3.6.09

Monochromatic exchange from Virpi - Yksivärinen vaihto VirpiltäI organized a monochromatic exchange for Finnish stitchers and yesterday I received this beautiful exchange from Virpi. It's a wonderful cat stitched on a linen bag and Virpi wrote me that this is the first design she has ever stitched on linen! Also, it was her first cross stitch exchange ever and I think it's perfect. I guess she has sewn the bag herself too! I have a chronic lack of bags and pouches, as I just love them :) I want to store everything in pretty bags, because I enjoy seeing beautiful things around me.

Virpi also sent me lovely, crocheted, solid-looking pot holders - blue of course :) I'm sorry the photos are a bit dark, I took them late last night. Thank you Virpi so much for this lovely exchange, it is wonderful!

*****

Järjestin yksivärisen vaihdon ja eilen sain vaihdossa Virpiltä ihanan kissakassin! Virpi kirjoitti, että tämä on hänen ensimmäinen ristipistovaihtonsa ja myöskin ensimmäinen työ, jonka hän on pistellyt pellavalle! Ei kyllä uskoisi, niin taitavasti tämä on tehty. Kassinkin Virpi on varmaan ommellut itse! Minulla on krooninen kassi/pussukkapula, koska tykkään säilyttää kaiken pussukoissa. Sen lisäksi minulla on aina miljoona kassia mukana kun menen vaikkapa Oupsin tapaamiseen ja tällaisessa ristipistokassissa on kiva kuljettaa mukana ristipistotavaroita :)

Sain myös tosi tukevan näköiset, virkatut, siniset patalaput! Kuva on kamala, anteeksi, otin myöhään eilen illalla. Luulen, että minulla on krooninen patalappupula myös... Oli siis oikein täydellinen vaihto, kiitos kovasti Virpi! Tämä vaihto oli kyllä varmasti ajatuksen kanssa tehty, niin minun näköinen :)

6 comments:

Kirsi said...

Kauniin vaidon sait. Eihän tässä enää malta omaansa odottaa. Kun näin ihania vaihtoja liikkuu.

Mari said...

Ihanan vaihdon sait, ja todella käytännölliset ja tarpeelliset esineet vielä. :) Siinä olet kyllä oikeassa, että sinulla on aina muutama kassi matkassa tapaamisissa, ja minä kun olen luullut, että minulla on aina kasseja liikaa. ;)

Mukavaa sadepäivää sinne! :) Tai en tiedä, sataako teillä asti, mutta meillä ainakin tulee vettä kunnolla. Teillä päin näyttäisi olevan vähän vaaleammat pilvet. ;)

Mari said...

Kaunis kassi. Taas kerran oli oikein kiva vaihto.

nimimerkillä seuraavaa jo odotellassa :)

Anne said...

Heips! Ihana kassi ja jälleen kerran niin suloinen kissamalli. =)

CindyMae said...

Virpi done an amazing job on it! That is such a gorgeous design!

MysteryKnitter said...

How beautiful!