirja (ja monta kertaa lukemani) on Mihail Solohovin kirjoittama Hiljaa virtaa Don.

Virpi said...

Täältähän saa kivoja vinkkejä lukulistalle =). Itse olen tykännyt Anne B. Ragden kirjoista, Erakkoravut, Vihreät niityt ja Berliininpoppelit.

Jaatiina said...

Ihana kysymys saa minutkin, laiskan vastaajan, kirjoittamaan. ;) Luen paljon, mutta ikiaikainen suosikki on Peppi Pitkätossu. Nykykirjailijoista pidän Seppo Jokisesta (se dekkareita kirjoittava, hänellä on kaimakin kirjallisuudessa) ja Katja Kalliosta.

vattumato said...

Tuo on niin suloinen, että on pakko osallistua. Suosikkikirjani on Astrid Lindgrenin Se pikkuinen Lotta. Vaikka onkin lastenkirja niin se sykähdyttää edelleen=o)

Ehdottomasti aion tuon Unicefin hyväksi myytävän mallivihkosen tilata=o)

Niina said...

Tätä ei tarvitse edes miettiä, paras lukemani kirja on ehdottomasti Avalonin usvat! Suosikkitarinoitani kautta aikain on olleet legendat Kuningas Arthrurista ja Avalonista ja tämä kirja on kerronnaltaan ehdottomasti parhain. On sitä luettukin aika usein kannesta kanteen :)

"pappi puikoissa" said...

Oi että, söpöt kisut kuutamolla <3 -
Ilman muuta tahtoo arvontaan mukaan!

Parhaat kirjat ikinä - ainakin näin suht' tuoreina luettuna mielessä - Hannu Väisäsen trilogia nuoruudestaan. Oli hauskaa ja surullista vuoron perään. Useimmiten surkuhupaisaa. Ja oma lapsuus/nuoruus tuli sopivasti mieleen, tottakai.
(On se vaan monilahjakas mies, se Väisänen.)

dq said...

my most favourite book is "To Kill A Mockinbird" and my most favourite season is Halloween!! Please include me in your give away and pick me and make me VERY happy!

marjoriitta said...

Helpoin osuus on ilmottautua arvontaan, mutta mikä on paras lukemani kirja. Siihen en kyllä osaa vastata. Olen kaikkiruokainen ja tuntemukseni riippuvat niin paljon omasta mielentilastani ja elämäntilanteesta. Pistipä kysymyksesi prosessorit pyörimään, ehkä tuloskin putkahtaa joskus ulos.

Jaana S oupsi said...

Parhaita lastenkirjoja ovat Tove Janssonin ja Mauri Kunnaksen kirjat, joita on tullut luettua viime aikoina.

Barb said...

Cute piece. Great job on it.

Mari said...

Ihana koriste, kiva kun arvot sen :).

Ajatella mun lempparikirja löytyi myös Ninnun listalta eli Donna Tarttin Jumalat juhlivat öisin. Olen sanonut kai 15 vuotta samoin kun lempparikirjaa kysytään.
Henning Mankell on muuten ykkössuosikkini, Wallanderit on ihan parhaita ja sitten Nimeltä
Teabag on jäänyt hyvin mieleen.

Pirjo V said...

Onpa soma kissakoriste! Haluan ehdottomasti mukaan arvontaan:)

En nyt osaa sanoa aivan parasta kirjaa, mutta esim. Antoine de Saint-Exupéryn Pikku-Prinssi on yksi oikein hyvä.

Anonymous said...

Hei!
Lapsena muistan lukeneeni Kerttu Juvan Seikkaileva leikkimökki, aikuisena yksi parhaista on ollut Nicholas Sparksin Viesti mereltä. Ihanan romanttinen, elokuvaksikin tehty. Mukavaa syksyä!
Päivi

Srinity said...

Pakko sanoa Jean M. Untinen-Auelin Maan lapset-sarja on mahtava ja siitä eniten ehkä Hevosten laakso.s

Becky K in OK said...

Oh I love that little design so please enter me.

My favorite book of all time is Gone With The Wind. I've read it several times!!
bkirk1029@sbcglobal.net

mbroider said...

Thanks for such a giveaway with answers on books:)

Stitching and books are my hobbies, so i had to rush in here!

My favourite book or two - A Tree Grows in Brooklyn by Betty Smith, Old Wives' Tales by Arnold Bennett, Age of Innocence by Edith Wharton. I have listed 3 although there are many more.

