23.4.10

Virpi's RR - Virpin PP


This is the tiny mouse I stitched for Virpi's RR, the design is from a French De fil en aiguille magazine. Her theme is the Finnish forest and everything that can be found there. I think this mouse and wild strawberries are so cute and match with the other motifs already stitched. This is a semi-secret project, so we are only allowed to show what we have stitched, not the whole RR :)

Thanks for your comments on my previous post! I was asked where I've found the instructions for bobbins, the template can be found in the Internet of course :)

Yippee, it's Friday! Have a very happy Friday evening and happy weekend!

*****

Tällainen pieni hiirulainen meni asumaan Virpin metsään, Virpin PP:n aiheena on siis suomalainen metsä ja kaikki mitä sieltä löytyy :) Hiiri ja metsämansikat löytyivät De fil en aiguille -lehdestä ja minusta tuo sopi hyvin niihin malleihin, mitä työhön oli jo pistelty. PP on tällainen Oupsin puolisalainen projekti, eli saan näyttää kuvan vain tästä mitä itse pistelin, en koko työstä :)

Kiitos edellisen kirjoituksen kommenteista! Pari vastausta tässä. Kyllä meillä perhe on samaa mieltä minun pistelynurkkausprojektista, eli ei ongelmia siinä suhteessa :) Nauhapuolien kaava löytyi netistä, mistäpä muualtakaan :) Olen tosin tehnyt erilaisenkin, kulmikkaamman ja yksinkertaisemman kaavan itse, mutta sitä en ole vielä testannut. Päällystin kaksi pahvia kankaalla ja liimasin ne sitten yhteen. Aika ohutta pahvia saa noissa olla, yhden taisin tehdä muropaketista ja toisen jostain muusta ylijäämäpahvista.

Jee, perjantai! Ihanaa tätä iltaa ja viikonloppua!

9 comments:

Anonymous said...

Onpa söpö hiirulainen. Tänä kesänä pitää rakentaa mansikoille verkko, etteivät oravat ja rottiset niitä veisi. Hiiriä ei toistaiseksi ole mansikkavarkaissa näkynykään :)

Virpi said...

Aivan ihana hiirulainen =)!

Rowyn said...

What an adorable little mouse!

Ninnu said...

Ah mikä hiiru! Tosi kiva.

Brigitte said...

What a nice addition to the RR. A lovely theme.

"pappi puikoissa" said...

Onpas ihana hiiri! (Hmm, noita puolia voisi itsekin askarrella... kiitos vinkistä! Justiin askartelublogissani kehuskelin, että nauhat on (kevät)siivottu melko siististi, mutta vielä olisi varaa parantaa!)

Tatkis said...

What a sweet mouse :) I'm sure the whole RR would be wonderful!

Irmeli said...

Tämä hiirulainen on tosi suloinen, vaikka muuten kyllä inhoan noita siimahäntiä. Juu, ja nauhapuolat ovat kyllä tosi hyviä, pitäisi saada aikaiseksi niitä itsellekin lisää.

MysteryKnitter said...

Kiva hiiri. Ja sä siis kierrätät niitä tolleen. Mä kierrätän vähän eri lailla. Mä teen niistä kylttejä. Ne kyltit sanoo, mikä kappale mikin on jossain neulotussa projektissa, tai kenelle jokin projekti on.