12.8.10

Smaller RR's - Oupsi PP:t


RR for Minna - Where stitchers gather (The Victoria Sampler) - Minnan PP

Thank you for your comments on the RR post! I've been admiring my own RR and I love it so much. I will take better photos later when I've time to start stitching the missing parts for it.

In our local stitching group we also have a smaller RR going on. I only have one more to stitch and I just realized I've forgot to show photos. This is not a secret RR, so we're allowed to show what we have stitched for each, but not the whole work.

Above what I stitched for Minna. She had stitched a poem about friendship in the middle and we were allowed to stitch around it whatever our thoughts are about friendship. I chose part of Where stitchers gather and stitched also the name of our stitching group.

Below what I stitched for Marja and Marika. This has been a great RR, as these are so small and quick to stitch :) We're having a party in the beginning of September and after that I can show you how all these look like when completed. I can't wait to see mine with all those cats :)

May the shooting stars be with you tonight!

*****

Kiitos RR-kommenteista! Olen kovasti täällä ihaillut tuota omaa työtäni ja kyllä se on kaunis. Otan siitä parempia kuvia sitten kun alan pistellä sitä loppuun.

Oupsilaisten kanssa meillä on meneillään toinenkin RR eli PP, voisiko se olla vaikka Pienempi Paha, hehheh. Ei kun oikeasti tosi mukava on tämä PP, työt ovat sen verran pieniä, että melkein illassa pistelee aina yhteen.

Minulla on vielä yksi pistelemättä ja hoksasin, että nämä kolme ovat näyttämättä. Tästä saa näyttää kuvia, kunhan ei koko työtä paljasta :) Yläpuolella se mitä pistelin Minnalle. Minna oli pistellyt ystävyysajatelman työn keskelle ja siihen ympärille sai sitten pistellä mitä ikinä runosta tai ystävyydestä tuli mieleen. Päädyin tähän pistelyaiheiseen malliin pitkän pohdinnan jälkeen :)

Alapuolella kuvia pistelyistäni Marjan ja Marikan töihin. Syyskuun alussa meillä on PP-palautusbileet ja sen jälkeen näette kuvat kaikista valmiina. Ihana nähdä oma kissatyö sitten myös :)

Olkoon tähdenlennot kanssanne tänä yönä!Marja's RR - Think Autumn (Lizzie Kate) - Marjan PPMarika's RR - Red Thread Snowman (Bent Creek) - Marikan PP

6 comments:

Hazel said...

Lovely stitched pieces. I love your Where Stitcher's gather. x

Irmeli said...

Pitkästä aikaa kun ehtii vierailulle, niin voi miten paljon täälläkin on ihasteltavaa. Kauniita töitä kerrassaan ja nuo Oupsikylät ovat niin niin ihania ihan kaikki.

"pappi puikoissa" said...

Ovatpas söpösiä kyllä :).

Marika said...

Ikk, en ole pitkään aikaan nähnyt kuvaa omasta PP:stäni !! Ukkosi on söpö !

Anonymous said...

Ihania, pirteitä pistelyitä nämä pikkuiset. Lopputulokset ovat takuulla hurmaavia. "Pistelijät" on kyllä mainio oivallus.

Virpi said...

Tuosta tilkkupeitosta tuli kyllä tosi kaunis. Ihania nuo PP-pistelysikin. Hauskat nuo linnut, jotka pistelit Marjalle =)