11.8.10

Oupsi Village RR - Oupsikylä RR


My RR - Oma RR

We've been stitching this round robin in our local stitching group for 1½ years and now these are done! I'm very happy about it, it was lots of work, but the results are absolutely gorgeous. We celebrated this occasion last Saturday and here finally some photos.

My RR is the one above, thank you everyone who stitched for it! I really, really love it, I think it's exactly what I hoped for. I included some charts to travel with it, but some friends have chosen other charts as was the plan and I think all houses look great together. I still have work to do for this, for example my own house is not finished :) It's the La-D-Da in the top middle and there are some flowers missing. Also there is one empty square as we were nine to stitch, but I wanted ten houses. I plan to stitch some home related sayings and proverbs in the middle and I will probably add more borders. I look forward to completing this!!

Below all the other round robins and photos of what I stitched for each. Some stitchers included charts, some added instructions and wishes, so in my opinion each and every RR tells something of the owner and I guess everyone was happy with the result. Some of the photos are quite awful, I was dead tired on Saturday and probably had some wrong settings in my camera. Or then it was just me and my 3½ hours sleep at the night before :) Anyway, here you go, enjoy!

Kids went back to school today, which means that I have the house for myself and my work again after the wonderful summer :) May the silence be with you this week!

*****

Näitä Oupsin RR-kyliä on pistelty pitkään ja hartaasti puolitoista vuotta! Ihana urakka ja ihana kun on valmis, jospa nyt ehtisi pistellä jotain muutakin välillä :) Pidimme lauantaina RR-bileet ja kaikki työt ovat ihania! Tässä muutamia kuvia vihdoin.

Oma työni on yläpuolella, kiitos tuhannesti kaikille pistelijöille! Olen hurjan tyytyväinen työhön, tykkään kovasti kaikista taloista. Laitoin mukaan muutamia malleja, mutta osa pistelijöistä on pistellyt itse valitsemiaan, niinkuin oli tarkoituskin, tosi kauniita juttuja ovat kaikki tehneet. Minulla on tässä vielä hommaa, esimerkiksi oma taloni ylhäällä keskellä on kesken :) Kukkia puuttuu muun muassa. Samoin työssä on yksi tyhjä ruutu, koska halusin kymmenen taloa ja meitä oli vain yhdeksän pistelemässä. Lisään myös reunuksia ja keskelle on suunnitelmissa pistellä kotiaiheisia sanontoja.

Työhön on piilotettu myös muutama vitsi, kuten esimerkiksi Michael Jacksonin hautakivi :) Pitkä stoori, mutta olen tosi iloinen, että Marja pisteli sen, niinkuin oli toiveissa. Olisin ollut pettynyt jos sitä ei olisi työstä löytynyt :) Samoin Ritva uskaltautui pistelemään pupun taivaalle, yllätys yllätys, joku pupu on kuulemma siirtynyt taivaallisille porkkanamaille...

Alapuolella kuvia kaikista töistä ja myös pikkukuva aina siitä mitä itse mihinkin pistelin. Joidenkin töiden mukana kulki malleja ja toisten mukana toiveita ja ohjeita ja luulen, että kaikki olivat tyytyväisiä lopputuloksiin. Jokainen työ näyttää mielestäni omistajaltaan, näitä oli ihana pistellä ystäville! Osa kuvista on kerrassaan kamalia, olin kuolemanväsynyt lauantaina ja kamerassa oli joku väärä asetus varmasti. Tai sitten se vaan johtui minusta ja siitä että en ollut nukkunut kuin 3½ tuntia, kun piti pistellä viimeistä RR:ää valmiiksi :D Joka tapauksessa, ihailkaa!

Lapsilla alkoi koulu tänään, mikä tarkoittaa sitä, että minulla alkoi työrauha ihanan kesän jälkeen :) Olkoon hiljaisuus kanssanne tällä viikolla!For Anne - Annelle


Details of what I stitched for Anne - YksityiskohtiaAnne's RR - Annen RR


This is what I stitched for Jaana - Jaanalle pistelin tämän


Jaana's RR - Jaanan RR


For Ritva - Ritvalle


Ritva's RR - Ritvan RR
Maria's RR - Marian RR


For Marja-Liisa - Marja-Liisalle


Marja-Liisa's RR - Marja-Liisan RR
16 comments:

Anonymous said...

Ihania, niin ihania taloja kaikki 81 =) Pari kokonaisuutta ottaisin mielelläni itsellenikin, mutta kaikki ovat varmasti saajiensa näköisiä ja sen viimeisen silauksen jälkeen vieläkin upeampia!

Marika said...

Siis mitä ?!? Missä se jättiläispupu isolla hautakivellä on ? Ja se iso punkkutahra ?
Kauniita ovat, pupuilla tai ilman. :-)

Katri said...

Olen näitä jo toisissa blogeissa ihaillutkin, upeita töitä kaikki!

vattumato said...

Kiitos Lennu kun pistelit minulle ja että sain pistellä sinulle! Hauskaa on muuten se, että aina kun näitä kuvia katselee huomaa jotain mitä ei ole ennen huomannutkaan=o)

Mari said...

Nuo on kyllä hienoja! :)

"pappi puikoissa" said...

Nämä ovat kyllä sanoinkuvaamattoman ihania, jokainen omalla tavallaan! - Ja miten paljon työtä niissä onkaan ollut.

Berit said...

What an amazing project! Thanks for sharing all those finishes!!

Hazel said...

Beautiful, beautiful, beautiful. Love your rr. x

Melissa said...

These are all so beautiful, Leena! It's great that you RR went so well!

mina hanse said...

Ihania taloja, upea vaihto! Onnittelut teille kaikille.

Tatkis said...

All houses looks so nice! Congratulations with your RR!

Best wishes,
Tatyana

Tiina said...

Nää on upeita, olen monessa blogissa nyt näitä ihaillut! Kyllä te ootte taitavia!

Mari said...

Oi oi, mahdottoman mahtava projekti teillä ollut, ihan mieletön. Niin kauniita taloja vaikka kuinka.

Hanna said...

Aivan ihastuttavia taloja! Niin hienoa käsityötä!! t:Hanna Kuopiosta

Sharon said...

It's gorgeous!

MysteryKnitter said...

Those are great.