13.8.10

Quilt for Ulla's baby - Ullan vauvalle peitto


Snow (Glory Bee), JCS Ornaments 2004

I guess I'm full of energy as I've had quiet time to work now when kids are back to school :) So I seem to be blogging every day, so much to show!

A member of our local stitching group, Ulla, had a baby this summer. We wanted to stitch something for her and her family and because Ulla likes snowmen, it was easy to choose the theme! I stitched the piece above and below you can see what everyone else stitched. Marja kindly offered to sew the quilt and didn't she do great job?! The colours are SO beautiful and the quilt is sewn so well, Marja really knows how to sew!

I'm sorry the photos are again a bit terrible, they were taken the same Saturday than my RR photos :D Ulla has a much better photo in her blog. Thank you everyone who stitched for this, it was wonderful to make another quilt together. Thank you Marja for sewing this, it's gorgeous!

May the slightly autumnal sunshine be with you today!

*****

Virtaa vissiin riittää taas kun on ollut aikaa tehdä töitä rauhassa hiljaisessa talossa. Miten paljon päivässä voikaan saada aikaan kun on työrauha! Kaikki kunnia kesälle ja lomalle ja ajanvietolle perheen kanssa, mutta on tämä syksy ihana :) Huomaan bloggaavani joka päivä, on niin paljon kaikkea näytettävää.

Oupsin Ulla sai vauvan kesällä ja halusimme muistaa Ullaa ja perhettä peitolla. Ulla tykkää lumiukoista, niinpä oli helppo valita aihe peitolle. Pistelin itse tuon yläpuolella näkyvän palan ja alapuolella on kuvia koko peitosta. Marja ystävällisesti tarjoutui ompelemaan peiton kasaan ja ihanasti ompelikin! Värit ovat kyllä tosi kauniit ja muutenkin sommittelu on kohdillaan, Marja osaa tosissaan ommella :)

Kuvat ovat edelleen melkoisen kamalan huonoja, otin ne samana lauantaina kuin RR-kuvatkin :D Ullan blogissa on parempi kuva koko peitosta. Kiitos jokaiselle joka osallistui tämän tekemiseen, oli ihana taas saada yllättää peitolla! Kiitos Marja kun ompelit tämän, se on upea.

Olkoon himpun verran syksyinen auringonpaiste kanssanne tänään!

13 comments:

Ele said...

A lovely idea and a great gift this quilt for Ulla and her baby!

sending many greetings from Bavaria

Gabriele, snowmen loving too...

mainely stitching said...

What a wonderful quilt, and great idea, to celebrate your friend's baby! :D

Dolores said...

A wonderful quilt. I'm sure mom and baby will appreciate it - made from the heart.

Katri said...

Upea peitto!

Ja saanen kunnioittavasti olla eri mieltä (vaikka tässä omakin loma on viimein loppumassa), *vielä on kesää jäljellä...*, eihän tässä ole syksystä vielä tietoakaan näillä keleillä ;-)

Mari said...

Hieno peitto! :)

Anonymous said...

Upea lumiukkopeitto :) Lumiukot on ihania.

Brigitte said...

What a neat idea - and the result is just gorgeous. I love this teamwork stitching.

Melissa said...

What a gorgeous baby quilt you and your friends put together! So precious!

Ulla said...

Kiitoksia paljon tätäkin kautta! Peitto oli ihanaakin ihanampi ja kuvat eivät tee oikeutta sen sävyille. Tykkäsin kyllä tosi paljon tästä yllätyksestä!!!

Mari said...

Ihana peitto! Te olette niin sydämellisiä ihmisiä siellä, aina niin ihania peittoja keksitte tehdä.

"pappi puikoissa" said...

Kiitokset kauniista sanoistasi kommenteissasi :).
Tuota peittoa kävin ihailemassa jo vastaanottajankin blogissa: se on todella suloinen! Ja kivasti erilaisia lumiukkoja on löytynyt. (Tuo sinun pistelemäsi onkin tuttu malli, kun tein sen itsekin juuri viimetalvena - ja varmasti teen toistekin! Se on niin kiva, kun siinä on tuo teksti samassa :).)

trillium said...

Nice subtle, winter colors in this quilt!

MysteryKnitter said...

Pretty quilt.