I am naming two favorites from my reads this year:

The Shell Seekers by Rosamunde Pilcher and Guernsey Literary and Potato Peel-Pie Society by Mary Ann Shaffer

This was fun:)
Sharmila

Ritva said...

Arvontaan on pakko osallistua, koska toi palkinto on noin ihana! Paras kirja, ei aavistustakaan, en ole lukenut vuosiin, yhtään kirjaa.

Irmeli said...

Kiva koriste ja mukana tietty :). Parasta lukemaansa on kyllä vaikea määritellä, mutta koska palkinnossa on pistellyt kissat valkkaan tähän kirjatkin eläinkertomuksista. James Herriot kirjoittaa hyvällä huumorilla eläinystävistä ja eniten olen tykännyt kirjasta Kaikenkarvaiset ystäväni. Sesse Koivisto kirjoittaa myös hauskasti eläinten edesottamuksista kirjassaan Eläintarha olohuoneessamme ja sitten on vielä lisättävä Frank Walkerin Yksinäinen vaeltaja, joka on ihana koirasta kertova kirja.

Marika said...

Parasta en ala nimeämään mutta aikojen saatossa on jäänyt mieleen LOTR-trilogia, Waltarin Sinuhe, egyptiläinen sekä Celia Reesin Noitalapsi ja Näkijä. Tänä vuonna olen kahlannut Karin Slaughterin tuotantoa, joista paras oli Triptyykki. Yhden hyvän naisdekkaristin Islannista löysin viime vuonna mutta en kuollaksenikaan muista nimeä.
Koriste on tosi söpö !

Pike said...

Ihana koriste, haluu... :)

Lukeminen on kyllä jäänyt kovin vähäksi... mutta tykkäsin kovasti Andre Brinkin romaaneista ja olen suunnitellut lukevani ne nyt, 20 vuotta myöhemmin, uudelleen...

jaanaO said...

Parhaat kirjat jotka olen lukenut tänä vuonna ovat tulleet Donna Leonin kynästä (tai tietokoneelta).

Ulla said...

Tykkään kovasti tuosta koristeesta! Tykkään kovasti Patricia Cornwellin kirjoista, vaikka tuskin mikään niistä parhaan lukemani kirjan titteliä vie. Ei vain nyt tule muuta mieleen.

Ulla said...

Missähän mun ajatukset harhaili kun edellisen viestin kirjoitin :-) No tarkoitus tuli varmaan selväksi, vaikka KOVASTI toistin itseäni.

Heidi said...

Ihana on palkinto:) täytyy sillä osallistua:) Potterit on älyn hyviä olen ne pari kertaa jo lukenut ja sekä kuunnellut äänikirjoina.

Kirsi said...

Oi kiitos, arvontaan osallistun. Parasta kirjaa on vaikea nimetä. Ala-asteikäisenä luin niin kauheasti, että maalaiskylän koulun kirjaston täti laittoi minulle - ystävällisesti kylläkin - rajoitteen, että sain aina vain viisi kirjaa kerralla. Ne minä toin takaisin jo melkein seuraavana päivänä :) Silloin oli Viisikko ja Neiti Etsivä ehdottomat suosikit. Kyllä minäkin nimeäisin Waltasin Sinuhen yhdeksi parhaista kirjoista. Mutta pakko nimetä myös Emily Bronten Humiseva harju.

Tatkis said...

What an interesting giveaway! My favourite books are "Pride and Prejudice" by Jane Austen and "The Count of Monte Cristo" by Alexander Dumas :)

Best wishes,
Tatyana

Leena said...

Arvontaan osallistun :)
Kirjoja en ole lukenut moniin vuosiin
paitsi pojille iltasatuja ..

Anonymous said...

Oh sweet! please include me also. My favorite book (s) are by Janet Evanovich. They are so funny!!!
Thanks for entering me!
www.robinpich.blogspot.com

Heather said...

I can’t really narrow it down, there are so many good books out there! I must say though my favorite to just sit down and read “for fun” would be the Harry Potter series, it is just a great story. There are other books I love too, like Sense and Sensibility by Jane Austen, Little Women by Louisa May Alcott, and for a funny laugh out loud read it is The Hitchhikers Guide to the Galaxy by Douglas Adams. I have read through your comments and found many more to put on my “someday” list. Thanks for the giveaway, it’s too cute :)