14.4.09

Violarium's Stitched mailart contest - Violariumin kirjekuorikilpailu

Thank you for your comments on my bracelet, I appreciate them and your visits a lot! I love my bracelet yet today and my daughter would like to have one too, so I ordered more clasps :)

I just came to quickly say that the envelopes sent for Violarium's stitched mailart contest can now be seen at Violarium's site. They are beautiful and really a source of inspiration, please take a look and vote for your favourite! It has been wonderful to find all these envelopes in our mailbox and I've been admiring them again and again.

We had such a beautiful, sunny day today! I'll have a lot to do this week, but during the weekend I'll have some time to stitch Christmas ornaments with Stephanie. I hope to finish at least one tiny ornament on Friday evening / Saturday morning before all the schedules of the busy weekend. Have a very happy week and happy stitching!

*****

Kiitokset rannekorukommenteista, kommentteja on aina ihana lukea! Tykkään uudesta korustani vielä tänäänkin ja tyttökin haluaa samantapaisen, niinpä tilasin lisää lukkoja :)

Tulin kertomaa pikaisesti, että Violariumin kirjekuorikilpailuun saapuneet kuoret ovat nyt nähtävillä kaupan sivuilla! Jokainen kuori on niin kaunis ja niitä katsellessa saa koko ajan uusia ideoita. Käykää siis kurkkaamassa ja äänestämässä suosikkianne! On ollut tosi ihanaa hakea näitä kuoria postilaatikosta ja olen ihaillut niitä uudestaan ja uudestaan.

Kellossa on ollut aurinkoinen ja kaunis päivä tänään! Tällä viikolla on kaikenlaista touhua, mutta viikonloppuna aion pistellä Stephanien kanssa joulukoristeita. Haluan saada edes yhden pienen koristeen valmiiksi perjantai-iltana tai lauantaiaamuna, kun on aikaa pistellä ennen viikonlopun menoja. Ihanaa tätä viikkoa ja pistelyniloa!

2 comments:

SimplyStitchingintheGarden said...

Love the Mail Art, thanks for sharing.

The bracelet you made is daring, what a great idea!! Thanks for sharing.

Roberta

Hazel said...

Wow they are all so beautiful and it is very difficult to pick just one. x