28.4.10

♥ Pipari ♥ Manteli ♥


Pipari


Pipari


Pipari


Manteli


Manteli



Manteli

Stitching hasn't been boring lately, but blogging has, as I've only been stitching RR's and gifts, so no photos to show! Fortunately I can always show cat photos, so I don't have to write without photos :) We've been taking Manteli and Pipari out now every day when we've had sunshine, these photos were taken yesterday (after getting some more wet snow...). They are very eager to go out!

Manteli still doesn't want to go to the wet grass, ugh, but Pipari jumps every time to the grass and doesn't mind snow either! Her longest walk has been 8 meters so far, she's such a brave girl :D

If you want to see a little bit stitching, check Violarium's blog, I've uploaded a photo of Eiffel Quaker there couple of minutes ago. I've been stitching that very late in the evenings, when I've been too tired to stitch anything else, it's a joy to stitch!

PS. You can now find me and Violarium on Facebook too :)

*****

Pisteleminen ei ole ollut tylsää viime aikoina, mutta bloggaaminen on ollut, koska teen vain RR-töitä ja muuta salaista, joten en voi näyttää pistelykuvia! Onneksi aina on kissakuvia, niin ei tarvitse ihan ilman kuvia kirjoitella :) Manteli ja Pipari ovat päässeet ulos nyt joka päivä kun on ollut aurinkoista, eilenkin räntäsateen jälkeen paistoi sentään, kuten kuvista näkyy. Molemmat lähtevät tosi innoissaan ulos ja antavat mielellään pukea valjaat!

Manteli ei vieläkään halua astua märälle nurmikolle, hyi sentään, mutta Pipari hyppää reippaasti portailta eikä pelkää luntakaan! Piparin pisin kävelylenkki on ollut varmaan 8 metriä tähän mennessä, mikä hurjapää :D

Jos haluatte kurkata pistelykuvan, niin lisäsin just Violariumin blogiin kuvan Eiffelin tornista. Olen pistellyt sitä myöhään iltaisin kun en enää ole jaksanut muuta pistellä, tuota työtä on tosi ihana tehdä!

PS. Violarium ja minäkin olemme vihdoin myös Facebookissa :)

9 comments:

Srinity said...

On ne vaan söpösiä nuo teijän karvakorvat. :)

Jennifer said...

Oh, I think this is my favorite post so far....all about the kitties! Such beautiful photos. Yes, I have found your shop on Facebook too.

Berit said...

I do so adore your kitties! On my way to see the Eiffel Tower next. ;)

Chiloe said...

Do you own Violarium? I didn't realized it yet ( yes, maybe I'm late ! LOL)

I love the kitty ♥

Kate said...

Supersuloisia kisuja!

Siobhán said...

Beautiful kitty pics. :)

Ninnu said...

Ihania pupusia nuo Pipari ja Manteli :)! Eiffel Quaker on hieno.

TILKKUMUORI said...

Nyt vasta lähdin seikkaileen taas tänne blokimaailmaan. Kiitos kannustavista kommenteista ekan kirjekuoren valmistuttua. Kun kerkeät käväiseppä vilkaisemassa toista :) Kesän alkua sinulle !!

MysteryKnitter said...

Ihania nuo kissat edelleenkin ovat.